Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ızlar hormon sonuçlarımı aldım

FSH:6.01
LH:19.41
PROGESTERON:0.160
TESTESTERON:0.156
PROLAKTİN:6.49

kızlar doktorum sadece lh düşürmen lazım dedi yolladı benı hiç bişey açıklamadı. bıkdım vallahı hastane kapılarında burunlarından kıl aldırmıyolar dogru dürüst ne napcam hastalıgım ne boyutta anlatmıyolar. siz bı yardımcı olu verin ne ne değil doktor LH kırman lazım dedi kıramazsan ilaç başlayacagız dedi. nasıl kırbılırım lh degerini. agdetlerim düzensiz

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim, yıllardır başım hormonlarımla dertte. Psikolojimi bozdu, ruh halimi etkiledi, sağlam bi özgüvenim olduğu halde kendime güvenimi bile kaybettirdi. Ama ne olursa olsun mücadeleye devam! :) Hayıtı daha önceki araştırmalarımdan biliyordum ama bir türlü düzenli kullanmaya fırsatım olmadı. Yarın alıp başlayacağım bakalım. İnanarak ve azimle devam ettikten sonra faydasız hiçbir şeyin olmadığına gönülden inanıyorum ben. Yeter ki inanalım, umutsuzluğa kapılmayalım. İnşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını görürüz, Allah yardımcımız olsun. :)

kızlar hayıt suyu kullanırken baş dönmesi ve baş ağrısı yaşadınız mı? ben de çok baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo..hormonları değiştirdiği için mi böyle acaba yoksa başka sebepten mi? bir de bu ay adetim biraz daha miktar olarak fazla oldu..hormonlarımın değiştiğini hissediyorum sanki
benim de adet öncesinde içtiğimde adet azdı arttırdı ama bu iyi bişey ben zaten artsın istiyordum... hayıt suyu belki de çok geldi ben çay kaşığına az doldurup tohumunu demleyip içiyorum...

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim, yıllardır başım hormonlarımla dertte. Psikolojimi bozdu, ruh halimi etkiledi, sağlam bi özgüvenim olduğu halde kendime güvenimi bile kaybettirdi. Ama ne olursa olsun mücadeleye devam! :) Hayıtı daha önceki araştırmalarımdan biliyordum ama bir türlü düzenli kullanmaya fırsatım olmadı. Yarın alıp başlayacağım bakalım. İnanarak ve azimle devam ettikten sonra faydasız hiçbir şeyin olmadığına gönülden inanıyorum ben. Yeter ki inanalım, umutsuzluğa kapılmayalım. İnşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını görürüz, Allah yardımcımız olsun. :)

ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım.... inşallah şu hormon sorunlarının üstesinden yılmadan geleceğiz...
:KK9:

kızlar yüzümde hamileliğimde olan tarzda lekelenme oldu hayıtla ilgisi olabilir mi ki? bi de bu ara zayıfladım ve yüzümden de kilo verdim acaba açığa mı çıktı o lekeler diyorum kilo kapatıyodu şaşaırdım valla

kızlar yüzümde hamileliğimde olan tarzda lekelenme oldu hayıtla ilgisi olabilir mi ki? bi de bu ara zayıfladım ve yüzümden de kilo verdim acaba açığa mı çıktı o lekeler diyorum kilo kapatıyodu şaşaırdım valla

ben hayıt tohumunu sabah akşam demleyip içiyorum ama hiç o tarz lekelenme olmadı bende kimseden de duymadım böyle bişey... ondan olduğunu sanmam... cildiyeciye gösterin isterseniz...

Son düzenleme:
Zaten hormonları düzenlediğinden tam tersi bir etkisi olması lazım. Doğum kontrol hapları veya bu tür hormon düzenleyici ilaç ya da bitki kullananlar genelde ciltlerinin de güzelleştiğinden bahsederler, içiniz rahat olarak kullanabilirsiniz bence. :)

Arkadaşlar, hayıt suyu içipte iştahı açılan varmı?..bir hafta oldu içmeye başlayalı ve iştahım acaip derecede açıldı. Bir fikri olan varmı?..

canlarım bi süre önce dr gittim ve LH hormonumun FSH dan yüksek oldugunu söyledi dokror. sürekli agdetlerim düzensizdir zaten pcos um. bende 5 gün önce bu topige gelip hayıt tohumu hakkında paylaşımlarınızı okudum ve 5 gündür içiyorum. dün agdetim başlamasından bu yana yana 10. gündü dün şeffaf renksiz yumurtanın akı gibi bolce bı sıvı geldi benden. bu yumurtaldıgımamı işaret oluyo? eger yumurtladıysam agdetımde olur değil mi? bence hayıtla alakalı bişey eger içmeseydım olmazdı?

kızlar tecrubelerinizi paylaşın sizce bu akıntı yumurtlamak mı oluyo? agdetım yumurtlamadan sonra kaçıncı gün oluyo

Arkadaşlar, hayıt suyu içipte iştahı açılan varmı?..bir hafta oldu içmeye başlayalı ve iştahım acaip derecede açıldı. Bir fikri olan varmı?..

