- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
ürtiker kurdeşen hasatalığı yani bir çeşit deri hastalığı.Hormonal dengesizlikten kaynaklanan.Kızarıklıklar kabartılar oluşur deride ve çok kaşınır bu kabartılar.
Lokman hekim markasını önerebilirm ankara da paketleniyor yani ablam kullanıyor bitkilerini çok taze olduğu fikrinde ve sürekli kullanır o markayı.Hatta ağrı kesici bir bitki kullanmıştı lokman hekim markasının hemen etkisini göstermişti sonra açıktan biyerde almış aynı bitkiyi ama aynı etkiyi görmemişti.
Ama bir marka daha önerebilirm o da antalyada ve konyada imalatı yapılıyor hatta organik marka olarak geçiyor yine onu da ablam öneriyor.Rasayana uzman kişilerin denetiminde toplanıp kurutulup ve paketleniyomuş ben bu markayı aldım ve bu markanın üzüm çekirdeğini de aldım.Kullanan arkadaşlar memnunlar ama yinede sizi bir marka üzerinde yoğunlaştırmak istemem fikrimi belirtmek istedim sadece....
inşallah canım ben yakın zamanda rahim filmi çektireceğim sorun çıkmaz inşallah da bebek tedavisine başlatacak doktorum...inş. cnm inş. bu ay hepimiz hamile kalırız ben daha önce böyle bi göğüs ağrısı çekmedim ara ara giren bi sızlama çok tuaf bu arada adet başlangıcımdan 14 gün sonrada incir yemeye başladım biraz geçç oldu ama etki edermi acaba
Bicim hayır hayır önemli değil kusura bakmadım olur bazen böyle yanlış anlamalar küçük atışmalar.Önemli olan burda arkadaşlarımızı iyi yönlendirmek onlara yararlı olmak ve onlardan bişeyler öğrenmek.
Şeker seviyen yüksekse polen öneririm sana,arı sütüde kas yapısı için çok çok iyi fakat senin ürtikerin varya belki yan etki yapabilir arı sütü ama sen yinede doktoruna danış arı sütü mükemmel bişey gerçekten.Anneminde şekeri var demişsin bence oda doktoruna poleni danışsın.Çünkü polen şekeri düşürücü özelliği var.Araştırmalar falan yapılmış bu alanda hatta sana bir yazı kopyalayayım.Bu iki şeyi hayatınızdan eksik etmeyin tabiki birde karakovan balını bu 3'ünü diyelim...
'Sayısız ŞEKER HASTASI polen kürü yapıyor. Örneğin, Lyon'dan Bayan B. son devrede ileri bir şeker hastası (diabetik) idi. İdrarının litresinde 48 gram şeker ölçüldü. Çeşitli ilaçlar kullanmasına rağmen iyileşme ümidini yitiriyordu. Günde 3 gram polen yiyerek 15 günlük kür yaptı. İlk kürün sonunda idrardan dışarı atılan şeker %87 düştü. Yenilenen kürler sonunda şeker, litrede 1 grama indi ve kol, bacak ve bel ÖDEM'leri (ŞİŞLİKLER) ile, Anjindö Puatrini (KALP YETMEZLİĞİ) daha iyi olduğu görüldü."
Fransa Tarım Akademisi - Dr. Alain Caillas ( Polen araştırmaları ile ödül kazanmış )
canım kistinin olmaması çok güzel....
Lh da baya düşmüş aslında.... bence de kilo verdiğin taktirde sorun olmayacak ben hayıta yine başlamıştım bu ay ancak ürtikerimi arttırdı yine başladı kaşıntılarım bırakmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilemez oldum artık....yumurtlamam olmadı ve bu gün 23. günüm yani gecikecek yine kanamam....
bebek de olması zor...
rahim filmi için gün alacağım adet gelsin de...
inşallah canım ben yakın zamanda rahim filmi çektireceğim sorun çıkmaz inşallah da bebek tedavisine başlatacak doktorum...
inciri adet bitiminde ye yumurtlamaya kadar ama abartma günde 2 adet yesen yeterli...
adet başlangıcından 14 gün sonra yemek geç olur evet ama sorun değil bundan sonra adet bitiminden itibaren ye ama yumurtlamaya kadar yemek yeterli...
