Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hayıt tohumu miyom falan yapmaz yanlış duymuşsın bence hayıtı içmlisin benim fsh 70 idi hayıt sayesinde 11 e düştü düzenli olarak hergün 2 defa içtim 6 ay içtim 1 ya bıraktım tekrar 6 ay içtim ben çok memnunum adaçayıda iyi ama hayıt daha iyi bence iç canım bak daha yaşında küçük sonra çok sorun yaşrsın bebğin olmaz fsh düşmezse
Simdiden baslayin evlenmeyi beklemeyinhayıt tohumunu 1 kür içince kalıcı düşürüyor mu peki? Yoksa sürekli içmek gerekli mi ? Ona göre içmeye başlıcam da.çünkü şu an evli değilim ve daha evlenmeyi de düşünmüyorum.evlendiğim zaman içmek daha mı iyi olur sizce ?
Simdiden baslayin evlenmeyi beklemeyin
Tamamen menopoza girmeden bitkisel kürlerle
Yada dogum kontrol haplariyla adetinizi olursunuz insaallah
Dogum kontrol haplarini bekar kizlar da iciyor
Benim bir arkadasim evlenmeden 5-6 sene önce baslamis dogum
Kontrol hapina cocuk isteyince birakti 2 cocugu var bir erkek bir kiz
Cocuk istiyorum istemesem bende dogum kontrol hapi kullanirdim
Günü gününe adet olurdum belki,ama rabbim verirse insaallah
Önce Allahtan sonra bitkisel kürlerden sifa diliyorum
Hayit hapi cayi suyu vs evlilikle alakasi yok evlenmeden baslayabirsiniz
Disi aslan pencesi cayini da yaninda icmenizi tavsiye ederim
Kadin hormonlarina cok faydasi varmis
Bildiklerim bukadar Allah hepimize sifa versin insaallah
ben zaten 4 yıldır diane 35 içiyorum ama yine de fsh ım sadece 1 kez 0.35e düştü .genelde hep 35 civarı.ilacı içmediğimde de 140a kadar çıkıyo.çok kötü durumda mıyım ya hayıt iyi gelir inş
cnm benim senin adına çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah bu bilgiyi paylaşıp hepimize bi umut olduğun için çok teşekkür ediyorum bende 1.5 aydır kullanıyorum ve hiç bi şekilde ara vermedim ve sürekli içmeyi düşünüyorumslm arkdaşlar belki benim yazılarımı görmüşsünüzdür ben de hayıtla mutlu sona ulaştım bilgi amaçlı yine yazmak istiyorum hikayemi ben ergenliğe adım attığım gibi ilk adetten sonra hep düzensiz adetlerim vardı bazen 3 ayı buluyor bazende ilaçsız adet görmüyordum ozamn hafif balık etliydim aşırı kilom yoktu 17 yaşımda doktora gittim pko var dedi tembel yumurtalarım varmış 1 sene boyunca aralıksız diane 35 kullan dım git gide kilo aldım tüylenme oldu diane 35 kullandığımda her ay adet gördüm ama bıraktığım gibi yine düzensizleşti ve ben artık kilo veremez durumda kaldım 19 yaşımda evlendim hiç çocuğum olmaz diyordum hiç korunmadım düzensiz adetle nasıl hamile kalabilirdimki çok zordu kimi bana kısır dedi kımisi artık olmmaz dedi ve ben troidim olduğunuda öğrendim tabi umudumu yitirdim dr gittim 3 ay klomen verdi hiç gelişmedi yumurtam doktor bana daha fazla bekleme iğnelere başla dedi ben hemn iğne tedavisine başlamak istemedim bıraktım dr sadece troid için tedavi gördüm doktor bana levotiron verdi troid için ben bitkisel ilaçlara başladım 4 ay kadar soğan kürü içitim işe yaramadı bi macun yaptım bi kaç bitki balla karıştırdım oda işe yaramadı bende bu hayıtı çok duydum onuda deniyeyim dedim inş bu işe yrar diye 3 ay boyunca hiç ara vermeden içtim onu kullanırken 85 kiloydum boyum 165 2 ay spor salonuna gittim zar zor 5 kilo verebildim 2 . aydan sonra adetlerim 2 ay üst üste