- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben adçayi içiyorum adetimin 3 gününden itibaren başladim ama ben de
ateş basmasi kasiklarimda biraz rahatsizlik oluyor normal mi yoksa ben mi endişe ediyorum....................
Radyolojim hadi hayirlisi seni buralarda görürmüydük
canım sen hayıt suyunun yanında hangi hapı kullandın?ve ne şekilde bu ikisini birarada kullandın?kızlar hayıt suyu süper bişey. benim 1 ayda ayrıyetten hapta kullanarak 98 olan prolaktin hormonum 11 e düştü.. kesinlikle hayıtında faydasını gördüğüme inanıyorum. üstelik adetlerimde 28 günde bir oluyor. bazı aylar adet olmazdım bile. adet düzensizliği hormon yüksekliğindende kaynaklanıyor zaten.
ben hayıt suyunu hep içmeye devam edicem. hergün ama az az.. ya da 2 günde bir... bırakmıycam.. çok faydasını gördüğüme inanıyorum çünkü..
bence adet dönemlerini düzene sokuyor, zaten aldığım aktarda öyle demişti. hormonal ve adet düzensizlikleri için 1 ayda faydasını görüceksiniz demişti ve de gördüm çok şükür...
canım sen hayıt suyunun yanında hangi hapı kullandın?ve ne şekilde bu ikisini birarada kullandın?
1 hafta falan oldu kızlar bırakmayayım dimi