Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım bende bir haftadır içiyorum bende de ağrılar oluyo belimde karnımda kasıklarımda

bu ağrıların faydasımı var zararımı çünkü ben içmemeye karar verdim lütfen bilgilendirin beni

bence düzenli olarak içmeye devam et.ben de hafta sonu başladım ilk defa içmeye.regl olmuştum 2 ay sonra çok şükür tam o zaman başlamış oldum..şimdi günde üç bardak içiyorum inşallah inanıyorum ki düzene girecek inanç da çok önemli her şey beyinde bitiyor.aylar süren bir süreçmiş biraz uzun süre içmemiz gerekiyor.
inşallah burdan hayırlı haberlerimizi duyururuz.Allah şifalar versin hepimize...

Merhaba arkadaşlar ben de 1 ay oldu başlayalı.Ben de pco var.Ama daha adet olmadım bekliyorum.Hap kullanmadan adet olamıyorum.Ben de kasıklarım da hafif ağrılar oluyor.

slm
arkadaşlar ben de hayıt tohumu kullanmak istiyorum. evde var yalnız sizin anlattıklarınız gibi değil sanki acaba yanlış mı verdiler. çekilmemiş karabiber boyutunda. altında beyaz küçük beyaz bir daire var çok ince sapları var. ama tadı acı felan değil ve etli bir yapısı yok. kuru kabuk gibi bişey ben yedim tadına bakmak için acı felan değil. yardımcı olursanız sevinirim.

canım benimkide öyle içebilirsin bir subardağı kaynamışsuyun içine bir tatlı kaşığı hyıt tohumunu koy üstüne kapak ört on dakika demlensin başka bardağa süzüp içebilirsin

dün denedim tadı çok kötü değil. ben çaya da şeker atmıyorum zaten ada çayına benziyor. yardımınız için teşekkütler

günaydın arkadaslar, kısaca kendımı anlatayım bende prolaktin sorunu vardı ıkı ay kadar dostinex kullandım ve prolaktin düştü, iki aylık aradan sonra bu ay birdaha tahlil yaptım yine yükselmiş prl. bir paket dostinex ve bir şişe hayıt suyu aldım. hıh bende bunu anlatacaktım. aktara sordum , hayıtın direk suyunumu alayım yoksa otunu alıp kendimmi kaynatayım dedim. dediki direk suyunu alırsan senın için daha kolaylık olur. ayrıca bu rafine edilmiştir daha etkili olabilir dedi. bende o yuzden bir şişe aldım ama inanın iğrenc ötesi bir tadı var, meyva suyuyla karıstırıp, nefesimi tutup öyle içebiliyorum ancak.
bende regl olamama yoktu ,sadece prl fazla olduğu için çocuğum olmuyor. bu gun tekrar doktoruma gidicem ve onada iyice sorucam bu hayıtın gerçekliği nedir diye. ama hayır kullanıpta hormonları duzene giren ve hamiş kalan çok kısıyı okudum bu sitede. birbirimizin desteğiyle hepimiz bebek sahibi olucaz tabi Allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun kızlar:)))

günaydın arkadaslar bende hayıt meyvasını kullanıyorum. Kutsal topraklardan getirdiler kırdık içindeki meyvayı cıkarttık suyun içine koysun içsin demişler yarısını koydum 1 haftadır içiyorum bugun sıcak suyun içine koydum tadı kötü öncesinde 1 ay klomen kullanmıstım yumurta takıbıne gittim ama sonuc hüsran yumurtalıklarda bi gelısme yok yanı 13 günü 8 mm/ 16 günü 12 mm doktor ümitlenme dedi bende o hırsla basladım bu ay ve ilerleyen aylarda hiçbirsey yapmamaya karar verdim ama cokta bunaldım. Bu hayıt meyvasını bilen yada kullananlardan fikir almak istiyorum gercekten işe arıyormu ? pocliyim yumurtalıklarım tembel. mekkeden getıren kişinin bi akrabası kullanmıs etkılı olmus Taktir Allahtan tabi.. dilerim Rabbim herkese evlat bagıslar sevgiler

bir ay önce 26 çıkan fsh'ımı hayıt sayesinde düşürdüm,pazartesi yapılan testlerimde 7 çıktı fsh,yaklaşık bir aydır,düzenli olarak kullanıyorum,fsh sorunu olanlar hayıtı denesinler bence,tabii ben bu arada hayıt dışında civanperçemi-aslanpançesi karışımıda kullandım hayıtla beraber, belki ikisi daha etkili olmuştur.

kızlar bende aldım hayıt artık ilaç kullanmak istemiyorum ama bir yandan da ROACCUTANE kullanıyorum.ilaçla beraber içilmesi sakıncalı mı??? birde hayıt ı ne kadar süre ile kullanmak gerekiyor?