vaktinde geldi ve dayanamadım doktora gittim tahlillerimi yaptım hepsi normal çıktı doktor bana hiçbir sorun yok gebe kalabilirsin dede bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi yumurta gelişsın çatlamazsa çatlatıcı iğne yapacaz dedi ama çok şükür iğneye gerek kalmadan yumurtam gelişti çatladı ve mayıs ayında hamile kadım şimdi 8 haftalık hamileyim çok şükür mutlu son oldu rabbim isteyen herkese nasıp eder inş (bu arada ben halen troid için ilacıma devam ediyorum )
slm arkdaşlar belki benim yazılarımı görmüşsünüzdür ben de hayıtla mutlu sona ulaştım bilgi amaçlı yine yazmak istiyorum hikayemi ben ergenliğe adım attığım gibi ilk adetten sonra hep düzensiz adetlerim vardı bazen 3 ayı buluyor bazende ilaçsız adet görmüyordum ozamn hafif balık etliydim aşırı kilom yoktu 17 yaşımda doktora gittim pko var dedi tembel yumurtalarım varmış 1 sene boyunca aralıksız diane 35 kullan dım git gide kilo aldım tüylenme oldu diane 35 kullandığımda her ay adet gördüm ama bıraktığım gibi yine düzensizleşti ve ben artık kilo veremez durumda kaldım 19 yaşımda evlendim hiç çocuğum olmaz diyordum hiç korunmadım düzensiz adetle nasıl hamile kalabilirdimki çok zordu kimi bana kısır dedi kımisi artık olmmaz dedi ve ben troidim olduğunuda öğrendim tabi umudumu yitirdim dr gittim 3 ay klomen verdi hiç gelişmedi yumurtam doktor bana daha fazla bekleme iğnelere başla dedi ben hemn iğne tedavisine başlamak istemedim bıraktım dr sadece troid için tedavi gördüm doktor bana levotiron verdi troid için ben bitkisel ilaçlara başladım 4 ay kadar soğan kürü içitim işe yaramadı bi macun yaptım bi kaç bitki balla karıştırdım oda işe yaramadı bende bu hayıtı çok duydum onuda deniyeyim dedim inş bu işe yrar diye 3 ay boyunca hiç ara vermeden içtim onu kullanırken 85 kiloydum boyum 165 2 ay spor salonuna gittim zar zor 5 kilo verebildim 2 . aydan sonra adetlerim 2 ay üst üste vaktinde geldi ve dayanamadım doktora gittim tahlillerimi yaptım hepsi normal çıktı doktor bana hiçbir sorun yok gebe kalabilirsin dede bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi yumurta gelişsın çatlamazsa çatlatıcı iğne yapacaz dedi ama çok şükür iğneye gerek kalmadan yumurtam gelişti çatladı ve mayıs ayında hamile kadım şimdi 8 haftalık hamileyim çok şükür mutlu son oldu rabbim isteyen herkese nasıp eder inş (bu arada ben halen troid için ilacıma devam ediyorum )
canım banada aynı şeyi söylediler erken menepoz diye sana tavsiyem fsh düşürmek için mutlaka testere dişşli alsnpencesini kullan benim 64 dü bi hafta içtim 4 düştü başka doktora gittim dedim bana erken menpoz dediler diye hayır öyle bişey yok dediler sonra bu otu kullanınca bir anda düştü hayıt suyunu aktardan hazır al yapmak için uğraşma 10 tl günde iki çay bardağı içiyorum ben hormonları dengeliyo hemÇok soru sordum kusura bakmayın ama az önce araştırırken bişey gördm.hayıt tohumu östrojeni düşürüyomuş.benim fsh yüksek ama östrojen düşük.şimdi ben içmemeli miyim kafam çok karıştı
canım banada aynı şeyi söylediler erken menepoz diye sana tavsiyem fsh düşürmek için mutlaka testere dişşli alsnpencesini kullan benim 64 dü bi hafta içtim 4 düştü başka doktora gittim dedim bana erken menpoz dediler diye hayır öyle bişey yok dediler sonra bu otu kullanınca bir anda düştü hayıt suyunu aktardan hazır al yapmak için uğraşma 10 tl günde iki çay bardağı içiyorum ben hormonları dengeliyo hem
