lolit sen düzenli olara kullandın mı peki ben hiç aksatmadan kullandım etkisini gördüm düzenli kullanmadıysan etki etmemiş olablirfaydası olduğunu söyleyenler var ama
mrb ben tohum olarak kullanmıyorum ama suyunu kullanıyorum o şekilde yapamıyorsan aktardan hazır suyu var ondan al ezilerek yapıldığı konusunda bi bilgim yokArkadaşlar merhaba..ben buraya daha öncede yazdım ama uzun süredir düzenli takip edemedim..bu hayıt tohumunu ben sabah akşam 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı atıp 5-10 dakka bekletip süzüp içiyorum..internette birçok yöntem yazmışlar..örneğin,ezerek için falan diyorlar..benim içtiğim şekilde de olur dimi..lütfen cevap verirseniz sevinirim..:44:
hayıt aksine adet ağrılarına ii geliyo göğüste hassasiyet bile hissetmiyorsun sen bi doktora görün kist falan olabilirvalla ben adetime 15 gün kala başladım zaten etkisini 3 ayda gösteriyor hemen hamile kalmam diye düşünüyorum.
bende erkeklik hormonlar yüksek bunun için kullanıyorum ama adet düzenimi bozar diye çok korkuyorum bugünde adet günüm sancılar eşliğinde bekliyorum hayıt adet sancılarını yok eder deniliyordu ama bende adet sancısını çoğalttı.
adetim olacağı zaman asla karnım ağrımazdı 2 büklüm durumdayım şuan.
gebe kalınca bırakılması gerekiyormuş ama nasıl anlıcaz anca adet geçtikten sonra belli olur gebelik eee o zaman kadar içmeye devam etmiş olcaz bend anlamadım hayır olsun inş.
cnm benim çok teşşekür ederim rabbim isteeyen herkese nasip eder inş 3 aydan fazla içme düzelmezse bi kaç ay ara ver yine devam etcnm benim senin adına çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah bu bilgiyi paylaşıp hepimize bi umut olduğun için çok teşekkür ediyorum bende 1.5 aydır kullanıyorum ve hiç bi şekilde ara vermedim ve sürekli içmeyi düşünüyorum
cnm benim tşk ederim benim tembeldi araştır dr değiştir yaşını bilmiyorum ama yinede dene hayıtı umarım sende hamile kalır bebişini eline alırsınyazdıkların o kadar umut oldu ki :) umarım bebeğin sağlıklı bi şekilde doğar.ben de ilk adetimi oldum sonrakiler altı ayda bir oldu ve en sonunda hiç olmayınca gittm doktora.benimkisi polikistik over değil.nedenini araştırmadılar bile sadece erken menopoz diyip ilacı verdiler.oysa amh testi diye bişey varmış dün ilk defa duydum ve yaptırıcam.sz hiç yaptrdınız mı bu testi nasıl nerde yapılıyo biliyo musunuz?
sabah akşam kaynar 1 su barda suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt atıyordum kapatıyorddum üstünü 5 10 dk demlendikten sonra ılık içiyordum ezzmedim tane olaraktıHayıt tohumunu nasıl içtiğinizi anlatır mısınız?bazı yerlerde ezip kaynatın diyolar bazı yerlerde ezmeden.yardımcı olursanız sevinirim :)
önemli değil cnm malesef hiç bilgim yokÇok soru sordum kusura bakmayın ama az önce araştırırken bişey gördm.hayıt tohumu östrojeni düşürüyomuş.benim fsh yüksek ama östrojen düşük.şimdi ben içmemeli miyim kafam çok karıştı
slm.paylaştığın için teşekkürler.Allah sağlıklı birr şelkilde meleğini kucağına almayı nasip etsin.bende 2 aydır hayıt kullanıyorum düzenli olarak..hayıt bitkisini de sizin gibi paylaşan arkadaşlar sayesinde öğrendim.bakalım hamile kalabilecek miyim.3-4 gün sonra belli olcak hamile olup olmadığm.heyecenla bekliyorum.eğer hamile kalırsam bende elimden geldiğince bu bitkiyi anlatmayı düşünüyorum....
