Fts dmr canım aslanpençesini nasıl yaptınn.merak ettim.benimde fsh yüksek ama hiç inmiyor.nasıl yaptığını anlatır mısın canım
cok sevindim hamile arkdasimiza allah bizede nasip etsin insallah benim merak ettigim sey civan percemiyle aslan pencesi birliktemi iciliyor birde bende kist var suan once bunu icip adetim duzene girdikten sonrami hayita baslayayim arkadaslar ben yurt disindayim burda aktar yok danisacagim bilginize ihtiyacim var doktor hapla deneriz olmazsa operasyon dedi hic istemiyorum boyle birsey insallah bitkilerle iyi olacagima ben inaniyorum ben hamile kaldim ama dusukle sonuclandi malesef simdi sagligimin duzene girmesini sonrada anne olmayi istiyorum sizler gibi insallah rabbim hepimizi zamani geldiginde sevindirir
Merhaba kızlar..
Bende hayıt tohumu çayı hazırlayıp içiyorum.bu 2.ayım...daha önce bir kaç kere başlasamda 1 haftadan fazla devam edemedim.inşaallah bu ay hamile kalırım.yumurta takibi,klomen , çatlatma iğneleri ve son olarak aşılama yaptırdım maalesef olmadı..7 ay boyunca hep doktor kontrolündeydim.2 aydır doktora gitmiyorum..ramazanın sonuna kadar da gitmeyeceğim..inşaallah tüp bebek yaptırmak zorunda kalmam..hayıt vesile olur inşaalah hepimize...Bende adet düzensizliği vs yok.tek derdim çocuk olmuyo...Annesinin bir tanesini bekliyorum işte öyle...
slm ayse_gul bende 1.5 aydır sabah akşam olmak üzere hiç ama hiç aksatmadan içtim ben aktardan hazır suyunu aldım ve adet oldum hemen 3 ay devam edicem bende bebek sahibi olmak istiyorum..hiç bi şekilde aksatmadan iç ben tohumunu içmedim hazır suyu daha hafif içmesi kolay oluyo .adet ollmak için gerçekten çok etkili...
slm ....ben hayıt suyunu aldım aslında ...ama çok fazla içemedim.işe bile götürdüm .öğlenn içiyordum..ama kokusu dayanılmaz geldi....iş yerinde gizli gizli masa altında alkol alıyormuş gibii içiyordum :) ne günler yaşıyoruz yaa..
anlayacağın 1 haftayı geçemedi kullanmam.şimdi demliyorum,artık tadına kokusuna alıştım.ılık olarak içince kokusu daha az gibi..bir de sabah işe geç kalma telaşıyla koku ,tat vs kaynıyor arada...öyle işte..bir çok arkadaş yazmış burda ,kullandım hamile kaldım diye...neden bize de olmasın...ramazana kadar olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz artık....Allah en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşaallah...
içmek gerçekten zor ama yapacak bişey yok allaha şükür ilaç içmek zorunda kalmıyoruz ilaçın yan etkileri çok oluyo ama hayıtın yan etkisi yokmuş inşallah ramazana kadar hamile kalırız :)sen ne kadar süredir kullanıyorsun benim 1.5 ay oldu
hayıt hapı varmış aranızda onu kullananan varmı kızlar,ben daha önce hayıt suyunu içmiştim işe yaramadı da
Güneş 86 canım nasıl yaptın hayıt tohumunu günde kaç defa içtin yazabilir misin canım merak ettim
inşallah bizimde öyle olur sende hangi şikayetten dolayı içmeye başladın hayıtı hormon değerlein nasıldı ...günde 3 öğün içtim.hayıt tohumu ama.1 su bardağını kaynattım üstüne 1 cay kaşığı hayıt koydum demlenmeye bıraktım soğumadan içtim ama hiç saatini kacırmadan.ilk ayda hemen adet oldum adetliykende içtim 2 aydada adet oldum bıraktım içmeyi o ayda hamile kaldım.rabbim sanada verir inş..
Ben hayıt tohumu miyom yapıyo die duydum ve korkudan içemedim ya.19 yaşındayım ve 4 senedir erken menapozla ugrasıyorumfsh ım en son 35çıktı...adaçayını nası içiyosunuz siz belli bi kullanım sekli var mı yoksa ara sıra içmek yeterli mi ?
Ben almanyada yasiyorum maalesef hayit tohumu bulup cay yapamiyorum siz gibihayıt hapı varmış aranızda onu kullananan varmı kızlar,ben daha önce hayıt suyunu içmiştim işe yaramadı da