Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım doğru içme şekli bu yani kaynayan suya atılmamalı kaynamış suda 5 dk tutsan yeter çünkü birden tansiyonu düşürüyor ben 2 gün içip denemiştim klomenden önce nasıl bir göz kararması oldu ama çok etkiliydi... civan perçemi de iyiymiş yumurtlama dönemine kadar ikisini bir içebilirsin... yumurtlamadan sonra sadece hayıt içebilirsin ama gebelik farkedildiğinde içmeyi bırakmak gerekli...

dogru yoldayız yanı canım :) ben bu ara bıraktım adetımı beklıyorum adet gelsin 3ay düzenli kullanacagım hakkımızda hayırlısı artık civan perçemi ben aslanpençesi adacayıla karıstırıp içildiğini duymustum adet sokturmek için gecenlerde denedim ama miğdem yandı daha iç.medi adet gelsin hayıta devam etcem inş.:)

dogru yoldayız yanı canım :) ben bu ara bıraktım adetımı beklıyorum adet gelsin 3ay düzenli kullanacagım hakkımızda hayırlısı artık civan perçemi ben aslanpençesi adacayıla karıstırıp içildiğini duymustum adet sokturmek için gecenlerde denedim ama miğdem yandı daha iç.medi adet gelsin hayıta devam etcem inş.:)

adaçayı dışındakileri tavsiye ederim ama gerekmedikçe adaçayı içme canım zararlarını yazar internette yararı kadar zararları da var yani sadece adet gecikirse gebelik yoksa sadece 3 dk demleyerek iç yoksa zehirlediği gibi rahim kaslarını gevşettiğinden düşüklere neden oluyormuş... düzenli kullanıldığında erkekte de kadında da kısırlığa yol açar yazıyor internette... yani sadece adet zamanı 2-3 gün gebelik yoksa iç ada çayını bunun dışında sakın içme...oysaki dğer bitkilerin öyle zararı yok... hayıtı evet devamlı içersin söktürmede aslanpençesi civan perçemi de çok etkili hatta ben hayıtla bunların karışımını içtiğim gün adet döneminde olmama rağmen sancılanmıştım... yani ölçüsünü kaçırmadan doğru zamanda az az içmek gerekli...

Son düzenleme:
hayıt tohumunu kulllanıyorum 5 güngür ama 6 gün falan oldu hala adet olamadım inş işe yara :KK43:((

hayıt tohumu da etkili ama uzun vadede hormonları dengeleyerek etkili hale geliyormuş hemen adet söktürmek istiyorsan içine civanperçemi ve çok az miktarda adaçayı da karıştır...adaçayını 3 dk dan fazla demleme en fazla 3 dk... diğerleri 5 dk demle...yalnız adet geldikten sonra bunları içmene gerek yok... sadece hayıta devam edersin adetten itibaren...

Son düzenleme:
adaçayı dışındakileri tavsiye ederim ama gerekmedikçe adaçayı içme canım zararlarını yazar internette yararı kadar zararları da var yani sadece adet gecikirse gebelik yoksa sadece 3 dk demleyerek iç yoksa zehirlediği gibi rahim kaslarını gevşettiğinden düşüklere neden oluyormuş... düzenli kullanıldığında erkekte de kadında da kısırlığa yol açar yazıyor internette... yani sadece adet zamanı 2-3 gün gebelik yoksa iç ada çayını bunun dışında sakın içme...oysaki dğer bitkilerin öyle zararı yok... hayıtı evet devamlı içersin söktürmede aslanpençesi civan perçemi de çok etkili hatta ben hayıtla bunların karışımını içtiğim gün adet döneminde olmama rağmen sancılanmıştım... yani ölçüsünü kaçırmadan doğru zamanda az az içmek gerekli...

bunları bilmiyordum canım ögrendiğim iyi oldu hayıta başladım hadı hayırlısı 3ay düzenli kullanacam inş.3ayada kalmaz hamıle kalırım kalırız isteyen herkes kalır :)))

bunları bilmiyordum canım ögrendiğim iyi oldu hayıta başladım hadı hayırlısı 3ay düzenli kullanacam inş.3ayada kalmaz hamıle kalırım kalırız isteyen herkes kalır :)))

canım inşallah işe yarayacak hayıt tohumu... sen işe yaracakmış gibi olumlu düşünerek iç her içtiğinde tamam mı?

Hazır doğum kontrol hapına ara vermişken hem sadece şeker hapımı kullanmak hemde bitkisel şeyler denemek istiyorum ama üşengeçlik başa bela :KK30:

hayıtı kullanan arkadaşlar bu formül göğüslerinizde büyüme yada şişme sertlik gibi bi etki yaptımı ya :44:

hayıtı kullanan arkadaşlar bu formül göğüslerinizde büyüme yada şişme sertlik gibi bi etki yaptımı ya :44:

evet göğüs büyütmek içinde kullanıyorlar çünkü ...

bende denemek istiyorum en kısa zamanda çok merak ediyorum adet görebilir miyim bu yöntemle :44:

ben kullanmıştım ama öyle bi etkisi olmadı =))

bünyeye göre değişiyo heralde...bazılarında yapmış çünkü...bende hayıtı kullanıcamda eğer göğüstede olumlu etki yapıyosa süper derimm...varmı etki eden acaba paylaşın bi yahu :)

aslında adetin düzene girmesi için bence sogan kürünü uygulamalı çok düzene giren arkadaşlar var

merhaba arkadaşlar bende bugün televizyonda izledim bir araştırmak istedim kullanıcı yorumlarını görmek istedim
televizyonda tohumunu balla karıştırarak bi kaşık aç karna yiyin dedi ama çay kaşığımı tatlı kaşığımı yada herneyse bilemiyorum bende de hafıza sorunu var sanırım:)

Arkadaşlar forum çok kalabalık, okumaya çalıştım ama istediğim cevaba ulaşamadım.

Hayıt tohumunu kullanıp, (hamilelik için değil) hormonların düzene girmesi konusunda bir fayda gören oldumu? Gördüyse ne kadar sonra ve ne şekilde? Teşekkürler...

bir arkadaş vardı göğüs büyütmek için kullanıyordu
Kullandığı ay erkenden adet görmüştü

Hayitın içinde de nane , ada çayı gibi bitkilerde bulunan doğal öströjen üretmek için maddeler varmış

Bende en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım.
Nasıl kullanılıyor bende bilmiyorum.

Son düzenleme:
bende dun tanistim hayit tohumuyla simdiye kadar niye duymadim hayret ettim dogrusu bu kadar kadinlara yarayan bir nigmet sonucta. insallah kanadada bulabilirim bu gun hemen gidip bakicam. cok umutluyum:)

X