Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım bende senın gibi düşündün yanı hiç bırakmadan devam etsek hamıle kalırsak düşer falan dye düşündüm açıkcasıbende bu soruda takıldım kaldım :26:

canım bende senın gibi düşündün yanı hiç bırakmadan devam etsek hamıle kalırsak düşer falan dye düşündüm açıkcasıbende bu soruda takıldım kaldım :26:

selam tatlım naber bügünde mı calısıyorsun?var mı gelısme ? senın bat ne zamandı?

bugün 30. günüm ve regli olmadım test yapıyorum bişi çıkmadı gerçi o testlere ne kadar güven olur bilinmez on gün önce bakmıştım çizgi çıkmıştı çok açık renkte neyse geçen ay kullandım hiç bırakmamıştım daha 21. günde regli oldum bu ay 30 oldu bu ay bir haftadır içmiyorum işte belki bir zararı dokunur diye böğürtlen kökünü içincede hep beyaz yumurta akı akıntım oldu onuda hayıtla aynı zamanda bıraktım valla hiç bilmiyorum sürekli içip hamile kalan varmı merak ediyorum

cnm günde 1 tablet aldım 1 ilk ayda hamile kaldım ama hayıt kullanmadan önce 5 6 ay yumrta geliştirici kullandım yüksek dozda etki etmedi...
umarım sende benim gibi güzel haberlerini en yakın zamnda paylaşırsın

Emzun yumurta geliştirici ne verdi doktor sana canım. Ilacın adın nedir merak ettim.hangi doktora gittin canım
klomen cnm ben mardınde yaşıyorum şahin önen dr ismi

cnm 3 ay boyunca hiç aksatmadım her adetin geciktiğinde test yap ben bıraktıktan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani içtiğimde 3 haftalık haileydim

kızlar slm hayıt otundan memnunsunuz sanırım hepiniz bende 1 aydır içiyorum hamile kalabilmek adına ama bu ayda olmadı5 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor illaki 1 yıl beklemem gerekiyormuş tedavi için nolur bileniniz varsa bi yönlendirin beni benim ultrasonda görüntü olarak pko ama hormonlarım normalmiş adet gecikmesi gibi bir problemimde yok bu ay tekrar doktora gitcem yumurtlama varmı diye baktırmaya ama hiç yardımları dokunmuyo gittiğim doktorların bu 1 yılın anlamı nedir anlamadımki?herşeyi ben zorla yaptırıyorum hormon testi bile yapmıyacaklardı onlara kalsa acaba benim gittiğim doktorlardamı problem var aranızda bu tarz testleri yaptıranlarnız varmı kızlar?

arkadaşlar bende iki aydır içiyorum hayıt çayını.fakat biraz erken olmaya başladım daha 21 gün oldu adet oldum.normalde baya gecikiyordu.acaba yumurtlama oluyormu,nerden anlıycaz bunu.biraz daha devam etsem mi yoksa doktora gitsem mi bilmiyorum.eşim doktoru tercih ediyor ama ben doğal yolla tedavi istiyorum.9 aydır uğraşıyoruz ne yapsam bilmiyorum.ayrıca şu ateş tablosunu merak ediyorum ateşiniz ne kadar yükseliyor

Son düzenleme:
slm benimde aynı şekilde oldu adetlerim çok geç olyordu 3 ay bile geç olduğunu hatırlıyorum ama hayıt kullanmaya başladığımda hep 21 22 o civarlarda olmaya başladı ben 3 ay kullandım ve tekrar bi 3 ay daha kullanmaya başlıcam 8 ahlık evliyim bende bebek istiyoruz benim fsh yüksekliği prolaktin yüksekliği var bu ay tahlil yaptırmadım bakalım bi dahaki ay yaptırıcam şuan hayıta başlamadım bakalım ne olacak ...benim yumurtalarımda çocu küçükmüş .... eşiminde sperm değerleri normal ama doktor ilaç kullanması gerekiyor demiş ilacın bitimini bekliyoruz inşallah bebek sahibi oluruz en kısa zamanda...

