selam sizin ağrılarınızı hayıt yapmamıştır hayıt adeti düzen sokuyor siz belkide üşütmüşsünüzdür yada kistiniz vardır ondan olmuştur hayıt adeti düzene sokuyor hayıt adet düzenleyici ve fsh hormonunu düşürücü özelliği var benim fsh hormonum 70 idi şimdi 11 e düştü bu düşüş hayıt sayesinde oldu dr bile şaşırdı nasıl olduda böyle düştü diye bence siz yine iyi düşünün ve araştırın
Bebişçim yok canım gitmedim.regl olmayı bekliyorum.bu cuma sanırım olurum regl cyclo bitti çünkü.inşşş fsh düşmüştür folikül vardır. Bakalım artık
Canım soya sütü ostrojene iyi geliyormuş.bende gdo en çok soya da var diye korkuyorum şimdi içmeye.bir arkadaş içiyormuş soya sütü o söyledi.çok iyi yumurtladım bu ay.bende bırakıcam içmicem korkuyorum çünkü gdo lu diye evet bende ısırgan alıp yiyim doğru diyon inşşş düşer fsh.bende hergün hayıt tohumu çiyorum.işe getiriyorum burda içiyorum.evdede aslanpençesi civanperçemi adaçayı ve hayıtı karıştırarak içiyorum.inşşş şifa olur
evet canım hayıt adetini düzene sokar ama aslan pençesi ve civanperçemi adaçayı hepsini karıştırıp içersen faydasını görürsün eğer içmek istersen sana tarifini yazarım ama bence önce hormonlarına baktırmalısın hayıt fsh yüksek ise düşürüyor aslan pençesi civanperçemide adeti düzene sokuyor
canım ilgin ve cewabın için çok teşekkür ederim
ben hala adet olamadım dr söktürücü werdi 4. günümdeyim ama hala bi etki yok hormon testi yapılcak adetimi bekliyorum sen bana tarifini yazarsan cok sewinirim eger bu fsh hormonu yüksek değilse daha fazla düşürme gibi yan etkisi oluyor mu hayıtlı bu karısımın biraz bilgi werirsen çok iyi olur ????:97:
canım ilgin ve cewabın için çok teşekkür ederim
ben hala adet olamadım dr söktürücü werdi 4. günümdeyim ama hala bi etki yok hormon testi yapılcak adetimi bekliyorum sen bana tarifini yazarsan cok sewinirim eger bu fsh hormonu yüksek değilse daha fazla düşürme gibi yan etkisi oluyor mu hayıtlı bu karısımın biraz bilgi werirsen çok iyi olur ????:97:
çok teşekkür ederim canım ben hormon testinden sonra baslasam daha iyi olur ewet hiç ummadığım bişi ile karşılaşabilirim belki ilgin için çok saol canım ....selam canım hayıtın fsh hormonu düşürdüğünü biliyorum ama eğer yüksek değilde normalse zararı olurmu bilmiyorum istersen nette araştır yalnız aslan pençesi adet düzenleyici ve civan perçemi 1 su bardağı suyu kaynatıp ocağın altını söndüreceksin sonrada içine 1 er tutam aslan pençesi ve civan perçemini koyup 4 dk demlenemesi için bekleyeceksin sonrada süzüp içeceksin hayıtta 1 tatlı kaşığı olacak ama sen yinede bir araştır nette canım hormon testini yaptır sonra başla istersen bu karışıma ..
canım zararını bilemiyorum ama bana çok etkili gelmiyor bu hap suan adetim tam 21 gün geçti we hala tık yok napcam bilemiyorum bütün agrılarını yasıyorum ama gelmiyor işte gelmiyorrrrrrrrr:97::97:Eğer dktor hap verdiyse 6. 7. 8. veya 9. günde hasta olursun ben hep 7. günde oluyorum ama zararı var diye duydum hapın o yüzden hayıt içiyorum 1 hafta oldu bugün. Bi yararı olmadı ama 3 haftadan falan bahsediyolar olana kadar içicem artık..
selam sizin ağrılarınızı hayıt yapmamıştır hayıt adeti düzen sokuyor siz belkide üşütmüşsünüzdür yada kistiniz vardır ondan olmuştur hayıt adeti düzene sokuyor hayıt adet düzenleyici ve fsh hormonunu düşürücü özelliği var benim fsh hormonum 70 idi şimdi 11 e düştü bu düşüş hayıt sayesinde oldu dr bile şaşırdı nasıl olduda böyle düştü diye bence siz yine iyi düşünün ve araştırın
Bebişçim yok canım gitmedim.regl olmayı bekliyorum.bu cuma sanırım olurum regl cyclo bitti çünkü.inşşş fsh düşmüştür folikül vardır. Bakalım artık
Bebişçim neden içmicen ilaç sana özel mesaj attım almadınmı.ne oldu.fsh ın düşmüştü yumurtada vardı neden bıraktın tedaviyi
ne yapacaksın peki canım
sevicim sanada özel mesaj attım canım nerelerdesin
Bebişçim neden içmicen ilaç sana özel mesaj attım almadınmı.ne oldu.fsh ın düşmüştü yumurtada vardı neden bıraktın tedaviyi
ne yapacaksın peki canım
sevicim sanada özel mesaj attım canım nerelerdesin
semoşcum merhaba , nasılsın arkadaşım, doktora gittinmi cuma giderim demiştin , adet olabildinmi, ? benim durum aynı artık tedaviyi bıraktım içmyecem ilaç
Bebişçim ve sevicim mesaj kutumu boşalltım şimdi gönderebilirsiniz.moralim çok kötü.hiç mutlu olamıyorum.inşşş düzelir herşey sevicim inşşş belki hamilesin cnaım adetin düzeldiğine göre inşşş öyledir canım test yapsana bitanem.güzel haber verirsin belki bize.çok dua edelim inşşş rabbim dualarımızı kabul eder