hayit tohumu cok caabuk iyiestirmiyor hemen bekleyemeyin bence surekli icin gunde uckere mesela
dilanaz birakmissan olmaz hayit tohumunu surekli kullanacaksin karayagizim yok canim ya hala olmadim ama benim hatm dr ilac vrmisti onlari ictim icmedim hayit tohumunu o yuzen simdi civan percemi aslan pencesi otunu deniyecegim insallah olur karnim nasil sisti anlatamam
günaydın kızlar. dün aktara gittim hayıt almak istediğimi soyledim . ama suyu ve otu arasında kararsız kaldığımı soyledim. acaba hangisi daha etkilidir diye sordum. aktar; suyu rafine edildiği için ve gerikli şekilde kaynatılıp hazırlandığı için sizin evde hazırlayacağınızdan daha etkilidir dedi. bende suyunu aldım. daha zahmetsiz diye, hani tohumları ez , acaba nasıl kaynatsam diye düşüncem olmasın diye kızlar. günde bir çay bardağı kadar içebilirsin dedi aktar. meyve suyuylada karıştırılabilirmiş. zeytinyağ şişesi büyüklüğünde fiyatı(merak edenler için) 10,50ytl :) daha tadına bakamadım ama bu akşam içmeye başlıcam. hepimize şifa niyetine insallah kızlar.
canım benim morelini bozmak istemezdim ama hayıt suyunu bende aldım ama o kadar kötüki hemen istifra ettim. tohumunu ezip demledim hergün taze taze. sıcak sıcak içince daha iyi oluyor. içerken yanında tatlı birşeylerde yiyorum kek çikolata gibi o zaman acısınıda anlamıyorum. Şeker filanda kullanmıyorum. Bu arda ben birde hayıt hapını aldım.sabah akşam içiyorum hap tamamen bitkisel zaten. bildiğimiz hayıt tohumunu kapsüle koymuşlar. herzaman çay demlemeye zamanım olmuyor hemde hapını içmek daha kolay geliyor bana. ben bu ay hayıtın faydasını gördüm daha yeni başlamama rağmen doktorum yumurtalıklarda hareket başlamış dedi. hepimiz için dua ediyorum hayırlısı inşallah...
arkadaşlar başka bir arkadaşım bana hayıt tohumu çayının adetin ilk günü başla 14 gün iç bırak dedi adetin gelene kadar.adetin geldiğinde tekrar aynı şekilde içmeye başla dedi.bunu bana birkaç kişi söyledi denedik ve böyle oluyo dediler.ama burda sürekli kullanılması gerektiğini söylüyosunuz ikilemde kaldım nasıl oluyo?bana yumurtlama günü ortalama 14 gün olduğu için 14 üncü güne kadar içilmesi sonra yumurta oluştuktan sonra bırakılması lazım dediler.
zaten doktor 15 günden fazla kesinlikle içmeyin diyor ben bu ayın sonunda bırakcam soğan suyunu hayıta bir ay daha devem
arkadaslar bu hayut tohumunu nasil kullanmak gerekiyor ve hangi durumlarda kullaniliyor ben erken meneopozdayim acaba bana bir faydadasi olurmu cocuk icin..almanyada bulamadim tr den görümcem göndercek postayla acaba miktadir nekadar olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?