iştahım artmak yerine azaldı hiçbişey yiyemiyorum 1 buçuk ayda 3 kilo verdim başka asebepler de vardır muhakka ama ben kilo verdidrdiğini duymuştum

bence tam tersi benim iştahımı kapatıyor ancak ben suyunu değil de tohumundan demleyip içiyorum....

canlarım bi süre önce dr gittim ve LH hormonumun FSH dan yüksek oldugunu söyledi dokror. sürekli agdetlerim düzensizdir zaten pcos um. bende 5 gün önce bu topige gelip hayıt tohumu hakkında paylaşımlarınızı okudum ve 5 gündür içiyorum. dün agdetim başlamasından bu yana yana 10. gündü dün şeffaf renksiz yumurtanın akı gibi bolce bı sıvı geldi benden. bu yumurtaldıgımamı işaret oluyo? eger yumurtladıysam agdetımde olur değil mi? bence hayıtla alakalı bişey eger içmeseydım olmazdı?

kızlar tecrubelerinizi paylaşın sizce bu akıntı yumurtlamak mı oluyo? agdetım yumurtlamadan sonra kaçıncı gün oluyo

canım pko topiğinde de yazmıştım sana... yumurtabeyazına benzeyen akıntı yumurtlamadan önceki akıntıdır... kesin yumurtladığının göstergesi olmamakla beraber % 80 ihtimalle bu akıntıdan 2-3 gün sonra yumurtlama olur... ve atılımı ise 14 gün sürer akıntıdan yaklaşık 17 gün sonra adet gelir....yani yumurtlama sonrasında 14 günde adet gelir... kesin yumurtlama olur diyemeyiz çünkü yumurtanın çatlaması ayrı birşey biliyorsun ama elbette en büyük işaret o bahsettiğin akıntıdır.. emin olmak için ultrasona girersin 5 gün sonra falan gelişmiş yumurta yoksa yumurtlama olmuş demektir... çünkü yumurta hücresini tüplere bıraktıktan sonra söner ve atılır görünmez artık...

Son düzenleme:
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..Adet dönemim yaklaştı o yüzden açıldı o zaman iştahım..yada bir süprizzz:))inşallah öledir...

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..Adet dönemim yaklaştı o yüzden açıldı o zaman iştahım..yada bir süprizzz:))inşallah öledir...

adete 1-2 gün kala tatlı isteği olur bende ama öyle iştah açılması olmaz kaç gün var beklenen adetine?
inşallah hamilesindir :))
:KK8:
hayıtla hamile kalan çok kişi olmuş okuduğum kadarıyla inşallah biz de onlardan birileri olacağız :))

Son düzenleme:
Kızlar bende pko var 35-40 günde bir adet görürdüm.Bu ay adet bitimi yaklaşık bir hafta hayıt tohumu kullandım ve adetim 29.gün geldi.İnşallah hamile kalmamada vesile olur.Kalıncada paylaşıcam

bunu genç kızlarda kullanabilir mi ? herhangi bir sorun olmaz dimi :) göğüsleri ve dudakları dolgunlaştırdığını duydum 17 yaşındayımm deneyen varsa lütfen yazsın :)

bunu genç kızlarda kullanabilir mi ? herhangi bir sorun olmaz dimi :) göğüsleri ve dudakları dolgunlaştırdığını duydum 17 yaşındayımm deneyen varsa lütfen yazsın :)

ben 2 aydır kullanıyorum ama düzenli olarak değil adet günümden 3 gün önce başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorum... hiç öyle bir yan etki olmadı....
tam tersi regl öncesi gerginlik, ağrı vs alıyor... işe yaradı yani...

ben 2 aydır kullanıyorum ama düzenli olarak değil adet günümden 3 gün önce başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorum... hiç öyle bir yan etki olmadı....
tam tersi regl öncesi gerginlik, ağrı vs alıyor... işe yaradı yani...

canım sen klomen tedavisi görüyordun galiba bi sonuç alabildinmi

canım sen klomen tedavisi görüyordun galiba bi sonuç alabildinmi

eylül- ekim aylarında klomen + çatlama iğnesi tedavisi oldum ancak sonuç alamadım...
bu ay ara verdik.... aslında ben baya bir süre ara verme düşüncesindeyim...
bir müddet daha yumurtlama düzenli devam eder diye düşünüyorum... umarım bekleme sürecinde sonuç alırım...
klomene cevap verdi yumurtalıklar yani yumurtam gelişti, çatladı hatta o günlerde ilişki de olmuştu ama tutmadı...
olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum bu yüzden kafam rahat artık canım...
sen ne durumdasın?:KK8:

eylül- ekim aylarında klomen + çatlama iğnesi tedavisi oldum ancak sonuç alamadım...
bu ay ara verdik.... aslında ben baya bir süre ara verme düşüncesindeyim...
bir müddet daha yumurtlama düzenli devam eder diye düşünüyorum... umarım bekleme sürecinde sonuç alırım...
klomene cevap verdi yumurtalıklar yani yumurtam gelişti, çatladı hatta o günlerde ilişki de olmuştu ama tutmadı...
olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum bu yüzden kafam rahat artık canım...
sen ne durumdasın?:KK8:

bizimde bir yıl oldu ve ben pcosluyum.artık beklemk istemiyorum gidicem ama hiç doktor hastane içimden gelmiyor.sende de pco mu vardı

X