Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Hayıt tohumu alacaksanız kesinlikle ambalajın üstünde şirket markası olan paketlenmiş tohumlardan alın kızlar ben son aldıklarımdan şüphelendim içemedim...
bunun yapılışı hazırlanışı zahmetli ve eziyetliymiş... yani bu da demek oluyor ki güvenilir yerden almak şart...

Hadi bakalıııııım içime kurt düştü ya benim şimdi tamam artık illallah dedirtirim kendime pimpiriklinin tekiyim zaten.
Bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti benim niyeyse... Nerden bulucaz ki öyle markalı hayıt tohumu :26:
Var da benim mi haberim yok acaba
Ben hangi aktardan aldıysam hepsi normal paketlenmiş bir şekildeydi, hiç rastlamadım markalısına.

çok haklısın aynen ben de pinpirikliyim...zaten ilaçlardan ürtiker oldum...ben bir aktardan furkan diye paketli aldım canım tohumu zaten daha pahalıydı....
bir de poşet sallama çayı var onlarda markalı ve paketli daha pahalı ama riske girmeye değmez sağlık bu bir taraftar düzeltirken diğer taraftan bozmayalım....
internette zaten diyor poşet çayını kullanacaksanız sabah akşam içebilirsiniz diye... madem poşet çayını çıkarmışlar niye tohumla uğraşalım ki Allah korusun bozuk tohum çıksa başımıza bişey gelse üstünde isim yok bişey yok kime şikayet edeceğiz..... ben güvenemedim döktüm aktara tekrar gittiğimde ya yine furkan alırım ya da poşet çay en iyisi....

Arkadaşlar merhaba,ben yaklaşık 2 aydır hayıt suyu içiyordum.2 şişe bitirdim ve 3. şişeye yeni başladım.adetim 6 gün gecikti.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.az önce kan verdim sonucunun çıkmasını bekliyorum garanti olsun istedim.yanlış çıkma ihtimali oluyor evde yapılan testlerin.inşaallah doğrudur.çatlıyorum şuan meraktan. en kısa sürede tekrar girer bilgi veririm size.:)):)):))

çok sevindim hormonlarında sorun mu vardı senin deondan mı içiyordun hayıtı? hangi hormonda sorun vardı?
bende Lh yüksek....
inşallah kandan dapozitifi görürsün tebrikler:))

çok sevindim hormonlarında sorun mu vardı senin deondan mı içiyordun hayıtı? hangi hormonda sorun vardı?
bende Lh yüksek....
inşallah kandan dapozitifi görürsün tebrikler:))

evet arkadaşlar ii haber veriyorum sizlere...kan testindede değerim 1592 çıktı.pozitif yani:))Allah herkese nasip etsin inşallah.haftaya doktora gidicem bir sorun yoktur inşallah.
benim sdc progesteronum çok düşüktü,doktora gitmiştim eylülde ve bütün testlerim yapılmıştı.doktor doğal yollarla gebe kalamazsın tedavi olman gerekiyor demişti.hemen ilaç kullanmak istemedim ve araştırırken sizlerin sayesinde hayıtı duydum.aktardan hazır suyunu aldım 24 ekimde başladım kullanmaya ve bugün böyle bir sonuç aldım çok şükürki durm pozitif. inşallah bundan sonrada bir sorun olmaz.

anladım tebrikler gerçekten çok sevindim....
peki şimdi progesteron takviyesi alıyor musun gebeliğin ilk 10 haftasında almak gerekli eksikliği varsa bilgin olsun öptüm :)
Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin...

merhabalar, selam herkese ,

bende bu topiğe ara ara bakıyordum yazmaya karar verdim Bendede PKo var Lh oranı yüksek ama çok fazla olmadığı için doktorum gebelik için problem olmayacağını belirtti. prolaktinim yüksek bununda stresten old. düşünüyorum çünkü strese bağlı bir hormonmuş buda gebe kalmamı engelliyor aslan pençesi kürünün 2. sindeyim.ilaç kullanıyorum düşürüyor ama sonra yine yükseiyor.ve bu hormon için verilen ilaçlar çok güçlü bebeğe zararı olduğu için korunman gerekiyor bende bitkisel kürlerle düşürmek için uğraşıyorum.

