Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Bebişçim yok canım gitmedim.regl olmayı bekliyorum.bu cuma sanırım olurum regl cyclo bitti çünkü.inşşş fsh düşmüştür folikül vardır. Bakalım artık

canım hayıt adeti düzene sokuyor olabilir ama benim adetim zaten düzenli fsh hormonumdada sorun yok tek sorun tte hormonumun yüksek olması.
ayrıca ben ne üşütmeler yaşadım zatürre olduğum zaman bile adet sancım olmadı.
birde bende kist yok canım benim doktorumda buna şaşırıyor bu kadar temiz iken için nasıl gebe kalamadığına şaşırıyorum diyor.

Bebişçim yok canım gitmedim.regl olmayı bekliyorum.bu cuma sanırım olurum regl cyclo bitti çünkü.inşşş fsh düşmüştür folikül vardır. Bakalım artık

semoşcum ne haber canım görüşemedik ben nete gündüz giremiyorum misafirler geliyor geçmiş olsuna ondan giremiyorum canım bende bu hafta adet olcam 17 disinde gelmesi lazım bakalım gelecekmi?inşallah bu sefer gecikmez canım seninde benimde adetimiz gelir bana gelimlelerden haber ver olurmu canım

ben 38 yaşındayım yasımda gereği hormonlar artı 1oğlum var geç evlendim oğlumu 33 yasında kucama ladım 3 aylık evli iken açık ameliyat geçirdim çukulata kisti ameliyatı dr bana bir iğne vurdu bu iğne ile 6 ay adet olmıyacaksın dedi benim adetim geldi taki 6 ayında hamile kalana kadar 3 yıl oğlumu çalışırken tasıma yolu ile emzirdim emzirmeyi kestim hamile kaldım düşük yaprım yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamadım fsh yükselmiş bu forumdan etkilenerek bende fsh hormonu testi yaptırdım doktoro götürdüm trisequens verdi 3 ayda içtim 4hap kala adet oldum aynı zamandada adaçayı,civan perçemi hayıttohumu ve aslan pençesini demleyip içtim 13 olam fsh dün ölçtürdüm 7,99 za düşmüş ilacında etkisi hayıtında olabilir fsh düştü şimdi devam ediyorum allah isteyen herkeze bebek nasip etsin banada

ostrojen hormonu vucutta fazla olunca fsh hormonun düşer ostorejen hormonu eksikliği fsh hormonun yükselmesini sağlar hayıt suyu içince ostorecen artıp fsh hormonunu baskılar ve fsh hormunu bu baskı ile düşer yani hayıt iyi gelir.bildiğim ve okuduğum kadar

canım ilgin ve cewabın için çok teşekkür ederim
ben hala adet olamadım dr söktürücü werdi 4. günümdeyim ama hala bi etki yok hormon testi yapılcak adetimi bekliyorum sen bana tarifini yazarsan cok sewinirim eger bu fsh hormonu yüksek değilse daha fazla düşürme gibi yan etkisi oluyor mu hayıtlı bu karısımın biraz bilgi werirsen çok iyi olur ????:97:

Eğer dktor hap verdiyse 6. 7. 8. veya 9. günde hasta olursun ben hep 7. günde oluyorum ama zararı var diye duydum hapın o yüzden hayıt içiyorum 1 hafta oldu bugün. Bi yararı olmadı ama 3 haftadan falan bahsediyolar olana kadar içicem artık..

selam canım hayıtın fsh hormonu düşürdüğünü biliyorum ama eğer yüksek değilde normalse zararı olurmu bilmiyorum istersen nette araştır yalnız aslan pençesi adet düzenleyici ve civan perçemi 1 su bardağı suyu kaynatıp ocağın altını söndüreceksin sonrada içine 1 er tutam aslan pençesi ve civan perçemini koyup 4 dk demlenemesi için bekleyeceksin sonrada süzüp içeceksin hayıtta 1 tatlı kaşığı olacak ama sen yinede bir araştır nette canım hormon testini yaptır sonra başla istersen bu karışıma ..