kizlar bence devam edin icmeye devam bu ilac amerikadada kullaniliyor ben daha yeni farkettim ama cogu kisi bunu kisirlik icin kullaniyor surekli kullanim cok onemli zaten adetleri duzenledimi gerisi bos ayrica ben hapsiz adet olamayan biriydim hayit tohumunu 3 ay yada 4 ay icmistim adetim gelkmisti ama devam etmedim salak gibi biraktim adetim gitti sureklilik cok onemli kasik agrisi falan olabilir bendede olmustu ilk gunler ama odan once adetlenmedigim zamanlar hicbir belirti yoktu sanki uyumus gibiydi rahmim sevinmeniz lazim demekki biseyleri yoluna sokuyor bir ilac gozuyle bakmiyorum nasil sebze yiyoruz buda ole geliyor bana ama adi cok kotu ozellikle sivi olanlarin zehir resmen ama ne yapalim benim arkadasim abd de bir bitki dr unun yaptigi ilaci kullanmis cok kilolu ve adet olamiyordu onu kullandi ve evlendiginin 4 ayi hamile kaldi bir baktim kullandigi sisenin icine hayit tohumu yaziyor baska bitkilerde var ama onlar turkiyede yok saniyorum nasil karistirilir bilmiyorum

merhaba arkadaşlar.Ben ergenlikten beri pkoluyum.İlaç kullanmadan adet olamıyorum.Hayıt kullanmaya başladım 33 gün sonra adet oldum.Bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum sonucunu yazarım.Ben gün de 2 kez kullanıyorum.İçimi kötü değil.

ben daha önce kullandım ama aç karnına kullandım oda zor oluyor benim için helede çalışıyorsanız onu ayarlamak zor oluor o yüzden tok karnına içsem olurmu acaba

valla kızlar ben tok içiyorum...
hazır suyunu kullanıyorum..
aktarcı daha iyi dedi .. hayıtın tam özü var suyunda dedi..
günde 2 çaybardağı sulandırılmış içiyorum..
ilk kullanmaya başladığımda (ozaman hapta kullanmıştım) günde 1 çay bardağı içiyordum..
değerim 98 ten 11 e düştü.. ve ertesi ay hamile kaldım..(ama maalesef kaybettim)
şimdi prolaktinim tekrar yükseldiği için, tekrar hapa ve hayıt suyuna başladım.. bugün tahlil yaptırdım yarın alıcam bakalım sonucu. umarım ki düşmüştür.. düşse bile ben artık hep hayıt suyu kullanmayı düşünüyorum.. çünkü prolaktin bildiğiniz gibi hemen yükselen bir hormon..
artık hayıt suyu olmadan bir gün bile geçirmek istemiyorum..
sevgilerrr...

ben daha önce kullandım ama aç karnına kullandım oda zor oluyor benim için helede çalışıyorsanız onu ayarlamak zor oluor o yüzden tok karnına içsem olurmu acaba

bende çalışan bir insanım,ve çalışanlar için bu tür çayları,bitki kürlerini uygulamak hiç kolay olmuyoo:1no2:sabahları aç karnına içiçem bunları diye,servisi kaçırdığım,kahvaltı edemeden evden çıkmak zorunda kaldığım zamanlar oldu:bbo:aslında en doğrusu tabiiki aç karnına içmek,ben şöyle bi çözüm buldum,günde iki fincan içiyorum,birini akşam eve geldiğimde akşam yemeği yemeden içiyorum,zaten aç oluyorum,diğerinide gece yatmadan içiyorum yine bi nebzede olsa aç oluyorum,sende böyle deneyebilirsina.s

bendede pko var adetlerim hep düzensizdi zaten, genetik anneminkideböyle deyip kendimi rahatlatıyordum. en son 3 ay geçikince telaşlandım. nişanlıyım mayıs başı düğünüm var inş. böyle olunca telaşım iki kat attı. geçen ay doktora gittim.hormonlarım çok normalmiş, ama polikistik over dedi gynelle hormon ilacı yazdı. hayıt tohumunu dün kullanmaya başladım gynelleyde kullanıyorum ama hayıtı duyunca kullanmamayı düşünüyorum bidaha bakalım inş. faydası olur.. rüyamda bile bu konyla alakalı şeyler görüyorum o kadar kafamı meşgul ediyor yani. mesleğimin etkisi kimyasal ilaçlara hiç inanmıyorum zaten.. hayıtın faydasının olacağını düşünüyorum civan perçemide alacağım yanında. bu ay tekrar bi tahlil yaptırayım sonucu yazarım. arkadaşlar çok korkuyorum çocuğum olmayacak diyee:KK43:

bende çalışan bir insanım,ve çalışanlar için bu tür çayları,bitki kürlerini uygulamak hiç kolay olmuyoo:1no2:sabahları aç karnına içiçem bunları diye,servisi kaçırdığım,kahvaltı edemeden evden çıkmak zorunda kaldığım zamanlar oldu:bbo:aslında en doğrusu tabiiki aç karnına içmek,ben şöyle bi çözüm buldum,günde iki fincan içiyorum,birini akşam eve geldiğimde akşam yemeği yemeden içiyorum,zaten aç oluyorum,diğerinide gece yatmadan içiyorum yine bi nebzede olsa aç oluyorum,sende böyle deneyebilirsina.s

sağol canım ya çalışınca bu tür şeyler sorun oluyor aç tok farketmese sorun olmıycak işyerinde bile içeceğim ama tabi fayda sağlamadıktan sonra içmeninde bir anlamı yok öyle değilmi senin bulduğun çözümde güzelmiş ama ben zaten 8de eve gidiyorum bide yatarken içersem 4 saat arayla içmiş olacağım faydası olur inşallah

bendede prolaktin yüksekliği var bgn ölçtürdüm 49.1 hayıt tohumunu kullanmayı bende düşünüyorum bizim mahallenin aktarına sordum yok dedi sonra adam bana abla hayıt ne işe yarıyo dedi bu ara çok soruyolarmış bende hormonları düzene soktuğunu söyledim getircem dedi inşallah kısa zamanda getirirde kullanmaya başlarım

X