Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende denemek istiyorum hayit tohumu nasil kullaniliyor mucizesini cok duymustum ama nasil kullanicam tesekkurler
Kızlar adet döneminde de içiyor musunuz ya da içilmesi gerekiyor mu acaba? Ben de aldım tam başlayacaktım ki adet oldum, başlamadım bu yüzden. Farklı farklı yazılar okuyorum, bazı yerlerde bitki çayları sürekli içildiğinde bünye alışır ve faydası olmaz kür şeklinde ara vererek uygulanması gerekir diyor. Bazı yerlerde de hayıt tohumunun en azından bi 3 ay aralıksız içilmesi gerektiğinden bahsediyor. Ne yapsam bilemedim...
ben bir adetliyken bir de yumurtlamadan sonra içiyorum bunu.... aslında 3 ay sürekli içilmesi doğruymuş...bazen unutuyorum içmeyi...
ama düzenli içtiğim dönemde etki etmişti bana...
Canım sen düzenli içtiğin dönemde ne kadar süre kullanıp faydasını gördün? Zaten kaybedecek bir şey yok çok faydalı bir bitki ama işte benim tek takıldığım nokta bünyenin alışkanlık haline getirmesi. Şu adetim bitsin bir başlayayım da devamı gelecek inşallah artık o zaman düşünürüm. :) Gerçi hormonlarımız için içiyoruz ve bitkilerde doğal hormon olduğu için o kadar da güçlü olmuyorlar. Bu yüzden aralıksız devam ettirmek en doğrusu olsa gerek. Tabii abartmamak şartıyla.
* Aaa yazmışsın zaten 2 ay kullandım diye şimdi görüyorum.
aktarın önerisi üzerine hayıt tohumu yerine hayıt suyunu aldım adet düzensizliğim var ve 5cmlik bir kistim fayda sağlar belki diye içmeyi düşünüyorum. kullananan arkadaşlar ne şekilde ve ne kadar süre kullanmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
adetliyken de içtim ben adet ağrısını aldı kanama miktarını arttırdı işe yaradı yani bu önmümdeki ay sabah akşam aksatmadan 30 gün içeceğim geçen ay 20 gün falan içtim ama yine de adeti getirecek tüm belirtiler var yani işe yarıyor ben asıl kısırlık için içiyorum 3 ayı aksatmadan tamamlayacağım... hapların da bağımlılığı var ben hayıtı tercih ediyorum...
saadet26 canım merak ettim nasılsın her şey yolunda mı kontrolün ne zaman?
selam bicimcim iyiyim canım sen nasılsın hastalandın mı? doktora felan gittin mi ne yaptın canım ?benim daha 5 tane doğum kontrol hapım var bitincede 3 -4 gün sonra adet oluyorum nerden baksan daha 10gün felan var tekrar doktora gitmeye adetin 3. günü gel dedi. bicim bize bir misafir gelmiş adam eşimin arkadaşı karısı iki kere kist ameliyTI olmuş sürekli kist üretiyormuş vucudu ya bu yüzden 6 senelik evliler ve çocukları yok .. duyunca çok üzüldüm ya benimde öyle olursa diye canım sıkıldı bende düşünmemek için aslında girmedim ne bileyim işte içime böle bir tuhaf oldu korkular sardı.bicim bu arada sen hangi şehirdesin memnun olduğun hastane ve doktor varsa bende giderim tabii aynı şehirdeysek öptüm canım
canım az önce geldiğin pko topiğindeyim ben genelde....
evet dün sabah adet oldum çok sancılı ve parça parça bişeyler geldi...bitince doktora gideceğim...
ben izmirdeyim canım...
aklına kötüyü getirme sakın.... hep kist olmaz... ablamda 1 kere oldu 5 cm ginera doğum kontrol hapı ile küçüldü adetle gitti canım... sonra da hiç tekrarlamadı
bu güne kadar hep devlet hastanesine gittim doktorum iyiydi ancak hastane berbat usg leri bile doğru düzgün göstermiyor...
medical park açıldı izmirde oraya gitmeyi düşünüyorum bundan sonra...
anladım canım adet oldun demek hayırlısı neden parça parça oldu ki zaten profilinde yaıyormuş izmirde olduğun ben malatyadayım pko topiğinede bakayım girdim ama görmedim daha kullanmayı çözemedim k.kulubunü
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...imlarin-paylasim-alani-2317.html#post22129137
bu link canım pko topiği.... ben 1 yıldan fazla oldu o topicteyim...
doktorla görüşeceğim bu normal bişey mi diye... soğan kürü yapmıştım ya belki ondandır bu ay adetime 10 gün kala yine soğan kürü yapacağım...
kistleri düşürttüğü ve rahmi temizlediğini söylemişti ibrahim saraçoğlu...
merhaba yazılarınızı okudum bende pko hastasıyım soğan kürü demişsin evet işe yarıyor 15 gün yapıyorsun 15gün ara veriyorsun birde. bir sorum olucaktı size kilo almaya başladınızmı ben pko yüzünden gecen aydan beri çok kilo almaya başladım birde adet düzensizliğimde var onun şişkinliğide var ama gecen aydan beri çok kilo aldım nasıl vericem bilmiyorum. dr sordum evet pko kiloyu sever geneldede simit şeklinde kilo yapar evet gercekten doğru.
merhaba
evet pko sonrasında 12 kilo aldım ( şimdi plates yapıyorum evde kendim ve metformin (şeker hapı glifor) günde bir tane 850 mg içiyorum bu sayede az yemeğe başladım sanırım bu ilaçla ve sporla kısa sürede kilo verebileceğim....pko da insülin direncinden kaynaklanan kilo alımı oluyor 77cm lik belim 68 e inceldi spor ve ilaçtan sonra....doktorunla görüş içmiyorsan bu ilacı tavsiye ederim
öptüm...
slm evet içiyorum glikofen içiyorum ama düzenli içemiyorum mide bulantısı yapıyor spor da yapamıyorum işim gereği hep oturuyorum hareketim de az bu yüzdednde çok kilo aldım .tavsiyen için teşekkür ederim..
kızlar hayıt tohumu için 3 tane aktarla konuştum 3 üde uzun vadede kulanabılırmıyım dedim olmaz dediler 15 gün iç ara ver sonra bi15 gün daha dediler uzun kullanma dediler. korktum bende içiyorum 4 gün ara veriyorum sonra 1 bardak daha içiyorum böyle yapıyorum bende kararsız kaldım nasıl kullanmam gerektiği hakkında