Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

soğan kürü için daha faydalı ve işe yarar diyorlar..bende ona başlamayı düşünüyorum

soğan kürü için daha faydalı ve işe yarar diyorlar..bende ona başlamayı düşünüyorum

Az once nette arastirdim sogan kùrù bazilarina cok faydali gelmis.. Sadece 15 gun kullanilcakmis 2. adetten 10 gun once de 5 veya 7 gun. Hamile kalmak isteyenlerde ardindan incir kùrù uyguluycakmis hic denemedim ùfff napicam bilmiyorum

kızlar benim adetlerim falan hep düzenlidir ama görüntü pko ve 3 cm çapındada kistim varmış ben 15 gün soğan suyu içtim hiç ilaç kullanmadım ve kistim patlamış mutlaka deneyin derim ama soğan suyu nevar neyoksa temizliyo bu yüzden hamilelik biraz zor oluşur diye düşünüyorum...

slm tatlım kilo etkiliyor tabi tembelleştiriyor bende pk vardı 2 yıl hamile kalmaya çalıştım olmadı soğan kürü içtim işe yaramadı benim boyum 164 kilom 85 ti 5 kilo verdim ve hayıt kullandım 3. ayımda gebe kaldım
hayıttan şaşma

arkadaşlar bi teyzeden duyduğum kadarıyla maydanoz tohumu adet düzensizliğine adet olamama durumuna birebir iyi geliyormuş..ne kadar doğru bilemem ama paylaşmak istedim:) (kaynatılıp içiliyormuş)

slm 3 ay boyunca hayıt suyu ve aslanpençesi kürü kullandım ve ayın 17 yada 18 adet olmam gerekiyodu adet olmadım acaba hayıtı bırakınca etkiside mi hemen kayboldu bilgisini olan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim. hamile olabilir miyim diye düşünüyorum hayal kırıklığına uğramam için test yapmıyorum 1 hafta daha beklim bakalım ..

arkadaşlar hamile kalmak istiyorsak bence soğan suyu yerine hayıt otuna devam etmek daha mantıklı geliyor bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum umarım etkili olur....Hayıt otu sayesinde hamile kalanlar varsa yazabilirmi nasıl kullandıklarını?

slm hanımlar ben yaklaşık 3 aydır hayıt suyunu kullanıyorum ve 3 aydır düzenli olarak adet oluyorum .inşallah hepinize aynı şekilde etki eder..hamile kalırız inşallah ..

ben bugün aktara hayıt tohumu almaya gittim daha iyi bir karışım var dedi içinde adaçayı,kantoron,burç otu,civan perçemi,aslan pençesi ve hayıt tohumu var böle bir karışım kullanan varmı kızlar aranızda yada faydasını gören

slm kızlar bende hayır kullanıyorum 15gün falan oldu yumurtladım ateş tablom öyle diyor hayıta devam etcekmıyım acaba hiç ara vermedenmı 3ay kullanmak gerekiyor analmadım yardım lütfen

slm kızlar bende hayır kullanıyorum 15gün falan oldu yumurtladım ateş tablom öyle diyor hayıta devam etcekmıyım acaba hiç ara vermedenmı 3ay kullanmak gerekiyor analmadım yardım lütfen
slm ecrin ben yaklıaşık 3 ay boyunca hiç gün atlamadan sabah akşam olmak üzere kullandım adetlerim düzene girdi.3 ay boyunca devam et bir ay ara ver tekrar bi 3 ay daha kullan ..minimum 3 ay maksimum 6 ay kullanılması gerekiyor hayıt öncesi adetlerm çok düzensizdi 3 ay bile olmadığım oluyordu hayıt sayesinde düzene girdi çok şükür hiç aksatmadığın sürece sanada etki eder inşallah ....(ama hiç gün atlama 3 ay boyunca hergün düzenli iç)

teşekkür ederim arkadaşım bu ay ramazan diyeee sadece akşamları içtim malesef ama akşamalrı düzenli içtim şurda 1 haftam kaldı 1 hafta sonra sabah akşam içcem allah nasip ederse o zaman bu içtiklerimi saymıyayaım sabah akşam başlayıp üç ay düzenli içeyim benimde adetlerim düzensiz ymurtlama olmuyor pkoluyum inş.düzene girer ve bebiş gelir :) inş.zaten bu ay adetle başladım bu çayı içmeye kasıgımda agrı vardı ve yumurtladıgı hissettim ateş tablomda onayladı :) hadı gelsin bebişler :)))

ramazanda bu şekilde devam et hayıtı bırakma ramazandan sonrada 2 defa içersn zaman kaybetmemiş olursun hem bırakma ..inşallah rabbim bizede bebişler nasip eder ..günde 1 kez içtiklerinide içinde say tohum mu yoksa hazır suyunu mu kullanıyorsun

amin canım inş.rabbım bizimde yüzümüzü güldürür tohum canım bir bardak suyu cezveye koyuyorum kaynatınıyorum kaynattıkdan sonra ateşini kapatıyorum bir tatlı kaşığı hayıtı koyuyorum sonra çay tabagıylka üstünü kapatıyorum tam 10dk dk dikkat edyorum beklettıkden sonra içiyrum hem ılık oluyorr hemde tatdı iyi oluyor çok acı olmuyorr ben boyle kullanıyorum

bende hazır suyunu kullandım bu aydan sonra tekrar başlıcam çok şükür rabbime böyle şifalı bitkileri vermiş bizlere ii haberlerini alırız inşallah devam et

bende hazır suyunu kullandım bu aydan sonra tekrar başlıcam çok şükür rabbime böyle şifalı bitkileri vermiş bizlere ii haberlerini alırız inşallah devam et

amin canım amin inş..durmak yok devam inş.burda hamıleyım diye haykırırız hepimizz

slm tatlım adet oldunmu bu ay olmadıysan test yapmadınmı ??
neyse 3 ay içmişsen bırak ara ver bu arada sen doktora git yumurta geliştirici versin zaten yumurtan çatladında doktor ilişkiye gir der ben böyle yaptım hamile kaldım benimde adetlerim en erken 3 ayda bi oluyordum çok şükür hayıtı 3 ay kullandım 3 ayımda dr gittim ve hamileyim umarım sende hamile kalırsın

slm cnm adet oldum bu ay ara verdim zaten hayıta rahim filmi çektiricem 6 eylülde bakalım ondanda bişey çıkmaz inşallah ...ondan sonrada doktora gidicem yumurta gel,ştirici ilaç için ne kadar kullandın sen ilacı allah kucağına almayı nasip eder inşallah ...çok sevindim bende inşalllah ii haberlerimi paylaşırım...

slm birşey sorabilirmiyim bende hayıt suyuna başladım ikinci ayım bu adetime bir hafta kala bıraktım eğer hamilelik olursa zarar gelmesin diye merak ettiğim bir konu bu acaba hiç ara vermeden mi içmek lazım yoksa benim gibi bir hafta kalamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…