Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim bunlara bakmaya çalışırım tekrar içmeye başlarsam

Bicim hayır hayır önemli değil kusura bakmadım olur bazen böyle yanlış anlamalar küçük atışmalar.Önemli olan burda arkadaşlarımızı iyi yönlendirmek onlara yararlı olmak ve onlardan bişeyler öğrenmek.
Şeker seviyen yüksekse polen öneririm sana,arı sütüde kas yapısı için çok çok iyi fakat senin ürtikerin varya belki yan etki yapabilir arı sütü ama sen yinede doktoruna danış arı sütü mükemmel bişey gerçekten.Anneminde şekeri var demişsin bence oda doktoruna poleni danışsın.Çünkü polen şekeri düşürücü özelliği var.Araştırmalar falan yapılmış bu alanda hatta sana bir yazı kopyalayayım.Bu iki şeyi hayatınızdan eksik etmeyin tabiki birde karakovan balını bu 3'ünü diyelim...

'Sayısız ŞEKER HASTASI polen kürü yapıyor. Örneğin, Lyon'dan Bayan B. son devrede ileri bir şeker hastası (diabetik) idi. İdrarının litresinde 48 gram şeker ölçüldü. Çeşitli ilaçlar kullanmasına rağmen iyileşme ümidini yitiriyordu. Günde 3 gram polen yiyerek 15 günlük kür yaptı. İlk kürün sonunda idrardan dışarı atılan şeker %87 düştü. Yenilenen kürler sonunda şeker, litrede 1 grama indi ve kol, bacak ve bel ÖDEM'leri (ŞİŞLİKLER) ile, Anjindö Puatrini (KALP YETMEZLİĞİ) daha iyi olduğu görüldü."
Fransa Tarım Akademisi - Dr. Alain Caillas ( Polen araştırmaları ile ödül kazanmış )

Son düzenleme:
inşallah canım ben yakın zamanda rahim filmi çektireceğim sorun çıkmaz inşallah da bebek tedavisine başlatacak doktorum...
inciri adet bitiminde ye yumurtlamaya kadar ama abartma günde 2 adet yesen yeterli...
adet başlangıcından 14 gün sonra yemek geç olur evet ama sorun değil bundan sonra adet bitiminden itibaren ye ama yumurtlamaya kadar yemek yeterli...

bilgilendirme için çok teşekkürler dikkate alacağım... bu arada sizde de adet düzensizliği mi var?
bende genç kızlığımdan beri var yumurtlayamama ya da çok geç yumurtlama... önceleri progesteron hormonu hapları ile sonraları da doğum kontrol haplarıyla adet gördüm şimdi durumum daha vahimleşti yumurtlamam çok seyrekleşti...yılda 3-4 e indi... bebek olması için tedavi görüyorum tedaviyi devam ettirecek doktorum....ama hayırlısıyla rahim filmim çekilecek önce....umarım sorun çıkmaz rahimde tüplerde...
hayıt işe yarıyordu aslında bende ama bu kaşıntılar yıldırdı beni devam edebilseydim içmeye sonuç alırdım 2 ay içtim ve az gecikmeli de olsa adet görebildim... ama işte yan etki yapınca insan ister istemez ne var bunun içinde diye korkuyor içemez oluyor...

Son düzenleme:

ürtiker nedir canım hayıt gerçekten işe yarıyo ama gunde 2 bardak içmek lazım ben sadece 1 bardak içiyorum o yüzden yıne yumurtlamadım

Anladım bicim çok geçmiş olsun umarım çocuğunu en kısa zamanda kollarına alırsın.Ama arı sütüde yumurta gelişimi için çok çok iyi hatta erkeğin kısırlaşmasında dahi. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artırıyor.2 aylık kürün sonunda bile çok hamile kalan insann var.Bir çok şey içinde yine çok çok iyi hatta ben de kullancam ama param yok şuan maalesef okuluma çok gidiyor vakıf üniversitesinde okuyorum bide her ay 2 bin aylık ihtiyaçlarım oluyor okulumun yüksek harcı dışında.Ama okulum kapansın yazın kullanmayı düşünüyorum.Bir hesap çıkardımda arı sütü,karakovan balı,propolis,polen hepsi bana aylık 400-450ye mal oluyor.Bir öğrenci için yüksek bir miktar diğer giderlerimide hesaba katarsak...Evet ben de adet düzensizliği var çok küçük yaşlardan bu yana.Ama benim kilom çok düşük.Bende bir çok arkadaş gibi doğum kontrol hapı mağduruyum.D.k.hapını bırakınca yıkımlar başladı.Manken gibi vücudumu mahvetti.Gerçi şuan da aldığım kiloları verdim ama çatlaklar başını almış gidiyor.Napcam bilmiyorum.Ama umarım şu hayıtla sağlığıma kavuşurum.Bu adet düzensizliği sinirlerimi çok bozmaya başladı.Burdaki kullanan arkadaşlar sağolsun güzel bilgilendirmişler.Ben de sağlığıma kavuşup umarım herkese faydalı olcak bilgiler veririm.

