arkadaslar nolur yardım edin .tüyleri döküyormu gerçekten ,birde göğüste büyüme oluyomuş benim göğüs büyüklüğüm gayet ii büyümemesi lazım ,lütfennn yardım edin kaş yaparken göz cıkarmak istemiyom : (
kızlar bence inanılır gibi değil tam 1 aydır kullanıyorum ben normalde on gün ileri atar hep adetim ama bu ay tam 28 günde oldum. Ve genelde öyle sancım olur ki son bir hastanede ağrı kesiciyle biter. Bu ay hiç sancım yok... Ben herkese tavsiye ediyorum!!!
arkadaslar nolur yardım edin .tüyleri döküyormu gerçekten ,birde göğüste büyüme oluyomuş benim göğüs büyüklüğüm gayet ii büyümemesi lazım ,lütfennn yardım edin kaş yaparken göz cıkarmak istemiyom : (
Ben hergün bir tatlı kaşığı balla yiyorum. Açıkçası tam nasıl kullanmamız gerek bir fikrim yok. Örneğin adet olunca bırakıyomuyuz??? Yada çay gibi içmek dahamı iyidir??? Benim adetim düzenli, fakat adetime bir hafta kala ergenliğimde çıkarmadığım sivilceler çıkarmaya başladım, ve sonra kalıyor bunlar geçmiyor. Bakalım daha 1 hafta olmuştur. Görücez.
kızlar hayıt tohumunun göğüslerde kalıcı bi büyüme yapacağını sanmıyorum.bende iki aydır içiyorum hayıt suyunu.adet düzensizliğim vardı ve gebelik oluşmadı.10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz.şuan 31.günümdeyim ve adet olacakmışım gibi bir belirtide yok.tek umudum hamile olmak.yarın test yaptırıcam inşallah.ama olumsuz çıkarsa diye korkuyorum..:44: inşallah yarın hayırlı haberler veririm size
geçen ay düzgün geldiyse adetin canım yani gününde geldiyse ve bu ay da gecikme olduysa hamile olma şansın var inşallah hamilesindir... bizi de bilgilendir :))
benim negatif çıkan öyle çok testim oldu ki inan bir süre sonra alışıyor insan inşallah pozitif çıkar canım... korkmadan yap testini...