Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ARKADAŞLAR ALLAH CC. HERKESİ HAYIRLISIYLA EVLAT SAHİBİ YAPSIN :))ya arkadaşlar hepsini birden tüketmeyin sırayla sogansuyu sadece 15 günlük diye saraçoglu dedi hayıt otu yada tohumu 3 aydan önce etkisini göstermezmiş çünkü tamamen bitkisel bide Şunudicem İbrahim Adnan Saraçoglu zor hamile kalan bayanlar kesinlikle maydanoz, ada çayı,nane gibi sökücü bitkileri yemesin dedi tabiki kanlı akıntınız olur ama inş emeklerimiz boşa gitmez bide Saraçoglu tüp bebek yaptırcek kişiler kesinlikle çekirdekli meyveler yemesin dedi kızlar ne p....k yicemide şaşırdım açıkçası neyse SABIR ACIDIR MEYVESİ TATLIDIR CÜMLEMİZDE O MEYVEDEN TADANLARDAN OLURUZ İNŞ :emir_bebek::nazar:

ben kullandım hiç bi yararını görmedim aslanpençesinin çok iyi geldiğini öğrendim hatta bi arkadaş kullanmış 2 ay sonra hamile kalmış

:emir_bebek:inş bizimde bu sabrımızın sonu selamettir bacılarım herksein bir sınavı var demek bizimkide bu napalım mevlam neyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama sabırla kullanalım inş hayıt otunu bende inş başlıcam dua ile kalın .Şeniz

ben kullandım hiç bi yararını görmedim aslanpençesinin çok iyi geldiğini öğrendim hatta bi arkadaş kullanmış 2 ay sonra hamile kalmış
slm aslan pençesinin adet sancılarına iyi geldiğini biliyorum.Bende bu ay adetin 4.günü hayıt içmeye başladım.yaklaşık 20gün düzenli olarak tohumunu demleyip içtim.Adet tarihim 29 kasım ama 3 gündür sancılarım var bir iki kezde kahverengi lekelenme oldu.

ben düzenli adet oluyorum Ama FSh 14-15 civarıydı. Doktorlar çok yksek olduğunu hemen tüp bebek yapmamı söylemişlerdi. Ama 3 denemede başarısız oldu. Yumurtalıklarım tembel, yumurtalar kalitesizmiş. Acaba ben de hayıt suyu içsem faydalı olurmu. Bebek sahibi olmak istiyorum.

evet risus haklisin ben sahsen kendimi cok eksik hissediyorum kendi kendime mucadele ediyorum kavga ediyorum kendime adet olmayi bile beceremiyorsun diyorum :KK43: psikolojimi bozuyor

evet risus haklisin ben sahsen kendimi cok eksik hissediyorum kendi kendime mucadele ediyorum kavga ediyorum kendime adet olmayi bile beceremiyorsun diyorum :KK43: psikolojimi bozuyor
canım öyle söyleme bu isyana girer senin elinde değilki bu rabbim böyle olmasını istiyorsa olur sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış adet örü görmemek bizim elimizde olsaydı şidi kimse bebek diye üzülmezdi sen kalbini rahat tut ve bol bol dua eta.s.

bende adet düzensizliginden şikayetçiydim papatya cayı içmeye başladım ve artık düzenlendi hergün 1-2 fincan içiyorum birde papatya çayını deneyin ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz

uzun zamandır adet düzensizliğim var. artık doğum kontrol hapı kulklanmaktan da usandım. annem ibrahim saraçoğlunu dinlemiş. o da bir kaç öneride bulunmuş. ben de daha pratik olması adına soğan suyunu denedim bir ay. sadece bir ay kullanmama rağmen 2. gün kesilen adetim 4 gün sürdü. ama bu ay yine ibrahim saraçoğlunun diğer bir tavsiyesi olan aslan pençesini içiyorum ama kulanmaya biraz geç başladım. bakalım etkisini gösterecek mi?

almanyada hayit tohumu bulamadik diyen arkadaslar
hayit tohumu almanyada her ezanede bu ad altinda bulunur
"Der Mönchspfeffer - Vitex agnus-castus L."
cay olarak yada kapsül

bende yurt disindayim türkiyeden bir arkadas yolladi sagolsun...
ama merak ettigim birsey var adetliyken hayiti icebilir miyiz acaba?

kizlar bende dün basladim kullanmaya,neye benzedigini falan hic bilmedigim icin türkiyeden getirttim anneme.aktar demis hemen bunu icecek olanin iltihabi,kistimi var?annemde evet kizim pcos demis.
adam demis sabah aksam tazecik demlesin 1er bardak icsin,15 gün yapip 1 hafta ara versin sonra 15 gün daha icsin demis..demlenmesi söyleymis,sicak suya 1 cay kasigi atip 4-6dakika dinlendikten sonra sicak icilecekmis...
tuhaf olan ne biliyor musunuz?ben daha dün basladim tuhaf kipirdanmalar var gibi yada bana öyle geliyor.ama kasiklarim arada batmaya basladi...hakkimizda hayirlisi kizlar..

cucu-pete bende yeni başladım hayıta. pco luyum ve bebek istiyorum. aynen dediğin gibi kıpırdanmalar var. bi de bal tarçın çörekotu karışımı yiyom günde 2-3 kaşık. onuda dene. faydasını görenler var. hadi pco savaşı başlatalım

cucu-pete bende yeni başladım hayıta. pco luyum ve bebek istiyorum. aynen dediğin gibi kıpırdanmalar var. bi de bal tarçın çörekotu karışımı yiyom günde 2-3 kaşık. onuda dene. faydasını görenler var. hadi pco savaşı başlatalım

baslatalim valla canim ya kaydirigubbakcemile5
benim sol tarafim daha cok batiyo..ama hala adet olamadim..bal tarci cörek otu bende yiyorum canim,sende nasil adet düzeni?

iyi akşamlar kızlar benimde bebğim yok iki yıldır tedavi göryorum bende hayıt tohumu içmeye başladım gerçekden faydası oluyomu bilgilendirin beni

benimtavsiyem sadece hayit tohumuyla kalmayin bakin ben kendi kendine adetlenemiyorum ancak bu sekilde hem akintilarim artti hemde karnim indi adetde olabiliyorum tabi bir ay kullanip birakinca eskiye donuyor demekki surekli kulanim onemli adacayi benim icin mucize adacayi super bisey bir fincana adacayi papatya cayi eger varsa hayit civan percemi birde yesil cay atiyorum kendimi daha rahat hissediyorum nasil biseyse cok iyi geldiler sizde bole deneyin eger ben gibi adet olamiyorsaniz bende ki pkos cok ileri seviyede yumurtalarim hic buyumuyor yumurtalarim var ama buyumuyorlar hic hemde :KK43: bu sekilde giderse inaniyorum hamile kalabilirim Allah in izniyle eskiden ilac dr yokmus va bence Allah in yarattigi herseyde bir sebep vardir ilaclarin coguda bitkilerden yapiliyor unutmayalim

Arkadaşlar ben hayıtı kullanmaya başlayalı 3 hafta kadar oldu arada civanperçemide kullanıyorum belimde ve kasıklarımda ağrılar oluyo normalmidir sizdede bole şeyler oluyomu bide akıntı falan oluyomu

X