- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
amiinnn cnm sendede yumurtlama tembelliği varya çörekotu bal tarçın denedinmi hiç oda kaliteli ve düzenli yumurtlamak içinmiş ben bu 3. ayım deniyorum en azından adetim birazda olsa düzene girdi sende dene bence
evt bende sonradan dydum onu bidaki ay artıkk bu kürü denicem benim adetlerim çok düzensiz 8-9 ay kendiliğimden adet olamıyorum hep ilaçlarla cnm inş. bakalım 2 ay denicem bu kürleri olmassa tedaviye başlıcam ben yaşım küçük diye acele etmiyorum ama sonrada bekleyip geç kalmak istemiyorum bakalım hayırlısı
evt bende sonradan dydum onu bidaki ay artıkk bu kürü denicem benim adetlerim çok düzensiz 8-9 ay kendiliğimden adet olamıyorum hep ilaçlarla cnm inş. bakalım 2 ay denicem bu kürleri olmassa tedaviye başlıcam ben yaşım küçük diye acele etmiyorum ama sonrada bekleyip geç kalmak istemiyorum bakalım hayırlısı
anladım cnm bende evlendiğimde 21 yaşındaydım şimdi 31 e girdim ama hala çocuğum yok inş. ALLAH gönlüne göre verir cnm
cnm benim yumurtlamam az olduğu için adetim düzensizmiş ben şimdi adetliyim bugün başlasam olurmu bide kaç gün içecen ben hapını kullanmayı düşünüyorum eşime alırdım çünkü suyunun tadı kötü olur diye içecem ben hiç hamile kalamadım 9 yıl oluyo çocuk isteyeli belki banada vesile olur hayıt
kızlaR dr ultrasonla baktı endometrismi ne ona 3mm dedi kalınlıgına kist falan yok dedi ben pc oluyum ve muaynelerde hep pco görünümlü derlerdi hayıtı 2 ay kullandım cuma günü baktı dr ultrasonla yok dedi kist ama lh hormonum halen fshdan yüksek
lh:8.36
fsh:7.01
kilo ver 55 kilo olursan daha düzenli regli olursun dedi bebegın olması bıraz zor tedavi gerektırır dedi ama ilaçla gebe kalabılırsın dedi
kujum canım bana da annem geldi geçenlerde bu ne içtiğin dedi bahsettim içme böyle şeyler dedi... glifor adetlerini düzenliyor dedi... buna gerek yok dedi hem nereden geldiği belli değil belki zehirlisi çıkar dedi... korkuttu beni ben içemiyorum artık baya korktum hak da verdim... adı sanı olmayan poşette satıyorlar sonuçta... aktara güveniyoruz ama o nerden alıyor ve neden bu kadar ucuz satıyor işte buna güvenmek zor....
kafam karıştı benimde....ama sana çok yaramıştı bu bitki de mi? of ya bunun hapı var ona güvenilir mi acaba?
Bicim yanlış anlama ama bişey sorcam annen doktor falan mı.Nasıl böyle glifor ilacı hakkında emin konuşur anlamadım.Gerçi doktor olsa da emin konuşur bunları insanlara veren de sonuçta bir iki cahil doktorlar umurlarındamı insanların sağlıkları.Önce prospektüsünü okuyun sonra bu ilaç hakında olumlu konuşun.Glifor sanırım Metformin grubuna giren bir ilaç.İlacın ismi ister glofor olsun ister glifor olsun ister gafor olsun hiç farketmez metformin grubuna giren bütün ilaçlar aynı etkiyi yapar.Açıkçası ben hç önermem adet düzensizliği olan hastalar için bu ilaçların kullanılmasını hadi diyabet hastası olsan belki ama adetlerini düzene sokacak okadar güzel doğal yollar varki.Hayıt tohumunun yan etkilerine bakın birde metformin ilaçlarının yan etkilerine bakın kararı siz verin.EEE bi zahmet dikkat edin sizde hayıt alırken.Arkadaşların dedği gibi açıkta olanı değil pakette olanı tercih edin eğer güvenmiyorsanız.Ayrıca ilaçlardan da son kulllanma tarihleri geçen tekrar piyasaya sürülenler var.Yani o ilaçlar size de denk gelebilir.Ki turkiyeye sokulan çoğu ilaçlar da böyle.
