arkadaşlar ben 27 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ve kendimi bildim bileli pcoluyum birsürü hastaneye gittim özel devlet farketmeksizin endokrin bölümleri vs adet düzensizliğime hiçbir şekilde doğum kontrol hapından başka çare bulamadım taki hayıt otunu fark edene kadar ilaç kullanmadan 8-9 ay bile adet görmediğim oldu gördüğüm zamanlarda ağrıdan ölüyorum miğde bulantısı belimde dizlerime kadar şiddetli ağrı deli gibi sinir iki büklüm sıcak su torbaları ile otururdum tabiri caizse yerimden kalkamazdım neyse gelgelelim int dolaşırken hayıt otunu gördüm araştırdım araştırdım vazgeçtim çünkü çok şey denedim aylarca soğan suyu içtim banamısın demedi anneme bahsetmiştim böyle bi ot varmış die annem almış bana aldım bunuda bi dene ne kaybedicen dedi 5 aydırda adet olmuyordum zaten 27 martta başladım o akşam içtim sadece baktım içilmiycek gibi değil devam ettim sonra baktım karnımda adet sancıları göğüslerimde ağrı ve bugün adet oldum bu kesinlikle hayıta bağlı çünkü ilaç kullanmadan benim adet olmam imkansız çok düzenlide içemedim üstelik ben ve adet sancım yok çok rahatım şu anda çalışıyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum 3 ay düzenli olarak mutlaka kullanıcam sonrasında doktora gidip tüm tahlillerimi tekrar yapıcam sonra Allahım kısmet ederse bebek istiyorum çünkü biz bir yıl denedik olmadı hiç bişey kaybetmezsiniz kızlar çok zamanınınızıda almıyo tatıda o kadar kötü değil ben mutlaka deneyin derim inş ben bu tıbbın çare bulamadığı pco yu bu şekilde yenicem