cnm benimde rahim filmi çektirmem gerekiyodu ondan sonra tedaviye başlancaktı ama ben 2 ay bi ara verim dedim hormon tahlilim rahim ağzı tarama testim yapıldı bi o kaldı hayırlısıyla işn. tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız
canım kaşınıyor vücudum kaşıntı karıncalanmadan daha fazla bişey ve kaşıyınca da kabarıyorum....ürtiker nedir canım hayıt gerçekten işe yarıyo ama gunde 2 bardak içmek lazım ben sadece 1 bardak içiyorum o yüzden yıne yumurtlamadım
amin inşallah teşekkür ederim... aynen ben de şu anda maddi durumda güçlük çekiyorum alamam ama aklımda bulunsun... annem polen içiyormuş sabahları dediğin gibi o iyi geliyor demek ki:))Anladım bicim çok geçmiş olsun umarım çocuğunu en kısa zamanda kollarına alırsın.Ama arı sütüde yumurta gelişimi için çok çok iyi hatta erkeğin kısırlaşmasında dahi. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artırıyor.2 aylık kürün sonunda bile çok hamile kalan insann var.Bir çok şey içinde yine çok çok iyi hatta ben de kullancam ama param yok şuan maalesef okuluma çok gidiyor vakıf üniversitesinde okuyorum bide her ay 2 bin aylık ihtiyaçlarım oluyor okulumun yüksek harcı dışında.Ama okulum kapansın yazın kullanmayı düşünüyorum.Bir hesap çıkardımda arı sütü,karakovan balı,propolis,polen hepsi bana aylık 400-450ye mal oluyor.Bir öğrenci için yüksek bir miktar diğer giderlerimide hesaba katarsak...Evet ben de adet düzensizliği var çok küçük yaşlardan bu yana.Ama benim kilom çok düşük.Bende bir çok arkadaş gibi doğum kontrol hapı mağduruyum.D.k.hapını bırakınca yıkımlar başladı.Manken gibi vücudumu mahvetti.Gerçi şuan da aldığım kiloları verdim ama çatlaklar başını almış gidiyor.Napcam bilmiyorum.Ama umarım şu hayıtla sağlığıma kavuşurum.Bu adet düzensizliği sinirlerimi çok bozmaya başladı.Burdaki kullanan arkadaşlar sağolsun güzel bilgilendirmişler.Ben de sağlığıma kavuşup umarım herkese faydalı olcak bilgiler veririm.
bilgilendirme için çok teşekkürler...Aaa unutmadan burda bazı arkadaşlar yazmış hamile kaldık fakat düşük oldu diye,bu arı sütü ve arı ürünleri hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimalini de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azaltıyormuş.Hamilelik süresince kullansınlar hem düşük riskini azaltıyor dedğim gibi hem de bebek çok sağlıklı oluyor....Bebeğin kemik,kas,zihinsel gelişimi vs. için önemli
cnm benimde rahim filmi çektirmem gerekiyodu ondan sonra tedaviye başlancaktı ama ben 2 ay bi ara verim dedim hormon tahlilim rahim ağzı tarama testim yapıldı bi o kaldı hayırlısıyla işn. tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız
bicim umarım umarım herkeste sonuç alır.Ben hormon testimi yaptırmadan başladım hayıta düzensiz olduğu için kimbilir nezaman olcaktım daha fazla beklemek istemedim(aslında hayıt içmeden baktırsaydım iyi olcaktı ama..).o yüzden hemen içmeye başladım yaklaşık 5 -6 gündür düzenli içiyorum ama her ay kontrol yapcam gelişmeleri buraya yazıcam zaten
Kızlarr geçmişi okumaya çalıştım ama anlayamadımm..Şimdi benim size sorumm ve ricamm,benn hayır tohumu alldımm..Biraz öncede yapptım kendimce içtimm..1tatlı kaşığı tohumu klorsuz kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım..10-15 dk beklettim süzdümm ,içtimmm..Şimdi bana noolurr biriniz yada uzun zamandır kullanan birilerii varsaa tam yapılması gerekenn nedir diyee tarif edebilirmi?? Yanlışmı yapptımmm..
millstone ben kaynatmıyorum.1 çay kaşığı hayıt kattığım su bardağının içine kaynamış olan suyu döküyorum.15 dak. demlenmeye bırakıyorum.Acaba çay kaşığı az mı herkes tatlı kaşığı kullanıyor sanırım.Ama millstone herkes farklı tarif kullanıyor bazıları kaynatıyor bazıları benim gibi yapıyor.Ben de anlamadım ki...
Çok şükür sonunda başlayabildim bugün.
1 kupa kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar atıp 7-8 dakika bekledim daha sonra süzüp içtim.
Rengi hafif sarı oldu... Çok acı da olmadı zorlanmadan içebildim.
Birkaç yıl önce de bi ara içmiştim ama maalesef devam ettiremedim, o zamanlar rengi daha sarı hatta baya bi sarı tadı da çok acı oluyordu...
Eziyordum sanırım ya da daha fazla bekletiyordum hatırlayamıyorum tam olarak.
Doğrusu nedir ki bunun..