hanımlar bir haftadır göğüslerimde ağrı var sizdede böyle bişey oldumu bu arada hayıt tohumunu 14 gündür kullanıyorum adetimin 5. günü yani son günü kullanmaya başladım
annemin doktor olmasına gerek yok bunun için doktorum var zaten ve doktorum verdi bu ilacı bana... sonuçta ben polikistikover hastasıyım ve metforminin bu hastalığa iyi geldiği ve bu ilacın yumurtaları uyarıp yumurtlamayı başlattığı için doktorlar tarafından verildiği bir gerçek.... bu kadar sert yazmadan önce internetten araştırmış olsaydınız keşke....
hayıt iyi veya kötü bilmiyorum ama sonuçta doktorlar hayıtı vermiyorlar ama doktorlar gliforu(metformin) veriyorlar... yani bu bir doktor reçeteli ilaçtır....
üstelik hayıt tohumlarının toplandıktan sonraki hazırlanış şekillerini internetten okuduysanız eğer ne denli hassas bir bitki olduğunu ve alınacak yerin çok iyi seçilmesi gerektiğini de anlamışsınızdır.... örneğin bende ürtikere neden oldu.....
o sebepten içmeyi bıraktım... kendi düşüncenizi elbette belirtin ama böyle alıntılar yaparak başkaları için konuşmadan önce sizde gerekli araştırmayı yapın ve hayıtı alacağınız o çok güvenilir yeri bizimle siz paylaşın o zaman bulabildiyseniz....
metforminin vücuttan su ile atılır yani prokpektüsü okumadan içtiğim ilaç olmadı bu güne kadar başkalarına tenkitte bulunmadan önce biraz daha durup düşünün lütfen...
benim prolaktinim yüksek olduğu için keşfetmiştim bu tohumu bebeğimi düşürdükten sonra tekrar hamile kalamıyordum... 1 sene sonra hayıt tohumu kullandım 2 ay kullandıktan sonra hamile kaldım... arkadaşıma verdim oda 2 ay sonra hamile kaldı... pko hastası bi arkadaş yumurta büyütme tedavisi görürken tavsiye ettim oda kullandı ve hamile kaldı... ben bu yolla hamile kalan 3 kişiye şahidim önce Allah isteyecek tabiki... bu sayfayı görünce bu umutlu hikayeleri paylaşmak istedim... bi uzmanın dediğine göre bu bitki kadınlar için yaratılmış olmalı... hepinize acil şifalar 2011 bana uğur getirdi oğlumu kucağıma aldım... 2012 de sizlere uğur getirsin inşaallah Allah gönlünüze göre versin...
annemin doktor olmasına gerek yok bunun için doktorum var zaten ve doktorum verdi bu ilacı bana... sonuçta ben polikistikover hastasıyım ve metforminin bu hastalığa iyi geldiği ve bu ilacın yumurtaları uyarıp yumurtlamayı başlattığı için doktorlar tarafından verildiği bir gerçek.... bu kadar sert yazmadan önce internetten araştırmış olsaydınız keşke....
hayıt iyi veya kötü bilmiyorum ama sonuçta doktorlar hayıtı vermiyorlar ama doktorlar gliforu(metformin) veriyorlar... yani bu bir doktor reçeteli ilaçtır....
üstelik hayıt tohumlarının toplandıktan sonraki hazırlanış şekillerini internetten okuduysanız eğer ne denli hassas bir bitki olduğunu ve alınacak yerin çok iyi seçilmesi gerektiğini de anlamışsınızdır.... örneğin bende ürtikere neden oldu.....
o sebepten içmeyi bıraktım... kendi düşüncenizi elbette belirtin ama böyle alıntılar yaparak başkaları için konuşmadan önce sizde gerekli araştırmayı yapın ve hayıtı alacağınız o çok güvenilir yeri bizimle siz paylaşın o zaman bulabildiyseniz....
metforminin vücuttan su ile atılır yani prokpektüsü okumadan içtiğim ilaç olmadı bu güne kadar başkalarına tenkitte bulunmadan önce biraz daha durup düşünün lütfen...
