- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
canım geçmiş olsun. Hic değişme yoksa demekki etkisi de yok. Umarım Rabbim yüzümüzü güldürürBenim hormonlarda sıkıntı yoktu zaten ama FSH biraz daha düşse iyiydi. Şimdi dr'dan geldim hormonlarda da herhangi bir değişiklik yok.
canım geçmiş olsun. Hic değişme yoksa demekki etkisi de yok. Umarım Rabbim yüzümüzü güldürür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım öyle canım. Ben yine de 3 ayı tamamlayıp öyle sonlandırıcam...
Evet canım denemekten zarar gelmez sonuçta bitkisel. Herkesin bildiği şeyler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim hormonlarda sıkıntı yoktu zaten ama FSH biraz daha düşse iyiydi. Şimdi dr'dan geldim hormonlarda da herhangi bir değişiklik yok.
Fsh kaçtıkı canım benimde bu ay yükselmiş fsh ve lh hormonu
FSH 5.97 idi en son. Bu sefer 6.15 çıktı ama farklı laboratuar ve referans aralıkları farklı. Yani aynı bi değişiklik yok eskisi ile karşılaştırınca.
Geçmiş olsun canım inşallah dùzelir rabim tez zamanda kucağını doldursun:)
Bence hayıt tohumu adet düzeni için hiç işe yaramıyor hamile kalmak isteyenler için bire bir
merhaba hamile kalmak isteyenler nasıl kullanmalı?
Kızlar bendede pcos var ilaçsız adet olamıyom tüylenme var sükür sivilceden ilaçla kurtuldum . Hayıtı yapmaya karar verdim.nasıl yapıyorsunuz adacayıdamı katıyosunuz cuma alıcamda.yardım?
Merhaba hayiti kac gun ictin .adetin 17.gunune kadarmi yoksa hep mi?2. Kez De Adetlendim Hayret Hemde Gecen Aydan 1 Hafta Once Yani Gecen Ay Degil Ondan Onceki Aydaki Gibi Adetlendim Hayit Tohumuyla Adeti Duzene Giren Vaermi Demistim Evet Var Benim :) Hic Adetlenemiyordum Ilacsiz Super Bisey Adet Duzensizligi Olan Arkadaslar Gunde 3 Kez Siddetle Oneriyorum
Bnde biktim icmekten . Bi aydir iciyorum .Kızlar ben 3 4 hafta kadar günde bir bardak içtim adeti getirmedi diye moralim bozuldu kestim . Bu etkisi olanlar günde 3 kez içenler mi
Hadi ya o şekilde getiriyorsa çok iyi .sen ilk adetin kendin mi oldunBnde biktim icmekten . Bi aydir iciyorum .
Ilk ay sogan kuruyle birlikte icince adet oldum .tek hayit icince olamadim((
Çünkü ilk adetin kendi olanlar az bi uğraşmayla daha kolay adet olabiliyor larBnde biktim icmekten . Bi aydir iciyorum .
Ilk ay sogan kuruyle birlikte icince adet oldum .tek hayit icince olamadim((
Ama 45 gunde oldum . Yani yumurtlamadim .haticenurrr .!.:Çünkü ilk adetin kendi olanlar az bi uğraşmayla daha kolay adet olabiliyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?