slm arkdaşlar belki benim yazılarımı görmüşsünüzdür ben de hayıtla mutlu sona ulaştım bilgi amaçlı yine yazmak istiyorum hikayemi ben ergenliğe adım attığım gibi ilk adetten sonra hep düzensiz adetlerim vardı bazen 3 ayı buluyor bazende ilaçsız adet görmüyordum ozamn hafif balık etliydim aşırı kilom yoktu 17 yaşımda doktora gittim pko var dedi tembel yumurtalarım varmış 1 sene boyunca aralıksız diane 35 kullan dım git gide kilo aldım tüylenme oldu diane 35 kullandığımda her ay adet gördüm ama bıraktığım gibi yine düzensizleşti ve ben artık kilo veremez durumda kaldım 19 yaşımda evlendim hiç çocuğum olmaz diyordum hiç korunmadım düzensiz adetle nasıl hamile kalabilirdimki çok zordu kimi bana kısır dedi kımisi artık olmmaz dedi ve ben troidim olduğunuda öğrendim tabi umudumu yitirdim dr gittim 3 ay klomen verdi hiç gelişmedi yumurtam doktor bana daha fazla bekleme iğnelere başla dedi ben hemn iğne tedavisine başlamak istemedim bıraktım dr sadece troid için tedavi gördüm doktor bana levotiron verdi troid için ben bitkisel ilaçlara başladım 4 ay kadar soğan kürü içitim işe yaramadı bi macun yaptım bi kaç bitki balla karıştırdım oda işe yaramadı bende bu hayıtı çok duydum onuda deniyeyim dedim inş bu işe yrar diye 3 ay boyunca hiç ara vermeden içtim onu kullanırken 85 kiloydum boyum 165 2 ay spor salonuna gittim zar zor 5 kilo verebildim 2 . aydan sonra adetlerim 2 ay üst üste vaktinde geldi ve dayanamadım doktora gittim tahlillerimi yaptım hepsi normal çıktı doktor bana hiçbir sorun yok gebe kalabilirsin dede bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi yumurta gelişsın çatlamazsa çatlatıcı iğne yapacaz dedi ama çok şükür iğneye gerek kalmadan yumurtam gelişti çatladı ve mayıs ayında hamile kadım şimdi 8 haftalık hamileyim çok şükür mutlu son oldu rabbim isteyen herkese nasıp eder inş (bu arada ben halen troid için ilacıma devam ediyorum )
canım inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz sen neden dolayo kullanıyorsun hayıtı benim hormonlarım düznsi o yüzden kullanıyorumslm.paylaştığın için teşekkürler.Allah sağlıklı birr şelkilde meleğini kucağına almayı nasip etsin.bende 2 aydır hayıt kullanıyorum düzenli olarak..hayıt bitkisini de sizin gibi paylaşan arkadaşlar sayesinde öğrendim.bakalım hamile kalabilecek miyim.3-4 gün sonra belli olcak hamile olup olmadığm.heyecenla bekliyorum.eğer hamile kalırsam bende elimden geldiğince bu bitkiyi anlatmayı düşünüyorum....
canım inşallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz sen neden dolayo kullanıyorsun hayıtı benim hormonlarım düznsi o yüzden kullanıyorum
slm handeyksl daha önce kullandın mı alerji yaptı mı ki bende öyle bişey olmadıaslanpençesinİ içmekten korkuorum alerji yapar diye hayıt tohumu östrojeni düşürüyomuş bnm östrojenim çok düşük zaten o yüzden hayıt tohumu kullanamıcam.
slm handeyksl daha önce kullandın mı alerji yaptı mı ki bende öyle bişey olmadı
geçmiş olsun en azından bi bardak iç alerji yaparsa kullanmazsındaha önce kullanmadım ama alerjik astım hastası olduğum için korktum