Ben adet düzensizliği için gittim 5. ayımda doktor yumurlama olmamış ama korkma her adet döneminde yumurtlama olmayabilir dedi.Bana düzenleyici hap verdi 3 kutu.çocuk istiyoruz demiştim ama erken diye pek önemsemedi.verdiği haplada tabii kalıcı bi etki olmadı.artık hayıt tohumuyla düzelir inşallah.gerçekten adet söktürücü özelliği var ben geceleri 1 su bardağı içiyorum ama yinede etki ediyor.acaba bizim gibi olup tedavi olmadan çocuğu olan varmı.lütfen biri moral versiiiiiin

adet öncesi akıntı fazlalaşıyorsa yumurtalar mevcut hatta gelişmiş demek oluyor. sağlıklı bir kadında bile 1 tane sağlıklı yumurta olur. digerleri fazla gelişmez. adetinizde 21 günün sonundaysa normal adet görenlerin içindesiniz:)

Son düzenleme:

geçen bi hafta kadar içtim hayıtı 17 günde oldum.bu ay hergün içtim 21 günde oldum.ama sadece leke şeklinde başlıyor 2,3 gün sonra normale dönüyor.inşallah tamamen düzene girer.ve inşallah yumurtlamalarımda düzene girer....inşallah

3 ay düzenli olarak kullan etkisini göreceksin gerekirse bir ay ara verip tekrar bi 3 ay daha kullanabilirsin

peki arkadaşlar hayıtı içerken bebek denemelerine devam ediyor mu bi zararı oluyor mudur

hamile kalındığında bırakılıyor canım ama kalana kadar içmekte sakınca yokmuş... 3 ay sabah 1fincan akşam 1 fincan çayı 5 dk demlenip içildiğinde kısırlığı geçirdiği yazıyor internette...

hayıtı nasıl içiyorsunuz bende ilk defa den
edim ama çok acı geldi

limon ve balla tüketildiğinde içimi kolay oluyor...

ama şeker bal vs. karıştırınca etkisi azalıyormuş diye duydum ben burda

aktar dedi bana karıştırabilirsin diye öyle olsa demezdi herhalde canım sanmam.... zaten diğer türlü de içilmez ki... bal dediysem bir çay kaşığı limonda 3-4 damla sıksan yeterli...

kızlar ben tohumunu kullanyorum m1su bardagı ve birazcık daha cezveye koyup suyu kaynatıyorum su kaynayınca 1tatlı kaşıgı hayıt tohumunu atıyorum karıstırıp ateşi kapatıyorum ve agzını kapatıp 5dk demlemeye bırakıp ılık içiyorum tadıda acı gelmıyor valla kaynarken atarsanız acı oluyor ama kaynayan suya atıp hemen karıstırıp kapatırsan daha güzel oluyor en azından ben öyle yapıyorum eskıden bende kaynatıyordum 5dk çok acı oluyordu zor içiyordum ama başım falan donuyordu şimdi böyle yapıyorum ve su gibi içiyorum :)

canım doğru içme şekli bu yani kaynayan suya atılmamalı kaynamış suda 5 dk tutsan yeter çünkü birden tansiyonu düşürüyor ben 2 gün içip denemiştim klomenden önce nasıl bir göz kararması oldu ama çok etkiliydi... civan perçemi de iyiymiş yumurtlama dönemine kadar ikisini bir içebilirsin... yumurtlamadan sonra sadece hayıt içebilirsin ama gebelik farkedildiğinde içmeyi bırakmak gerekli...

ben bi dk fln kaynatıp öyle demlemeye alıyordum ...tadı bi felaket geliyordu bana...ama bugün itibariyle hayıtın ilaç şeklini kullanmaya başladım agnucaston diye bi ilaç
umarım fayda sağlar...

ben bi dk fln kaynatıp öyle demlemeye alıyordum ...tadı bi felaket geliyordu bana...ama bugün itibariyle hayıtın ilaç şeklini kullanmaya başladım agnucaston diye bi ilaç
umarım fayda sağlar...

forumda ilacı kullanıp faydasını görenleri hep okudum etkiliymiş inşallah sende de işe yarasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…