Hadi bakalıııııım içime kurt düştü ya benim şimdi tamam artık illallah dedirtirim kendime pimpiriklinin tekiyim zaten.
Bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti benim niyeyse... Nerden bulucaz ki öyle markalı hayıt tohumu :26:
Var da benim mi haberim yok acaba
Ben hangi aktardan aldıysam hepsi normal paketlenmiş bir şekildeydi, hiç rastlamadım markalısına.
Arkadaşlar merhaba,ben yaklaşık 2 aydır hayıt suyu içiyordum.2 şişe bitirdim ve 3. şişeye yeni başladım.adetim 6 gün gecikti.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.az önce kan verdim sonucunun çıkmasını bekliyorum garanti olsun istedim.yanlış çıkma ihtimali oluyor evde yapılan testlerin.inşaallah doğrudur.çatlıyorum şuan meraktan. en kısa sürede tekrar girer bilgi veririm size.:)):)):))
çok sevindim hormonlarında sorun mu vardı senin deondan mı içiyordun hayıtı? hangi hormonda sorun vardı?
bende Lh yüksek....
inşallah kandan dapozitifi görürsün tebrikler:))
evet arkadaşlar ii haber veriyorum sizlere...kan testindede değerim 1592 çıktı.pozitif yani:))Allah herkese nasip etsin inşallah.haftaya doktora gidicem bir sorun yoktur inşallah.
benim sdc progesteronum çok düşüktü,doktora gitmiştim eylülde ve bütün testlerim yapılmıştı.doktor doğal yollarla gebe kalamazsın tedavi olman gerekiyor demişti.hemen ilaç kullanmak istemedim ve araştırırken sizlerin sayesinde hayıtı duydum.aktardan hazır suyunu aldım 24 ekimde başladım kullanmaya ve bugün böyle bir sonuç aldım çok şükürki durm pozitif. inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz.
evet arkadaşlar ii haber veriyorum sizlere...kan testindede değerim 1592 çıktı.pozitif yani:))Allah herkese nasip etsin inşallah.haftaya doktora gidicem bir sorun yoktur inşallah.
benim sdc progesteronum çok düşüktü,doktora gitmiştim eylülde ve bütün testlerim yapılmıştı.doktor doğal yollarla gebe kalamazsın tedavi olman gerekiyor demişti.hemen ilaç kullanmak istemedim ve araştırırken sizlerin sayesinde hayıtı duydum.aktardan hazır suyunu aldım 24 ekimde başladım kullanmaya ve bugün böyle bir sonuç aldım çok şükürki durm pozitif. inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz.
bende bugün başladım hayıt tohumuna umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız. Benim boğazımı yakıyor bu hayıt tohumu sizde de öyle yaptımı
progestoronum düşüktü derken kaç çıkıyodu cnm benimde düşük bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına al inş... bu hayıt suyunu devamlımı içtin hamile olduğunu öğrenene kdar
kujum canım bana da annem geldi geçenlerde bu ne içtiğin dedi bahsettim içme böyle şeyler dedi... glifor adetlerini düzenliyor dedi... buna gerek yok dedi hem nereden geldiği belli değil belki zehirlisi çıkar dedi... korkuttu beni ben içemiyorum artık baya korktum hak da verdim... adı sanı olmayan poşette satıyorlar sonuçta... aktara güveniyoruz ama o nerden alıyor ve neden bu kadar ucuz satıyor işte buna güvenmek zor....
kafam karıştı benimde....ama sana çok yaramıştı bu bitki de mi? of ya bunun hapı var ona güvenilir mi acaba?
ben hayıtın tohumunu içiyorum yanlışmı yapıyorum acaba:26:
Arkadaşlar merhaba,ben yaklaşık 2 aydır hayıt suyu içiyordum.2 şişe bitirdim ve 3. şişeye yeni başladım.adetim 6 gün gecikti.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.az önce kan verdim sonucunun çıkmasını bekliyorum garanti olsun istedim.yanlış çıkma ihtimali oluyor evde yapılan testlerin.inşaallah doğrudur.çatlıyorum şuan meraktan. en kısa sürede tekrar girer bilgi veririm size.:)):)):))
kızlar bugun reglimin 3. günü hastaneye gittim kan vermeye sıram 60dı daha 1. sıra bıle muayne olmamıştı çıktım geri geldim ögleden sonra gitmeyı planlıyorum sonuçlarımı yazarım hayıt neler yapmış bakalım