geçmişte yazılanlar çok fazla olduğu için okuyamadım benim gibi prolaktini yüksek olup ta hayıt suyu ile hamile kalan varmı acaba,doktoruma agunaston hapını sordum düşürür ama senin değerin yüksek dedi ve yine bana o hiç sevmediğim ilacı yazdı.dostinex. bunu kullanmak istemiyorum çünkü bunu kullanırken bebeğimi kaybettim.bu ay hayıta başlamak istiyorum ama suyunu mu alsam hapınımı karar veremedim. markalı ünlü bir bitkisel firmanın markası.
bir arkadaş yazmış bu sayfaya 2 ay hazır suyunu kullanmış hamile kalmış.sizce ne yapsam bu sayfada prolaktini yüksek olup bundan fayda görenler yada bu konuyla ilgili bilgis olanlar paylaşımlarınızı rica ediyorum.

progestoronum düşüktü derken kaç çıkıyodu cnm benimde düşük bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına al inş... bu hayıt suyunu devamlımı içtin hamile olduğunu öğrenene kdar

kızlar merhaba bendede pko var hayıt tohumuyla bu sitede tanıştım ve hemen aldım 11 gündür kullanıyorum.inş faydasını görürüz.3 gün önce hormon testinde lh 12.22 fsh 7.3 çıktı bu değerler nasıl acaba yorumlar mısınız. birde bende DHEA-S çoook yüksek çıktı 403 adetlerim çok düzensiz.hayıt işe yarar umarımm

bende bugün başladım hayıt tohumuna umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız. Benim boğazımı yakıyor bu hayıt tohumu sizde de öyle yaptımı

progestoronum düşüktü derken kaç çıkıyodu cnm benimde düşük bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına al inş... bu hayıt suyunu devamlımı içtin hamile olduğunu öğrenene kdar

progesteronum 0,2 çıkmıştı. çok teşekkür ederim canım benim Allah herkese nasip etsin sağlıklı bebek sahibi olmayı..şuan takvime bakıyorum not almıştım üzerine 25 Ekimde başlamışım kullanmaya kullandıktan sonra sdc 11 kasımda adet oldum bi dahada olmadım hemen hamile kaldım. hergün sabah akşam düzenli olarak kullandım,hamile olduğumu öğrenene kadar. şuan kullanmıyorum doktorum progestan ilacı takviye olarak sdc. benim diğer hormonlarımda çok büyük anormallikler yoktu sdc progesteronda sorun olduğu için belkide bu kadar çabuk etki etmiş olabilir.

hayıt kullanmaya başlayalı 2.ayım kızlar geçen ay çok düzenli kullandım reglim 28.gün oldu hayatımda ilk kez çok normal oldu sonra hayıtı dr söyledim çok kızdı yan etkisinı bılmıyoruz bırak dedi ve aktara sordum çok uzun süre kullanma deyınce ara ara içmeye başladım geçen ay 19da olan reglim bu ay 24de oldu yanı tam35. gün regli oldum düzenli kullanmadıgım halde yınede işe yaradı

evet canım bana çok yaradı bu hayıt tohumu. ben alırken kesinlikle üzerinde şirket numarası adresı markası olandan alıyorum birşey olursa adı sanı belli olsun dıye

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bu arada seninle aynı tarihte başlamışız hayıtı kullanmaya ama ben tohumunu kaynatıp içiyorum.bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.birkaç gün daha bekleyip test yapıcam ben de eğer regl olmazsam.:18:

kızlar bugun reglimin 3. günü hastaneye gittim kan vermeye sıram 60dı daha 1. sıra bıle muayne olmamıştı çıktım geri geldim ögleden sonra gitmeyı planlıyorum sonuçlarımı yazarım hayıt neler yapmış bakalım

umarım etkisini göstermistir.bende kullanmaya basladım meraktayım ne olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…