Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

mrb daha önce ne kadar süre ile içtn etki ettti mi bende ramazanda zorlaıyorum ayın 8 kadar içmem gerkiyo ama çoğunlukla akşamları içebiliyorum sahura kalkar kalkmaz hemen içsek belki olur

merhaba..ben daha once kısa bır donem ıctım..şöyle soyleyeyım,ocak 22 de adet olduktan sonra,şubat ortası gıbı ıcmeye basladım ve 6 martta hastalandım,ki bu benım gıbı duzensız adet goren bırı ıcın ıyı bır tarıh..yanı hayıt bana ıyı geldı ama bıraktım adet olduktan sonra..o tarıhten sonra bırcok nedenden dolayı fazlasıyla streslı bır donem gecırdım ve su an 3 aydır adet goremıyorum,hıc bu kadar uzun sure olmadıgı olmamıstı ve bu yuzden temmuz ortası yıne basladım ıcmeye..ama ramazanda zorlanıyorum..dedıgınız gıbı sahurda ıcmek bana cok zor gelıyo.cunku zaten dogru duzgun bırsey yıyemıyorum bırde o mıdeye hayıt cayı hıc ıyı gelmez dıye dusunuyorum kendı adıma :| o yuzden ıftardan sonra buyuk bır bardak ıcıyorum..ınsallah boylede faydasını gorebılırız..

merhaba..ben daha once kısa bır donem ıctım..şöyle soyleyeyım,ocak 22 de adet olduktan sonra,şubat ortası gıbı ıcmeye basladım ve 6 martta hastalandım,ki bu benım gıbı duzensız adet goren bırı ıcın ıyı bır tarıh..yanı hayıt bana ıyı geldı ama bıraktım adet olduktan sonra..o tarıhten sonra bırcok nedenden dolayı fazlasıyla streslı bır donem gecırdım ve su an 3 aydır adet goremıyorum,hıc bu kadar uzun sure olmadıgı olmamıstı ve bu yuzden temmuz ortası yıne basladım ıcmeye..ama ramazanda zorlanıyorum..dedıgınız gıbı sahurda ıcmek bana cok zor gelıyo.cunku zaten dogru duzgun bırsey yıyemıyorum bırde o mıdeye hayıt cayı hıc ıyı gelmez dıye dusunuyorum kendı adıma :| o yuzden ıftardan sonra buyuk bır bardak ıcıyorum..ınsallah boylede faydasını gorebılırız..
inşallah düzelir hayıtın adet olmak için kullanıldığında gerçektn etkisini görenlerden biriyim hiç aksatmadan içtim ve her ay aynı tarihte yani 21 gün ara ile hasta oldum ben çok memnun kaldım inşallah sizede aynı şekilde faydası olur bende kullanmadan önce 3 ay adetim gecikmişti çok şükür şimdi gecikme yaşamıyorum bu ay benim tam 3 ay olacak içmeye başlayalı bir ay ara vericem bakalım düzenli olacak mı ? stres gerçekten çok büyük bi faktör adet düzensizliğinde rabbim şifa verir inşallah hepimize ve hayırlı evlatlar nasip eder...

inşallah düzelir hayıtın adet olmak için kullanıldığında gerçektn etkisini görenlerden biriyim hiç aksatmadan içtim ve her ay aynı tarihte yani 21 gün ara ile hasta oldum ben çok memnun kaldım inşallah sizede aynı şekilde faydası olur bende kullanmadan önce 3 ay adetim gecikmişti çok şükür şimdi gecikme yaşamıyorum bu ay benim tam 3 ay olacak içmeye başlayalı bir ay ara vericem bakalım düzenli olacak mı ? stres gerçekten çok büyük bi faktör adet düzensizliğinde rabbim şifa verir inşallah hepimize ve hayırlı evlatlar nasip eder...

aminn inşallah düzelir de hepimiz rahat ederiz..ama ben ramazanda içmemeye karar verdim,çünkü midem çok kötü oluyor malesef..bu süre içinde adet olurum veya olmam bilmiyorum ama ramazandan sonra tekrar ya hayıta ya da soğan kürüne başlıcam..allahtan bebek gibi bir düşüncem yok,zaten evli de değilim,ama evlenip bebek düşünmeye başlayana kadar bu sorundan kurtulmak istiyorum açıkçasıı:KK50:

Selamm. Bn de bir ara hayit kullanmistim ama 2 ay fayda etmedi bana gunde sabah aksam 2 kez ictim.. su anda evliyim ve regllerim duzensiz acaba tekrar baslasammi diyorum :26: Su yorumlari gorunce yeniden umutlandim ama yurtdisindayim nerden bulucam :KK59: Bir fikri olan var mi ?

