Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

hayıt tohumu etkisini geç gösterirmiş..3 ay düzenli hergün kullanmak gerekmiş.
Yani aralık ayı gibi yine yazarım, ben bırakmadan kullanıcam.

Ama tvdeki adam balla 1 kaşık atın dedi. Çayı dahamı faydalıdır bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar ben 43 yaşındayım 7 senedir ilaç kullanmadan adet olamıyorum doktor hormon ilacı kullanacaksın başka çaresi yok dedi Hayıt tohumunu 1 haftadır kullanıyorum acaba banada iyi gelirmi hiç bilmiyorum çünkü doktor
erken menopoz teşhisi koydu

kızlar bence inanılır gibi değil tam 1 aydır kullanıyorum ben normalde on gün ileri atar hep adetim ama bu ay tam 28 günde oldum. Ve genelde öyle sancım olur ki son bir hastanede ağrı kesiciyle biter. Bu ay hiç sancım yok... Ben herkese tavsiye ediyorum!!!

arkadaslar nolur yardım edin .tüyleri döküyormu gerçekten ,birde göğüste büyüme oluyomuş benim göğüs büyüklüğüm gayet ii büyümemesi lazım ,lütfennn yardım edin kaş yaparken göz cıkarmak istemiyom : (

arkadaslar nolur yardım edin .tüyleri döküyormu gerçekten ,birde göğüste büyüme oluyomuş benim göğüs büyüklüğüm gayet ii büyümemesi lazım ,lütfennn yardım edin kaş yaparken göz cıkarmak istemiyom : (

internette hayıtın faydalarını yazan bilgiler var onları okursan göreceksin, ben hiç göğüs büyütür diye bir yazı okumadım.... hipofiz bezini uyararak bozuksa hormonları düzene soktuğu yazıyor ve buna bağlı olarak tüylenme ve sivilcelenme sorununa adet görememe sorununa iyi geldiği yazıyor

kızlar bence inanılır gibi değil tam 1 aydır kullanıyorum ben normalde on gün ileri atar hep adetim ama bu ay tam 28 günde oldum. Ve genelde öyle sancım olur ki son bir hastanede ağrı kesiciyle biter. Bu ay hiç sancım yok... Ben herkese tavsiye ediyorum!!!

Ben hergün bir tatlı kaşığı balla yiyorum. Açıkçası tam nasıl kullanmamız gerek bir fikrim yok. Örneğin adet olunca bırakıyomuyuz??? Yada çay gibi içmek dahamı iyidir??? Benim adetim düzenli, fakat adetime bir hafta kala ergenliğimde çıkarmadığım sivilceler çıkarmaya başladım, ve sonra kalıyor bunlar geçmiyor. Bakalım daha 1 hafta olmuştur. Görücez.

Büyütüpte 2 katına çıkarmaz ki canım..ona pek inanamıyorum. öyle devasa büyütse kimse silikon taktırmaz doğal yollarla büyütürdü. O kadar sanatçılar falan var, hepsi silikonlu.Biz bilmesek onlar bilirdi. Bence biraz dikleştirip dirileştirir. Gerisi hakkında bir fikrim yok 1. haftadayım.

ben ilacını kullanıyorum doktor kullanabilirsin hiç bir zararı yok dedi..ben pko için kullanıyorum tabiki....
ve pahalıda değil 9.90 lira....

Ben hergün bir tatlı kaşığı balla yiyorum. Açıkçası tam nasıl kullanmamız gerek bir fikrim yok. Örneğin adet olunca bırakıyomuyuz??? Yada çay gibi içmek dahamı iyidir??? Benim adetim düzenli, fakat adetime bir hafta kala ergenliğimde çıkarmadığım sivilceler çıkarmaya başladım, ve sonra kalıyor bunlar geçmiyor. Bakalım daha 1 hafta olmuştur. Görücez.

bir çay kaşığı tohumu kaynamış suda 5-10 dk kadar bekletip süzüp bal ve limonla içebilirsin o zaman tadı da kötü olmuyor ve 3 ay boyunca hiç bırakmadan içmelisin...sadece gece içsen yeterli.... hormonları dengelediğinden sivilcelenme, tüylenme, ciltte yağlanma vs ye iyi geliyor....kısırlık için kullanıldığında sabah akşam içiliyor...

Son düzenleme:
ben hastayken bırakıyorum içmeyi adetim bitince tekrar başlıyorum... göğüs büyüme konusuna gelince tabi ki öyle bedensel büyüme yok, adet öncesi dolgunlaşır ya aynen öyle

kızlar hayıt tohumunun göğüslerde kalıcı bi büyüme yapacağını sanmıyorum.bende iki aydır içiyorum hayıt suyunu.adet düzensizliğim vardı ve gebelik oluşmadı.10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz.şuan 31.günümdeyim ve adet olacakmışım gibi bir belirtide yok.tek umudum hamile olmak.yarın test yaptırıcam inşallah.ama olumsuz çıkarsa diye korkuyorum..:44: inşallah yarın hayırlı haberler veririm size

kızlar hayıt tohumunun göğüslerde kalıcı bi büyüme yapacağını sanmıyorum.bende iki aydır içiyorum hayıt suyunu.adet düzensizliğim vardı ve gebelik oluşmadı.10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz.şuan 31.günümdeyim ve adet olacakmışım gibi bir belirtide yok.tek umudum hamile olmak.yarın test yaptırıcam inşallah.ama olumsuz çıkarsa diye korkuyorum..:44: inşallah yarın hayırlı haberler veririm size

geçen ay düzgün geldiyse adetin canım yani gününde geldiyse ve bu ay da gecikme olduysa hamile olma şansın var inşallah hamilesindir... bizi de bilgilendir :))
benim negatif çıkan öyle çok testim oldu ki inan bir süre sonra alışıyor insan inşallah pozitif çıkar canım... korkmadan yap testini...

hanımlar hayıt tohumunun tüylenme sorununu ortadan kaldırdıgını söyleyenler var
bunun için kullananınız oldu mu?
3 ay 1 cay kasıgı ezilmis halde azcık balla karıstırılıp yutulacakmıs
forumda bulamadım, duyan varsa lütfen yazsın

kullanmaya başlayalı 4 gün oldu faydalarını gözlemlediğim zaman burada açıklarım henüz birşey yok =)

geçen ay düzgün geldiyse adetin canım yani gününde geldiyse ve bu ay da gecikme olduysa hamile olma şansın var inşallah hamilesindir... bizi de bilgilendir :))
benim negatif çıkan öyle çok testim oldu ki inan bir süre sonra alışıyor insan inşallah pozitif çıkar canım... korkmadan yap testini...

yaa malesef hamile değilmişim:KK50:kan testi yaptırdım hcg 1 çıktı.hala adette olmadım.

selam kızlar bende yeni üye oldum. bu hayıtı dün başladım kullanmaya. kıllar için kullanıyorum. inşallah fayda görürsem yazıcam size. bende merak ediyorum bu hayıtı kullanıpta tüyüynden kurtulan varsa ne olur yazsınnn:KK52:

ben yarım çay kaşığı hayıtı ağzıma alıyorum. çiğniyorum. çayını filan yapmıyorum. çayı felaket içemedim. ama ağzımda çiğnemek daha iyi. acı bi tadı var. zaten suyla hemen yutuyorum. zor değil.

lazere gidiyorum. bazı yerlerede ağda yapıyorum. valla bu tüy kıl sorunu ancak mezarda biter heralde...:44:

X