Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar hayıt kapsülü kullanmak istiyorum ama aktarlarad yok netten buldum fiyatıda 33 tl nasıl yanlış bişey almak istemediğim için soruyorum resmi ekliyorum yardımcı olursanız sevınırım :)

Eki Görüntüle 287280

Son düzenleme:
bizimde bir yıl oldu ve ben pcosluyum.artık beklemk istemiyorum gidicem ama hiç doktor hastane içimden gelmiyor.sende de pco mu vardı

bende de polikistik over var yumurta gelişimi ve çatlayamama durumu var :KK43:(
umarım çözülecek bu sorunlar...
:KK9:
ben soğan kürü de yaptım bitti bu arada metformin 850 mg günde 1 tane içiyorum yumurta kalitesi ve adet düzeni için faydalıymış..

bende de polikistik over var yumurta gelişimi ve çatlayamama durumu var :KK43:(
umarım çözülecek bu sorunlar...
:KK9:
ben soğan kürü de yaptım bitti bu arada metformin 850 mg günde 1 tane içiyorum yumurta kalitesi ve adet düzeni için faydalıymış..

bicim metformin 850mg kullanıyorum bende ama günde 2 kere alıyorum . doktor öyle önermişti. özel bi nedeni mi var ?

mrb kızlar, benım adetlerım duzenlı ama mıktarında cıddı bır azalma var uzun suredır, testler falan yapılacak muhtemelen hormonlarla ılgılı ama bu topıgı okuyunca ben de once bıtkısel bıseyler yapayım dedım.
ben de bugun hayıt tohumu ve adacayı aldım basladım bakalım ne olacak sonuclar...

bicim metformin 850mg kullanıyorum bende ama günde 2 kere alıyorum . doktor öyle önermişti. özel bi nedeni mi var ?

zaten genelde 1000 mg 2 adet içiyorlar ben en azla başlamak istedim 850 mg da bazen yeterli gelebiliyormuş mesela benim fazla kilom yok normal kilodayım... 850 mg işe yararsa böyle devam edeceğim yazramazsa günde 2 ye ben de çıkartırım ama bu ay başladım içmeye ve başlangıç dozu genelde günde 1 tane oluyormuş canım nedeni bu :KK9:
inşallah sonuç alacağız bu tedavilerden...

Arkadaşlar ben endometriozis hastasıyım adetlerim erken ve çok fazla kanamalı oluyor benimle aynı durumda olup kullanan varmı genelde burdaki arkadaşlar pco lu ve adet olamama sorunu yaşıyor benimkisi tam tersi adetlerim aşırı kanamalı oluyor ben hamile kalabilmek için kullanmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bi zararı olurmu adet kanamamı arttırırmı acaba

adete 1-2 gün kala tatlı isteği olur bende ama öyle iştah açılması olmaz kaç gün var beklenen adetine?
inşallah hamilesindir :))
:KK8:
hayıtla hamile kalan çok kişi olmuş okuduğum kadarıyla inşallah biz de onlardan birileri olacağız :))

maalesef canım yaaa...adet oldum 11 kasımda.bi dahaki sefer ii haberler veririm inşallah. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar ben endometriozis hastasıyım adetlerim erken ve çok fazla kanamalı oluyor benimle aynı durumda olup kullanan varmı genelde burdaki arkadaşlar pco lu ve adet olamama sorunu yaşıyor benimkisi tam tersi adetlerim aşırı kanamalı oluyor ben hamile kalabilmek için kullanmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bi zararı olurmu adet kanamamı arttırırmı acaba
canım bende senle aynı durumdayım ve aynı sorunun yanıtını arıyorum. 4cm çikolata kistim var ve 3 ay içinde hamile kalamazsam laparoskopi yapılacak. dr. ilk günden sonra 12.13.14. gün ilişkiye girin dedi. kalkmayacağım hatta bacaklarımı yukarı kaldırıp uzanacağım. ama bu hayıt tohumunu da denemek istiyorum. ama diğer yandan da kiste olumusz bir etkisinin olmasından korkuyorum :44:

Son düzenleme:
kızlar 25 yaşındayım pcoluyum LH:20 buradan okuyup hayıt kullanmaya başlamışdım son 1 aydır hayıt içiyorum reglim geçen ay 21de olmuşdu bu ay ise 19da oldu yanı tam 28. günümde oldum hayıt mucize gibi:)benım 2 3 ayda bı regli oluyorum normalde çok mutluyum

selam kızlar tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
ben de pco luyum. ilaç kullanmadığım zaman(yasmin içiyorum) adet olmuyorum..3-4 ay sürüyor ve kist oluşuyor..bu yüzden 8 yıldır falan bırakmadım ilacımı hiç.
hayıtın faydalı olduğunu duydum.. kullanmak istiyorum..
ama faydası olmazsa 3-4 ay adet olmazsam napıcam?
böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç? denesem mi ki yine de?
ya da farlutal ile falan söktürsem bi sıkıntı olur mu?

kızlar 25 yaşındayım pcoluyum LH:20 buradan okuyup hayıt kullanmaya başlamışdım son 1 aydır hayıt içiyorum reglim geçen ay 21de olmuşdu bu ay ise 19da oldu yanı tam 28. günümde oldum hayıt mucize gibi:)benım 2 3 ayda bı regli oluyorum normalde çok mutluyum

Canım Lh hormonunda düşme gözlemlersen test neticelerinde bize yazar mısın... benim de Lh çok yüksek adetin 3. günü...

kanama çoksa azaltır azsa çoğaltır diyor internette canım...
yarın gidicem doktora sonuçlarımı yazarım size

hayıtı uzun süreli kullanımda zararı varmıdır acaba

3 ay kullan bırak tamamen düzeltebilir düzeltmezse diğer aylar sadece son 15 gün içrsin canım yani adete 15 gün kala....
3-6 ay arasında düzenli kullanımla tüm sorunları bitirdiği yazıyor... gebelikte bir sakıncası yok ama anne sütünü erken getiriyormuş... doğumdan sonraki 1-2 hafta içildiğinde çok bol süt gelirmiş... :KK9:
inşallah sonuçların iyi çıkar canım Lh ın düşmüştür...