Aaa unutmadan burda bazı arkadaşlar yazmış hamile kaldık fakat düşük oldu diye,bu arı sütü ve arı ürünleri hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimalini de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azaltıyormuş.Hamilelik süresince kullansınlar hem düşük riskini azaltıyor dedğim gibi hem de bebek çok sağlıklı oluyor....Bebeğin kemik,kas,zihinsel gelişimi vs. için önemli

kızlar ben 2 ay hayıt suyu kullanmıştım sonrasında bu ay regl 3. günü hormon ölçümü yaptırdım ve 48 olan prolaktinim 54 çıktı..doktora hayıt suyu kullandığımı söyledim dalga geçer gibi baktı bana prolaktinim için ilaç kullanmam lazım dostinex ama korkuyorum ayrıca pko var bende bu ilaçlar bende çok yan etki yapıyo napcam ben

ürtiker nedir canım hayıt gerçekten işe yarıyo ama gunde 2 bardak içmek lazım ben sadece 1 bardak içiyorum o yüzden yıne yumurtlamadım
canım kaşınıyor vücudum kaşıntı karıncalanmadan daha fazla bişey ve kaşıyınca da kabarıyorum....
bence de hayıt sabah akşam alınmalı canım....

amin inşallah teşekkür ederim... aynen ben de şu anda maddi durumda güçlük çekiyorum alamam ama aklımda bulunsun... annem polen içiyormuş sabahları dediğin gibi o iyi geliyor demek ki:))
anladım ben de 5 yıl doğum kontrol hapları kullandım bundan sebep bel bölgemde çok yağlanma oldu.... bırakınca her şey bozuldu tüm dengem.... 14 yaşımdan beri düzensiz benim de ben o zamanlar zayıftım şimdi de kilom üst sınırda onu aşmamam gerekli spor yapıyorum gün aşırı...
kilo düşüklüğü de hormonları olumsuz etkiliyormuş... fazla olması da öyle ama bir kere bozulunca da düzelmiyorki ne yapacağız ben de bilemiyorum menapoza kadar bizimle bu sanırım...
hayıt iyi gelecektir inşallah vücudun dirençlidir bana gösterdiği gibi yan etki yapmasın sende mutlaka faydalı olur... ama adet 3. günü hayıtla beraber hormonlara da baktırmak gerekli önemli olan hepsini dengede tutmak....
bende de adet düzensizliği çok moral bozuyor aynen...inşallah sonuç alırsın ve herkese moral olur....

bilgilendirme için çok teşekkürler...

inşallah tedavisiz olur ama benim 13 aydırolmadı arada 2 ay tedavi ile de olmadı yani kendi adıma söylüyorum tedavi şart bana...tabi esas Allah bilir....
inşallah iyi sonuçlar alacağız sonuçlarla ilgili sizleri de bilgilendireceğim... hem hormon sonuçlarımla ilgili hem de rahim filmimle ilgili...

bicim umarım umarım herkeste sonuç alır.Ben hormon testimi yaptırmadan başladım hayıta düzensiz olduğu için kimbilir nezaman olcaktım daha fazla beklemek istemedim(aslında hayıt içmeden baktırsaydım iyi olcaktı ama..).o yüzden hemen içmeye başladım yaklaşık 5 -6 gündür düzenli içiyorum ama her ay kontrol yapcam gelişmeleri buraya yazıcam zaten

evet bence de çok iyi olur hayıt Lh ı düşürüyor anladığım kadarıyla zaten benim de Lh yüksek adetin 3. günü Fshtan düşük olması gerekirken benim 3 katıydı.... bu sebeple tedavilerime başlandı ama diğer hormonlarımda sorun yoktu... Bakalım adet 3. günümde ben tekrar baktıracağım ben de sonuçlarımı paylaşırım....
öncesinde de bakılsaydı hormonlara çok iyi olurdu tabi ama bence hayıtın faydasını göreceksin çünkü ben görmüştüm ki düzensiz içmeme rağmen fayda etmişti malum kaşıntılardan bırakmıştım....
inşallah zamanında adet gördürür ve tüm hormonal dengeyi düzenler....
mesela ben saç dökülmeleri de yaşıyordum adet gecikmelerinden ötürü şimdi biraz azaldı bu durum şükürler olsun