üritker dediğiniz şey nedir ? güvenilir hayıt markası var mı cidden acaba?:)
hayıtın hapı da varmış canım eğerki güvenilir marka bulamazsan ki aylin59 arkadaşım önermiş 2 marka onları bulamazsan agnucaston hapıymış onu içebilirsin o belki daha garantidir...üritker dediğiniz şey nedir ? güvenilir hayıt markası var mı cidden acaba?:)
tepkinizin ilaca olduğunu farkettim :) benim de ertesi gün doktor randövum vardı açıkçası ilk defa gideceğim bir yerdi ve ben baya tedirgindim ben de sert yazmış olabilirim siz de kusura bakmayın.....Aaaa yazdıklarımı okuyunca hakkaten sert olmuş biraz ama benim tepkim bu ilaca ve bu ilaçları pco gibi ağır olmayan hastalara veren doktorlara... Ve biliyosunuz değil mi bu ilaçlar bir ara sağlık bakanlığınca toplatılıcaktı.Sonuçta diyabet hastası değilsiniz ki gerek yok.O zaman doktor; doğum kontrol hapını da veriyor git kullan sonra bırak geriye dönüp baktığında bak vücudundaki hasarlara,doktorun her verdğini kullanmak zorunda değilsin
Ayrıca zaten hayıtın tek yan etkisi kaşıntı yapması ki bunu da sizde yapmış demek.Keşke yapmasaydı.Ama doktorunuza danışın bu hayıt olayını.Ama beni dinlerseniz içmeyin bu ilaçları pcolusunuz yazık vücudunuza gerek yok.
Ayrıca ben tıp öğrenciisyim bu sene yeni başladım ve ablamda tıp doktoru onunla beraber kullanıyoruz bu üyeliği ben tekrar yeni bir üyelik açmamak için onunkini kullanıyorum neyse yani söylemek istedğim gerçekten kullanmayın ve benim hastalarım olsaydı asla asla vermezdim ve doktora söyleseniz böyle bir şeyin olmadığını söyler belki fakat çevremde kullanan insanlar var ve ben çok güzel gözlemyebiliyorum bunları ve vücutlarında bıraktıkları hasarları.Şöyle bir yazıyı da sizinle paylaşayım daha iyi tatmin olursunuz hepiniz
paylaştığınız yazıları okudum bence de sadece kilo vermek için içilmemeli.... insülin direnci olan kişiler (benim gibi) ya da şeker hastaları kullanmalı...ürtiker kurdeşen hasatalığı yani bir çeşit deri hastalığı.Hormonal dengesizlikten kaynaklanan.Kızarıklıklar kabartılar oluşur deride ve çok kaşınır bu kabartılar.
Lokman hekim markasını önerebilirm ankara da paketleniyor yani ablam kullanıyor bitkilerini çok taze olduğu fikrinde ve sürekli kullanır o markayı.Hatta ağrı kesici bir bitki kullanmıştı lokman hekim markasının hemen etkisini göstermişti sonra açıktan biyerde almış aynı bitkiyi ama aynı etkiyi görmemişti.
Ama bir marka daha önerebilirm o da antalyada ve konyada imalatı yapılıyor hatta organik marka olarak geçiyor yine onu da ablam öneriyor.Rasayana uzman kişilerin denetiminde toplanıp kurutulup ve paketleniyomuş ben bu markayı aldım ve bu markanın üzüm çekirdeğini de aldım.Kullanan arkadaşlar memnunlar ama yinede sizi bir marka üzerinde yoğunlaştırmak istemem fikrimi belirtmek istedim sadece....
göğüslerinde ağrı varsa bu iyi bişey canım bence hormonlarının çalışmaya başladığını gösterir...
bende yumurta çatladıktan sonra göğüste ağrı başlar....