Son düzenleme:
Selam kızlar...ben östrojen hapı kullanıyorum...ama hayıtada baslamak ıstıyorum.hayıtın östrojenı düsürdugunu duymustm,ee hapıda ıcıyorum nsl olacak szce hap bıtıncemı ıcsem hayıtı?

Selam kızlar...ben östrojen hapı kullanıyorum...ama hayıtada baslamak ıstıyorum.hayıtın östrojenı düsürdugunu duymustm,ee hapıda ıcıyorum nsl olacak szce hap bıtıncemı ıcsem hayıtı?

bence hapını bitir ve adet 3. günü hormonlarına tekrar baktır eğerki düzelme yoksa hayıta başlarsın...doktorlar bu konuda bişey demiyor yani 2 sini birarada kullanmak belki sakıncalıdır..

Son düzenleme:
BETA HCG (1.20

ESTRADİOL 36

FSH 5.06

LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü

PROLAKTİN 17.57

TSH 2.537

bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?

BETA HCG (1.20

ESTRADİOL 36

FSH 5.06

LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü

PROLAKTİN 17.57

TSH 2.537

bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?
mesaj kutun dolmuş canım temizlemen gerekli yazdıklarımız gitmez...
buraya yazayım artık buradan okursun canım

canım kesinlikle işe yaramış bunda hemfikiriz zaten...
ama önümüzdeki ay daha iyi anlarsın regl ken de içebilirsin...
doğumdan sonra pko ancak % 40 iyileşme gösteriyormuş o da herkeste değil ama genelde böyleymiş doktorum demişti...
inşallah diğer ay da 17 sinde falan adet görürsün ya da bebeğin gelir... bebek istiyordun canım değil mi sen de?
az yazıştık hatırlamıyorum...
adeti düzenlediğine göre yumurtlamayı da düzenliyordur... siklus ortasında yumurta beyazına benzer şeffaf akıntı oluyorsa yumurtlaman da oluyor demektir işte o zaman korkma her şey yoluna giriyor demektir canım.....
tiroid için içtiğin ilaç işe yaramış o zaman hormon değerin süper...
Lh da dengelenmiş gibi görünüyor canım ama 6 ya da 5 gibi olsa 3. günü Lh değerin neredeyse hiç sorunun kalmayacak canım....
benim 3. günü Lh 17 idi tedavilerden önce sonra da hiç ölçtürmedim düzeldi mi diye...
2 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay sadece metformin ve hayıt kullanıyorum... Allah ne zaman verecek bilmiyorum ama bebek sahibi olmak istiyorum artık...:KK9:

mesaj kutun dolmuş canım temizlemen gerekli yazdıklarımız gitmez...
buraya yazayım artık buradan okursun canım

canım kesinlikle işe yaramış bunda hemfikiriz zaten...
ama önümüzdeki ay daha iyi anlarsın regl ken de içebilirsin...
doğumdan sonra pko ancak % 40 iyileşme gösteriyormuş o da herkeste değil ama genelde böyleymiş doktorum demişti...
inşallah diğer ay da 17 sinde falan adet görürsün ya da bebeğin gelir... bebek istiyordun canım değil mi sen de?
az yazıştık hatırlamıyorum...
adeti düzenlediğine göre yumurtlamayı da düzenliyordur... siklus ortasında yumurta beyazına benzer şeffaf akıntı oluyorsa yumurtlaman da oluyor demektir işte o zaman korkma her şey yoluna giriyor demektir canım.....
tiroid için içtiğin ilaç işe yaramış o zaman hormon değerin süper...
Lh da dengelenmiş gibi görünüyor canım ama 6 ya da 5 gibi olsa 3. günü Lh değerin neredeyse hiç sorunun kalmayacak canım....
benim 3. günü Lh 17 idi tedavilerden önce sonra da hiç ölçtürmedim düzeldi mi diye...
2 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay sadece metformin ve hayıt kullanıyorum... Allah ne zaman verecek bilmiyorum ama bebek sahibi olmak istiyorum artık...:KK9:

Kızlar Merhaba ,

Hayıtı toplamda 15 gün falan içtim günde 3 kez.
Son adetimde faydası olduğunu düşündüm.
Yoğunluğu arttı çünkü, lh yüksekken adetin yoğunluğu olmuyor çok az oluyordum ve 2 gün sürüyordu.
Acaba içmeye devam etsem mi sizce ?
Teşekkürler

KIZLAR BEN BU HAYITI 2 AYDIR FALAN KULLANIYORUM AAMA AZ alıyordum yani son zamanalrda 1 tatlı kaşığı ya da çay akışığı şeklinde hayıt suyu içiyordum duya katıp..ama bu ay adet olamadım gecikti nedense ve aşırı derecede gerginim neden böyle oldu ki acaba fazla östroen mi yükledim ki bünyeye korkmaya başladım

BİCİcnm sagol cevabın icin...hapım bitti sayılır 3gun daha var.aslnda ben ilk defa hapı aksattm hep unuttum icmeyı ya.yoksa bikacgun önce bitecekti.bu arada hayıtı ictm ztn dengelemiştr inş.o zaman ben hayıtı günde 2dglde 1içeyim hap bitene kadar...

X