- 28 Temmuz 2008
- 98
- 0
slm aslan pençesinin adet sancılarına iyi geldiğini biliyorum.Bende bu ay adetin 4.günü hayıt içmeye başladım.yaklaşık 20gün düzenli olarak tohumunu demleyip içtim.Adet tarihim 29 kasım ama 3 gündür sancılarım var bir iki kezde kahverengi lekelenme oldu.ben kullandım hiç bi yararını görmedim aslanpençesinin çok iyi geldiğini öğrendim hatta bi arkadaş kullanmış 2 ay sonra hamile kalmış
canım öyle söyleme bu isyana girer senin elinde değilki bu rabbim böyle olmasını istiyorsa olur sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış adet örü görmemek bizim elimizde olsaydı şidi kimse bebek diye üzülmezdi sen kalbini rahat tut ve bol bol dua eta.s.evet risus haklisin ben sahsen kendimi cok eksik hissediyorum kendi kendime mucadele ediyorum kavga ediyorum kendime adet olmayi bile beceremiyorsun diyorumpsikolojimi bozuyor
cucu-pete bende yeni başladım hayıta. pco luyum ve bebek istiyorum. aynen dediğin gibi kıpırdanmalar var. bi de bal tarçın çörekotu karışımı yiyom günde 2-3 kaşık. onuda dene. faydasını görenler var. hadi pco savaşı başlatalım
baslatalim valla canim ya kaydirigubbakcemile5
benim sol tarafim daha cok batiyo..ama hala adet olamadim..bal tarci cörek otu bende yiyorum canim,sende nasil adet düzeni?