Son düzenleme:
kızlar meraba. bende hayıt tohumu denemek istiyorum. pco rahatsızlıım var ve adetlerim düzensiz.ilaç kullanıyorum. dün klomene başladım. acaba hayıt tohumunu ne zaman kullanmaya başlamam gerekir??

inşallah tedavisiz olur ama benim 13 aydırolmadı arada 2 ay tedavi ile de olmadı yani kendi adıma söylüyorum tedavi şart bana...tabi esas Allah bilir....
inşallah iyi sonuçlar alacağız sonuçlarla ilgili sizleri de bilgilendireceğim... hem hormon sonuçlarımla ilgili hem de rahim filmimle ilgili...
[/QUOTE]

benimde 13 ay oldu 14 de gircez işte ben hiç tedavi görmedim bekledimm ilk başlarda ben düşünmedim pko nun engel olduğunuu her aay bi umutla test yaptım ama 1 sene olunca kabullendim artık bilmiyorum sendede öylemi ama başkaları hamileyim dediğinde hem çok seviniyorum onlar için ama içimde kopanları bi görsen öyle acı çeliyorumki anlatamam saana bi yanım hep eksik benim

Kızlarr geçmişi okumaya çalıştım ama anlayamadımm..Şimdi benim size sorumm ve ricamm,benn hayır tohumu alldımm..Biraz öncede yapptım kendimce içtimm..1tatlı kaşığı tohumu klorsuz kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım..10-15 dk beklettim süzdümm ,içtimmm..Şimdi bana noolurr biriniz yada uzun zamandır kullanan birilerii varsaa tam yapılması gerekenn nedir diyee tarif edebilirmi?? Yanlışmı yapptımmm..

millstone ben kaynatmıyorum.1 çay kaşığı hayıt kattığım su bardağının içine kaynamış olan suyu döküyorum.15 dak. demlenmeye bırakıyorum.Acaba çay kaşığı az mı herkes tatlı kaşığı kullanıyor sanırım.Ama millstone herkes farklı tarif kullanıyor bazıları kaynatıyor bazıları benim gibi yapıyor.Ben de anlamadım ki...

ben de hep 1 tepeleme çay kaşığı hayıt tohumu kullandım çünkü sabah akşam yapıldığından tatlı kaşığı çok geliyor onu da denemiştim rahatsız etti beni....
ben de kaynatmıyordum, kaynamış suyu tohumun üstüne döküp kaşıkla karıştırıp sarı rengini verip ılıyınca içiyordum...

Kızlar kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, siz tohumları direk demliyor musunuz yoksa önce eziyor musunuz?
Bazı yerlerde çektirip alanları gördüm de... Acaba o hali daha mı faydalı?
Ama öyle de çok acı olmaz mı...
:26:

Çok şükür sonunda başlayabildim bugün.
1 kupa kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar atıp 7-8 dakika bekledim daha sonra süzüp içtim.
Rengi hafif sarı oldu... Çok acı da olmadı zorlanmadan içebildim.
Birkaç yıl önce de bi ara içmiştim ama maalesef devam ettiremedim, o zamanlar rengi daha sarı hatta baya bi sarı tadı da çok acı oluyordu...
Eziyordum sanırım ya da daha fazla bekletiyordum hatırlayamıyorum tam olarak.
Doğrusu nedir ki bunun..

sabah 1 çay kaşığı tatlı kaşığı değil akşam da aynı ölçek...kaynamiş suyu tohumun üstüne dök en fazla 15 dk beklet ve mümkünse aç karnına sıcak iç doğrusu bu.....
ezmeden tohumlar ezilmeyecek.... süzmeden önce şöyle bi karıştırırsınız... bana aldığım aktar tarif etmişti internette yazan tariflerin de doğrusu da bu....

Son düzenleme:
Sağolun kızlaaar durum anlaşıldıı..Ayy benn dünn müü ne abartıp 2 tatlı kaşığı hemde hafif ezip koyupp içtimm.Misafirlikteydim hemdeee;anaaaamm boğazzzımmm bir yaannsııınn ölüyoordum nerdeysee..:26::26::26::26::26: Bugün aktara gidip sordum nasıl yapayım diyee,o da şöyle anlattı tohumu kaynamış suyla 3-5 dk kaynatmadan demlee..Ilıyınca süz iç..Hepimize şifa olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…