Selamm. Bn de bir ara hayit kullanmistim ama 2 ay fayda etmedi bana gunde sabah aksam 2 kez ictim.. su anda evliyim ve regllerim duzensiz acaba tekrar baslasammi diyorum :26: Su yorumlari gorunce yeniden umutlandim ama yurtdisindayim nerden bulucam :KK59: Bir fikri olan var mi ?
slm rüzgargulu ben hazır hayıt suyunu kullanıyorum tohum falan değil ilk içtiğim ay etki etti ben bu kadar çabuk sürede etki edeceğini hiç dşünmemiştim senin problemin ne sadece adet düzensizliği mi hormonların nasıl ...

slm arkadaşlar bende hayıta yenı başladım 2gündür akşamları içiyorum iftardan sonra sahurda içmeyi deniyecegim u akşam inş.içebilirim bende adet düzensizliği var ve pkoluyum ilaçsız adet göremiyorum 3ay dogum kontrol kullanıyorum 2ay ilaçsız oluyorum sonra yine dengem bozuluyor hayıtı 3ay deniyecem inş.hormonlarım düzene girer bu arada prolaktın hormonun 23 inş.hayıt biraz düşürür bu hormonu çünkü çocuk sahıbı olmak istiyorum eşimdede varıkosel vardı 1sene oldu amelıyat olalı değerleri düzelmeye başladı aralıkda kontrol var o zmana kadar inş.benim adetlerim düzene girer Allah yardımcımız olsun

slm rüzgargulu ben hazır hayıt suyunu kullanıyorum tohum falan değil ilk içtiğim ay etki etti ben bu kadar çabuk sürede etki edeceğini hiç dşünmemiştim senin problemin ne sadece adet düzensizliği mi hormonların nasıl ...

Bende adet duzensizligi var cnm.. 2-3 ayda bir oluyorum.. Hormonlarima baktirmadim ama baktiricam polikistik over var bende maalesef

Bende adet duzensizligi var cnm.. 2-3 ayda bir oluyorum.. Hormonlarima baktirmadim ama baktiricam polikistik over var bende maalesef

benimde adet düzensizliğim vardı aynı şekilde 3 ayda bir adet oluyordum yada olmuyordum.hormonlarım fsh biraz yüksek çıkıyo prolakinde aynı şekilde hayıt kullanmaya başladım biraz dengelendi

benimde adet düzensizliğim vardı aynı şekilde 3 ayda bir adet oluyordum yada olmuyordum.hormonlarım fsh biraz yüksek çıkıyo prolakinde aynı şekilde hayıt kullanmaya başladım biraz dengelendi

aynı sorun bendede var prolakrının 27 belki hayır işe yarar

bua arda ben sahurda içemedim hayıtı :KK43: gözümü uykudan açamadımkı :KK43:( akşam iftardan sonra içsem bide yatarken içse fazlamı içmiş olurum acaba

kızlar slm bende hamile kalmak için 5-6 gündür içiyorum hayıt tohumu ile civan perçemini karıştırıp.Sizin bi bilginiz varmı bunun içn nasıl içilmeli yada içilmemelimi?Benim adetlerim falan zaten düzenli ama ultrasonda pko olarak görünüyor.Hormonlarımda normalmiş güya ama anlamadım ben bu işi....

aynı sorun bendede var prolakrının 27 belki hayır işe yarar

bua arda ben sahurda içemedim hayıtı :KK43: gözümü uykudan açamadımkı :KK43:( akşam iftardan sonra içsem bide yatarken içse fazlamı içmiş olurum acaba
canım ben bazen unutıyorum sahurda içmeyi vakit kalmıyoda dyebilirim akşam iftardan hemen sonra iç bide yatmadan iç aradan 2 -3 saat geçsin öyle iç ilk zamanlar fazla içme yinede arada zaman olsun ben fsh düşürmek için de testeredişli alanpençesi içiyıorum evli misin?

canım ben bazen unutıyorum sahurda içmeyi vakit kalmıyoda dyebilirim akşam iftardan hemen sonra iç bide yatmadan iç aradan 2 -3 saat geçsin öyle iç ilk zamanlar fazla içme yinede arada zaman olsun ben fsh düşürmek için de testeredişli alanpençesi içiyıorum evli misin?

