mrb daha önce ne kadar süre ile içtn etki ettti mi bende ramazanda zorlaıyorum ayın 8 kadar içmem gerkiyo ama çoğunlukla akşamları içebiliyorum sahura kalkar kalkmaz hemen içsek belki olur
inşallah düzelir hayıtın adet olmak için kullanıldığında gerçektn etkisini görenlerden biriyim hiç aksatmadan içtim ve her ay aynı tarihte yani 21 gün ara ile hasta oldum ben çok memnun kaldım inşallah sizede aynı şekilde faydası olur bende kullanmadan önce 3 ay adetim gecikmişti çok şükür şimdi gecikme yaşamıyorum bu ay benim tam 3 ay olacak içmeye başlayalı bir ay ara vericem bakalım düzenli olacak mı ? stres gerçekten çok büyük bi faktör adet düzensizliğinde rabbim şifa verir inşallah hepimize ve hayırlı evlatlar nasip eder...merhaba..ben daha once kısa bır donem ıctım..şöyle soyleyeyım,ocak 22 de adet olduktan sonra,şubat ortası gıbı ıcmeye basladım ve 6 martta hastalandım,ki bu benım gıbı duzensız adet goren bırı ıcın ıyı bır tarıh..yanı hayıt bana ıyı geldı ama bıraktım adet olduktan sonra..o tarıhten sonra bırcok nedenden dolayı fazlasıyla streslı bır donem gecırdım ve su an 3 aydır adet goremıyorum,hıc bu kadar uzun sure olmadıgı olmamıstı ve bu yuzden temmuz ortası yıne basladım ıcmeye..ama ramazanda zorlanıyorum..dedıgınız gıbı sahurda ıcmek bana cok zor gelıyo.cunku zaten dogru duzgun bırsey yıyemıyorum bırde o mıdeye hayıt cayı hıc ıyı gelmez dıye dusunuyorum kendı adıma :| o yuzden ıftardan sonra buyuk bır bardak ıcıyorum..ınsallah boylede faydasını gorebılırız..
inşallah düzelir hayıtın adet olmak için kullanıldığında gerçektn etkisini görenlerden biriyim hiç aksatmadan içtim ve her ay aynı tarihte yani 21 gün ara ile hasta oldum ben çok memnun kaldım inşallah sizede aynı şekilde faydası olur bende kullanmadan önce 3 ay adetim gecikmişti çok şükür şimdi gecikme yaşamıyorum bu ay benim tam 3 ay olacak içmeye başlayalı bir ay ara vericem bakalım düzenli olacak mı ? stres gerçekten çok büyük bi faktör adet düzensizliğinde rabbim şifa verir inşallah hepimize ve hayırlı evlatlar nasip eder...
slm rüzgargulu ben hazır hayıt suyunu kullanıyorum tohum falan değil ilk içtiğim ay etki etti ben bu kadar çabuk sürede etki edeceğini hiç dşünmemiştim senin problemin ne sadece adet düzensizliği mi hormonların nasıl ...Selamm. Bn de bir ara hayit kullanmistim ama 2 ay fayda etmedi bana gunde sabah aksam 2 kez ictim.. su anda evliyim ve regllerim duzensiz acaba tekrar baslasammi diyorum :26: Su yorumlari gorunce yeniden umutlandim ama yurtdisindayim nerden bulucamBir fikri olan var mi ?
slm rüzgargulu ben hazır hayıt suyunu kullanıyorum tohum falan değil ilk içtiğim ay etki etti ben bu kadar çabuk sürede etki edeceğini hiç dşünmemiştim senin problemin ne sadece adet düzensizliği mi hormonların nasıl ...
Bende adet duzensizligi var cnm.. 2-3 ayda bir oluyorum.. Hormonlarima baktirmadim ama baktiricam polikistik over var bende maalesef
benimde adet düzensizliğim vardı aynı şekilde 3 ayda bir adet oluyordum yada olmuyordum.hormonlarım fsh biraz yüksek çıkıyo prolakinde aynı şekilde hayıt kullanmaya başladım biraz dengelendi
canım ben bazen unutıyorum sahurda içmeyi vakit kalmıyoda dyebilirim akşam iftardan hemen sonra iç bide yatmadan iç aradan 2 -3 saat geçsin öyle iç ilk zamanlar fazla içme yinede arada zaman olsun ben fsh düşürmek için de testeredişli alanpençesi içiyıorum evli misin?aynı sorun bendede var prolakrının 27 belki hayır işe yarar
bua arda ben sahurda içemedim hayıtıgözümü uykudan açamadımkı ( akşam iftardan sonra içsem bide yatarken içse fazlamı içmiş olurum acaba
canım ben bazen unutıyorum sahurda içmeyi vakit kalmıyoda dyebilirim akşam iftardan hemen sonra iç bide yatmadan iç aradan 2 -3 saat geçsin öyle iç ilk zamanlar fazla içme yinede arada zaman olsun ben fsh düşürmek için de testeredişli alanpençesi içiyıorum evli misin?
fsh gayet güzelmiş benim baya yüksek ama hayıt dengeliyor. adet olmak için gerçekten çok etkili ben 8 aylık evliyim erken menpoz dediler ilk gittiğimde. ama ikinci gittiğimde fsh düştü daha sonra terar ggittim doktor erken menopoz değil dedi çok şükür ama tam olarak düşüremedim hayıtı kullanayım dedim dengelemesi için bu ay bitiyo fsh için ise aslanpençesini içiyorum ..fsh için içmeye başlmadan önce fsh değerim 64 çıkmıştı 10 gün kadar içtim 4 düşmüştü. ama adet olamıyordum hayıtla oldum inşallah sanada yarar iyi haberlerini alırız inşallah ....benim lh yüksekmiş fsh değil karıştırdım LH :11,04
FSH :3,58
fsh gayet güzelmiş benim baya yüksek ama hayıt dengeliyor. adet olmak için gerçekten çok etkili ben 8 aylık evliyim erken menpoz dediler ilk gittiğimde. ama ikinci gittiğimde fsh düştü daha sonra terar ggittim doktor erken menopoz değil dedi çok şükür ama tam olarak düşüremedim hayıtı kullanayım dedim dengelemesi için bu ay bitiyo fsh için ise aslanpençesini içiyorum ..fsh için içmeye başlmadan önce fsh değerim 64 çıkmıştı 10 gün kadar içtim 4 düşmüştü. ama adet olamıyordum hayıtla oldum inşallah sanada yarar iyi haberlerini alırız inşallah ....
geçmiş olsun bitkileri denemenizi tavsiye ederim her doktorun dediği doğru çıkmayabiliyor.aktaardan testeredişli aslanpençesi ni alın ve bir ay sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içsin faydalı olacaktır ...
evet aynı şey bendede oldu acaba hamilemiyim diye gittim hormon değerlerim yüksek olduğu için adetim gecikiyormuş hayıt düzene girmesini sağladı çok şüküranladım canım benım adetlerim çok düzensiz ilaç içmeden olamıyor desem yerıdır yanı dogum kontrol hapı kullanıyorum 2-3 ay oluyor ilaçsız sonra yinee düzensizleşiyor 60gün olmadıgımı biliyorum uamrı hayıt bizede yarar baksan çok kişi hamıle kalmıs en azından düzen sokar inş.böyleee adet gecıkmeleride kötü oluyor hep bi umut oluyor içinde acaba hamılemıyım falan diye hayırlısı artık