cnm benim çok teşşekür ederim rabbim isteeyen herkese nasip eder inş 3 aydan fazla içme düzelmezse bi kaç ay ara ver yine devam et
cnm benim tşk ederim benim tembeldi araştır dr değiştir yaşını bilmiyorum ama yinede dene hayıtı umarım sende hamile kalır bebişini eline alırsın
sabah akşam kaynar 1 su barda suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt atıyordum kapatıyorddum üstünü 5 10 dk demlendikten sonra ılık içiyordum ezzmedim tane olaraktı
önemli değil cnm malesef hiç bilgim yok
çok saol tatlım umarım sende hamilesindir bekliyoruz o mutlu güzel haberri
inşllah 3 aydan sonra gelir bebebişin rabim kimsenin gözünü yollarda bırakmasınteşekkür ederim canım.ama bizim bebiş bu ayda gelmedi.. bu ay hayıtla birlikte bal tarçın çörek otunu da ilave ettim.Nasip inşaallah vesile olurlar...
slm arkadaşlar adet olmam diye bekliyodum ama adet oldum.çok sancım var ve duramıyorum lütfen yardım edin nasıl geçer bu sancı hayıtkullanıyorum bii önceki adetimi nasıl olduğunu bile anlamamıştım bu ay üşüttüm sanırım nasıl geçer bu ağrı lütfen yardıım ..........:
bu ay tahlillerim oekte ii değil prolaktin 24 fsh 26 çıktı ama bal polen tarçın ve içince bi çok bitkininde olduğu bi macun kullanmıştım ondan yükseldi diye düşünüyorum onu kullanmayı bıraktım bakalım hayırlısı inş canım sen ii haberlerini verirsin senin problemin neydiinşllah 3 aydan sonra gelir bebebişin rabim kimsenin gözünü yollarda bırakmasın
tatlım ozamn bu ay doktora git tahlillerin nasıl baktır bi ben öyle yaptım inşllah bu son adetin olur
bu ay tahlillerim oekte ii değil prolaktin 24 fsh 26 çıktı ama bal polen tarçın ve içince bi çok bitkininde olduğu bi macun kullanmıştım ondan yükseldi diye düşünüyorum onu kullanmayı bıraktım bakalım hayırlısı inş canım sen ii haberlerini verirsin senin problemin neydi
inşallah canım benim hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip eder inşallahtatlım umarım düzelir benim yumurta tembelliiği pko troid ama çok şükür şuan 12 haftalık hamişim rabim sana da nasip edr en yakın zamnda inş
slm kimse yok mu yaa hayıtla ilgili gelişmelerden haberdar edecek kimse benim bu ay son tam 3 ay olacak hayıt kullanalı bakalım bu aydan sonra adetlerim düzenli olarak devam edecek mi 3 ay içip hamile kalanlar var mı inşallah bu ramazandan sonra güzel haberler paylaşırız
ben 3 ay içtim bıraktım 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim inşllah sende hamile kalırsın talım benim duaalrım seninle
ben de 3 aydır adet olamıyorum,haşimato hastalığım da var doktor ilaçlarını kullan adetin de düzene girer dedi ama yok yok..yarın hayit tohumu alıp deniycem ben de çare olur inş
mrb daha önce ne kadar süre ile içtn etki ettti mi bende ramazanda zorlaıyorum ayın 8 kadar içmem gerkiyo ama çoğunlukla akşamları içebiliyorum sahura kalkar kalkmaz hemen içsek belki olurkızlar merhaba,ben temmuz 16 dan itibaren hayıtı tekrar içmeye başladım..sabah ve akşam birer bardak olarak,yalnız ramazanda nasıl içicem bilemiyorum,sahurda içsem olmaz..o yüzden akşamları 1 büyük bardakta içiyorum..olur mu sizce..