Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

valla kızlar ben tok içiyorum...
hazır suyunu kullanıyorum..
aktarcı daha iyi dedi .. hayıtın tam özü var suyunda dedi..
günde 2 çaybardağı sulandırılmış içiyorum..
ilk kullanmaya başladığımda (ozaman hapta kullanmıştım) günde 1 çay bardağı içiyordum..
değerim 98 ten 11 e düştü.. ve ertesi ay hamile kaldım..(ama maalesef kaybettim)
şimdi prolaktinim tekrar yükseldiği için, tekrar hapa ve hayıt suyuna başladım.. bugün tahlil yaptırdım yarın alıcam bakalım sonucu. umarım ki düşmüştür.. düşse bile ben artık hep hayıt suyu kullanmayı düşünüyorum.. çünkü prolaktin bildiğiniz gibi hemen yükselen bir hormon..
artık hayıt suyu olmadan bir gün bile geçirmek istemiyorum..
sevgilerrr...

slm canım bişey sorcam bu hayıt nasıl kullanılıyor anlatırmısın?benimde prolaktinim yüksek 58.kullanmayı düşünüyorum ama yan etkisi falan var mı

bende hayıtı 1 _2 ay filan kullandım fsh 130 dan 68 e düştü.ama hala yüksek hayıtıda bıraktım.tadını hiç sevemedim. çok kötü

arkadaslar ben hayit tohumunu aldim fakat nasil kullanacagimi bilmiyorum.ezilip de demliyecekmiyim yoksa kaynatacakmiyim.birde günde ne kadar icilmesi geekiyor.bana yardimci olursaniz sevinirim.

bende hayıtın hazır suyunu içiyorum bakalım faydası olacakmı aldığım aktarçok faydalı dedi bayanlar memnun kalıyor dedi inşaallah bizede yarar:eek:

bende hayıtın hazır suyunu içiyorum bakalım faydası olacakmı aldığım aktarçok faydalı dedi bayanlar memnun kalıyor dedi inşaallah bizede yarar:eek:

canım hayit suyunu günde kaç defa içiyorsun bide onu nasıl kaynatıyon eziptemi çünkü ben ezilmesi gerekiyo diye duydum sen nasıl yapıyosun aklım takıldı

bende de aynı sorun var.göğüslerim şişiyor.kasıklarım sancı yapıyor.ama bir türlü adet olamıyorum.bir sorum olacak`,adaçayını ne zaman içmeye başlıyacağız.

kızlar merhaba ben hayıtın tohumunuda suyunuda içemedim kıkusundan dolayı.. konyadan kapsül şeklinde ilacını sipariş ettim.. o da doğal.. bildiğimiz hayıtı kapsül içine koymuşlar.. tamamen doğal .. banada doktorum tavsiye etti hapını çünkü hayıtı içemediğimi biliyordu... benim gibi içemeyenler varsa diye yazdım bunu. hem daha kolay ilaç şeklinde olunca uğraştırmıyor..
bu arda çok faydasını gördüm.. fsh 26 lardan 9 lara düştü.. 3 ayın sonunda...hayırlısı artık...

inanmiyorum ya iste neden adetlerimin kesildigini anladim :KK43: herseyi tam yapiyordum hayitada devam ediyordum digerlerinede ama vitamin mineral hapini kestim adetim kesildi yaaaaa olamaz ya ben ne kulandimda adetim yerine geldi diyordum inanamiyorum kizlar ya burdaki dr demisti bayanlarin adetlerinin duzenlenebilmesi icin vitamin cok onemli bende onemsemedim bugun aklima geldi bakayim ben ne kullanmisimda adetenmisim dedim vitamin :KK43: herseyi yaptim ama vitamini biraktim burdada demisim zaten demekki vucudumun birseye ihtiyaci var kan ile ilgili hatta 2 3 4. sayfalari okyun orda demisim

hatta bir arkadasim hem vitamin hemde bitkisel bir karisimla adetini duzenleyip hamile kaldi o karisimin icinde hayit tohumuda vardi bugun ictim vitamin hareketlenme hissettim onun disinda cok bitki aldim ama en onemi seyi unutmsum nasil oldu bilmem :KK43:

kızlar adacayı ada cayı 10 gün içtim ne kadar faydalı bilemem ama.adetım azalmıştı günüde azdı dogan kürü içtim bu ay günü ve miktarı fazlalaştı digerlerine ragmen bu ayda kullnıcam tabi ama doktorada gittim tedavım başlamadı daha,

adetlerim duzenli olmasada 24 25 gunde bir oluyordum bu ay hayit otunu kullandim kullanmaz olaydim 36.gunum ve hala olmadim diyeceksiniz test yaptir hem kan hem de idrar testti yaptim negatif cok rahatsizim ne olur bana akil verin ne yapacagim benim gibi olan varmi ne olur yardim:çok üzgünüm:

Arkadaslar,
Hayit otunu kullanmaya basliyorum. PCO luyum, cok kilo aldim. Hayit otunu kullanan arkadaslar
ayrica kilo vermede bir kolaylik oldugunu hissettiler mi?
Cunku kilolarimi hep pco nun azdigi donemlerde aldim.
adetimde hic bir zaman duzensizlik olmadi. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Selamlar, Allah hepimizin yardimcisi olsun

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum üç senedir ilaç almadan adet olmuyorum. boyum 1.75 kilom 49 50 idi önce diana35 aylarca şimdide aylardır duphaston ve klomen kullanıyorum şu an kilom 68 kendimi o kadar kötü hissediyorumki anlatamam. ilacı bırakmak istiyorum. spora başlamak istiyorum. hayıt tohumunu sizlerden duydum ve hemen bugün alıp içmeye başladım. inşallah iyi gelir. diyetisyenede gidiyorum ama uygulayamıyorum. o kadar umutsuz ve üzgünüm ki anlatamam. karnım şiş,her yerim sızlıyor sanki. çok mutsuzum. inşallah işe yarar. yazacağım sizlere gelişmeleri,hayıt tohumu işe yaradı mı yaramadı mı anlatacağım.

arkadaşlar ilaçsız adetten bahsedenlerin içinde hipo hipo olan var mı yani hipofiz bezi çalışmayan.bende ilaçsız adet göremiyorum ilaç içmeyide bıraktım ve 2-3 gündür bu vitamin,hayıt, vitex gibi şeyleri öğrendim inanamadım akşam hemen hayıt alacağım. benim teşhisimden olupda adet gören var mı hayıtla lütfen yazın......

slm benimde hipofiz bezim çalışmıyor ilaçı bırakıyorum çünkü kilo aldım. hayıt tohumunu burdan duydum başladım şu vitaminler nedir banada yazarmısın vitex demişsin nedir o. inşallah iyileşiriz

X