hemde 3yıllık evliyim :)))) 2senedirde çocuk için ugrasıyoruz gerçi pek 2sene denmez çünkü hep yarım kaldı tedavıler ben tam pko oldugumu ögrendim tam teadvıye başaldık 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı sonra eşimnde varıkosel cıktı amelıyta oldu amelıyat olalıda 1 sene oldu degerleri düzelmeye başladı aralıkda ben tekrar tedavıye başlayacam eşimin degerlerinde yükselme olduysa bende diyorum tedavıye başlamadan adetlerim biraz düzene sokayım benımda fsh yüksektı galıba bide prolaktın 27 galıba dur bakayım az degerlere yazayım sana sen evlimisin aaa evet bak iftardan sonra içsem bide 12 gibi yatarken içsemde olur dur bide öyle deniyeyim :) sagol

Son düzenleme:
benim lh yüksekmiş fsh değil karıştırdım LH :11,04
FSH :3,58
fsh gayet güzelmiş benim baya yüksek ama hayıt dengeliyor. adet olmak için gerçekten çok etkili ben 8 aylık evliyim erken menpoz dediler ilk gittiğimde. ama ikinci gittiğimde fsh düştü daha sonra terar ggittim doktor erken menopoz değil dedi çok şükür ama tam olarak düşüremedim hayıtı kullanayım dedim dengelemesi için bu ay bitiyo fsh için ise aslanpençesini içiyorum ..fsh için içmeye başlmadan önce fsh değerim 64 çıkmıştı 10 gün kadar içtim 4 düşmüştü. ama adet olamıyordum hayıtla oldum inşallah sanada yarar iyi haberlerini alırız inşallah ....

fsh gayet güzelmiş benim baya yüksek ama hayıt dengeliyor. adet olmak için gerçekten çok etkili ben 8 aylık evliyim erken menpoz dediler ilk gittiğimde. ama ikinci gittiğimde fsh düştü daha sonra terar ggittim doktor erken menopoz değil dedi çok şükür ama tam olarak düşüremedim hayıtı kullanayım dedim dengelemesi için bu ay bitiyo fsh için ise aslanpençesini içiyorum ..fsh için içmeye başlmadan önce fsh değerim 64 çıkmıştı 10 gün kadar içtim 4 düşmüştü. ama adet olamıyordum hayıtla oldum inşallah sanada yarar iyi haberlerini alırız inşallah ....

anladım canım benım adetlerim çok düzensiz ilaç içmeden olamıyor desem yerıdır yanı dogum kontrol hapı kullanıyorum 2-3 ay oluyor ilaçsız sonra yinee düzensizleşiyor 60gün olmadıgımı biliyorum uamrı hayıt bizede yarar baksan çok kişi hamıle kalmıs en azından düzen sokar inş.böyleee adet gecıkmeleride kötü oluyor hep bi umut oluyor içinde acaba hamılemıyım falan diye hayırlısı artık

geçmiş olsun bitkileri denemenizi tavsiye ederim her doktorun dediği doğru çıkmayabiliyor.aktaardan testeredişli aslanpençesi ni alın ve bir ay sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içsin faydalı olacaktır ...

bencede her doktorun dediğine inanmamk lazım denesin ne kaybederki dimi inş.iyi gelirrr

kızlar ya bu hayıt tohumunun faydasını görüp hamile kalan kimse yokmu yaa:KK43:ben yanlışmı yapıyorum acaba?

anladım canım benım adetlerim çok düzensiz ilaç içmeden olamıyor desem yerıdır yanı dogum kontrol hapı kullanıyorum 2-3 ay oluyor ilaçsız sonra yinee düzensizleşiyor 60gün olmadıgımı biliyorum uamrı hayıt bizede yarar baksan çok kişi hamıle kalmıs en azından düzen sokar inş.böyleee adet gecıkmeleride kötü oluyor hep bi umut oluyor içinde acaba hamılemıyım falan diye hayırlısı artık
evet aynı şey bendede oldu acaba hamilemiyim diye gittim hormon değerlerim yüksek olduğu için adetim gecikiyormuş hayıt düzene girmesini sağladı çok şükür

Hayit tohumuyla hamile kalan var elbette. Cok memnun kalanlar var. Bnim duydugum kadariyla aslinda bende kullancam ama yurtdisinda oldugum icin kullanamiyorum turkiyeden getirticem artik. Herseyin bir vakti zamani var Allahim yardim etsin bizlere birgun bir vesilemiz olur O nun izniyle bizde cocuk sahibi oluruz INS.

Fazla kilolarda etkiliyor regl duzenini.. Ben bu yuzden diyet yapicam ramazandan dolayi pek yapamadim ama yapmam lazim.. En azindan saglik icin.Birde sogan kurunu cok oneriyorlar bilmiyorum hic deneyen oldumu? eger faydaliysa hayit ztn yok elimde sogani denesek :26:

X