Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun canım..hepsini karıştırmışsın tek yönlü kullanmak lazım bence ki hangisi yan etki yaptı bilelim..ben hayıtı kullanırken cildimde hamilelikte olan lekelenme tarzında lekelenme oldu ..bundan mı oldu bilemedim.sonuçta hormonları değiştiriyo..gidemedimd e doktora hala başım dönüyo evden çıkamıyorum ben de..inşallah yakın zamanda bu dertten kurtulurz..inşallah sen de istediğin bebeğine kavuşursun hayırlısıyla

amin canım ya inşallah ama adet gecikmeleri ve yumurtlama bozuklukları genç kızlığımdan beri var bende ve 30 yaşındayım hala devam ediyor yani... sanırım bu illet menapoza kadar bizimle... bebeğim gelsin başka bişey istemiyorum gerekirse hep ilaca devam....
bence doktora git canım açlık tokluk kan şekerine baktır o da yapar baş dönmesi hormonal sıkıntı da yapabilir... tüm tetkiklerini yaptır bence...
evet bundan böyle sadece metformini (glifor) kullanacağım... sanırım en çok o işe yaradı öptüm

sağol canım..bakalım inşallah düzeliriz

inşallah bicim sen iste Rabbim versin ama erken ama geç olacak merak etme canım ama bu işte doktora yapmış gibisin:)sor bicime söylesin iyi araştırmışsın senin sayende bizde sebepleniyoruz bu arada sen hastalandın mı gerçi daha gün vardı demiştin ama merak ettim

dün regl olmam lazımdı takvime göre ama olmadım 1 hafta daha olmazsam test yaparım canım ama umutlu değilimki bu aydan sanmam yani herşeyin hayırlısı... çok teşekkürler...
sen nasılsın?

ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım er ya da geç gelecek miniklerimiz... artık tv de bebek, çocuk falan gördüüm zaman kötü olmaya başladım bekletmesinler fazla da artık hemen gelsinler...

Son düzenleme:

iyiyim canım olsun hiç belli olmaz belki bir süpriz yapar gelişmelerden mutlaka haberdar et beni.. ben bu aralar bilmiyorum polikistten mi ama çok kilo aldım kiloda etkenmiş o yüzden rejim kararları alıp alıp bozuyorum k.kulubündende takip edecem kilo verecem inşallah doğum kontrol hapı da acayip midem bulandırıyor geçen kullanmamdada böyle olmuştu alışana kadar idare edecem artık

tabi canım haberdar ederim elbette yazarım buraya da adet gelecek gibi sanki dayanamadım baş ağrım fazlaydı bulantı kusma yaptı ilaç içtim artık...
ben de kilo almıştım şimdi şeker hapı glifor ile iştahım kapandı harika oldu az yiyorum şükür...
doğum kontrol hapları da miğde bulantısının yanı sıra şişkinlik yapabiliyor bilgin olsun canım.... ne kadar içeceksin bu hapları?
öptüm canım

merhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var hayıt tohumu ile adetleri düzelen varmı nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız. lütfen..

canım 1 ay kullanıyım kiste göre süre uzar veya kısalır artık dktor söyleyecek bu arada ben geçmiş sayfalara göz geçirdim hiç hamile kalan yokmu hayıtla bulamadım.

hayıtın tohumlarını da içiyormusunuz kızlar.yoksa demleyip atıyormusunuz
tohumu yutmayacaksın kaynar suya at 5dk tut ve süzüp ılık iç canım...
canım 1 ay kullanıyım kiste göre süre uzar veya kısalır artık dktor söyleyecek bu arada ben geçmiş sayfalara göz geçirdim hiç hamile kalan yokmu hayıtla bulamadım.

haklısın canım 1 ay kullan tabi inşallah küçülüp adetle gidecek kistin... hayıtla hamile kalan var canım bu topicte çok sayfa var tabi hepsine bakman zor... hatta eski yıllarda kadınların kullandığı bir bitkiymiş bu.... çünkü o zamanlar ne usg vardı ne başka bişey hamile kalamayan eski zamanlarda yaşayan kadınlar bitkilerden faydalanırlarmış çok da mantıklı... bu sentetik hormon ilaçları 60-70 yıldır falan var öncesinde yokmuşki...

Son düzenleme:

inşallah canım ben dün 30 sayfaya yakın baktım bulamadım hamile kalan ama bitkilere tabiki inanıyorum eskiden ilaç mı vardı sanki sen ne yaptın bicim adet oldun mu canım test felan yaptırdın mı?

inşallah canım ben dün 30 sayfaya yakın baktım bulamadım hamile kalan ama bitkilere tabiki inanıyorum eskiden ilaç mı vardı sanki sen ne yaptın bicim adet oldun mu canım test felan yaptırdın mı?

canım sorma adet olamadım patlayacağım yemek görmek istemiyorum artık şiştim resmen ödem oldu vücudum göğüslerim acıyor artık adetim gelsin dayanamıyorum test yapmaya daha var ondan beklemedeyim...
3-4 gün daha bekleyeceğim... 35. gün bitti bu gün...

mrb kızlar.. ben de 20 gundur kullanıyorum. adet mıktarımda hıc degısıklık olmadı sadece bır gun normal kanamam oldu ama yavas bır ot oldugu soylenıyor ıkı ay daha devam edıcem.
hıc ıyı haber yok mu dersenız aylardır ılk defa goguslerım sertlestı adet oncesı ve adetım bır gun erken oldu. ellerımde hafıf bır sısme var bu da ıyı bısey dıye bılıyorum..
bugun hayıt suyu aldım daha once hayıt tohumu kullanıyordum.
normal suya ekleyıp ıctım tadını hıc sevmedım.
belkı meyva suyuyla guzel olabılır.
hayıt tohumunu sıcak suda 3 dk bekletıp suzup balla karıstırıp ıctım, onun tadını sevdım.

devam edıcem bakalım bı degısıklık olacak mı..
sevgıler..

bicim

canım bu pko vücutta insülin direncini düşürüyormuş ya ne gibi belirtiler veriyordu sende bu durum ?? ve o kullandığın şeker ilacıyla birlikte geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…