çok teşekkür ederim canım ben hormon testinden sonra baslasam daha iyi olur ewet hiç ummadığım bişi ile karşılaşabilirim belki ilgin için çok saol canım ....
canım zararını bilemiyorum ama bana çok etkili gelmiyor bu hap suan adetim tam 21 gün geçti we hala tık yok napcam bilemiyorum bütün agrılarını yasıyorum ama gelmiyor işte gelmiyorrrrrrrrr:97::97:

bende hayıt içiyorum canım fsh benimde yüksek. adet olunca test yaptıracam bakalım düştü mü ne oldu. sonucu sizlerle paylaşırım..

Son düzenleme:
ben birşeyi çok merak ediyorum bişey soracam bu göğüs büyütme topiğinde hayıt suyunun göğüs büyüttüğünü söylüyorlar acaba uzun süredir kullanıpta göğsü büyüyen varmı, birde vajina kuruluğuna iyi geliyomuş onun içinde kullanmayı düşünüyorum sizden özür dilerim biraz konu dışı oldu ama şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar merhaba daha önce hayıt tohumunun işe yaradığını yazmıştım fakat 3. ayımda aynı etkiyi gözlemleyemedim günde 2 bardağı tek bardağa indirmiştim belki bu sebeptendir bir de çok fazla ağrı kesici aldım son ay onun da etkisi olabilir hormonlarımın tekrardan bozulduğunu hissediyorum adet göremedim ve tüylerim sert çıkmaya başladı :44:

göğüs büyüttüğünü ben de okudum fakat bende öle bir etkisi olmadı aksine göğüslerimin küçüldüğünü söyleyebilirim, fakat bu dönemde kilo verdiğim için göğüslerim küçülmüştür büyük ihtimalle..acaba hayıt tohumundan ziyade yaprağı daha mı etkili ne düşünüyorsunuz bu konuda?

semoşcum merhaba , nasılsın arkadaşım, doktora gittinmi cuma giderim demiştin , adet olabildinmi, ? benim durum aynı artık tedaviyi bıraktım içmyecem ilaç

Bebişçim neden içmicen ilaç sana özel mesaj attım almadınmı.ne oldu.fsh ın düşmüştü yumurtada vardı neden bıraktın tedaviyi
ne yapacaksın peki canım

sevicim sanada özel mesaj attım canım nerelerdesin

Canım benim ben özel mesajını gördüm fakat senin mesaj kutun dolu herhalde gitmiyor,

selam canım bende sana özel msj attım ama gitmedi galiba cevabın gelmedi canım sakın üzülme olurmu moralini bozma bak görürsün herşey güzel olacak canım arkadaşım k.i.b bitki çaylarına devam et canım bide sen çayı sabah evde demleyipte demi götürüyorsun yoksa işyerindemi demliyorsun ?

semoşcum merhaba , nasılsın arkadaşım, doktora gittinmi cuma giderim demiştin , adet olabildinmi, ? benim durum aynı artık tedaviyi bıraktım içmyecem ilaç

bebişcim nasılsın canım niye tedaviyi bıraktın sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun arkadaşım merak ediyorum seni bizim halimiz ne olacak bebişcim sen ben semoş anne olacakmıyız biz o duyguyu tadcakmıyız sence ben bazen umudumu yitiriyorum yine adetim 1 hafta gecikti galiba ben menepoza giriyorum rabbim bana bir evlat verseydi ondan sonra girseydim nolurdu sanki ama ne diyelim rabbim isterse verir istemezse vermz herşeyde hayır vardır değilmi canım morallerimizi yüksek tutalım biz iyi düşünelim herşey güzel olsun canım

Bebişçim ve sevicim mesaj kutumu boşalltım şimdi gönderebilirsiniz.moralim çok kötü.hiç mutlu olamıyorum.inşşş düzelir herşey sevicim inşşş belki hamilesin cnaım adetin düzeldiğine göre inşşş öyledir canım test yapsana bitanem.güzel haber verirsin belki bize.çok dua edelim inşşş rabbim dualarımızı kabul eder

selam canım üzülme nolur sakın moralini bozma herşy düzelecek test yap diyorsun hamile falan olamam canım o negatifi görmek istemiyorum olsam hissederim hiç bir belirtisi yok menepoza girmeyeyimde benim tek derdim o geçen ay 20 gün gecikmişti biliyorsun ilaçla gelmişti bu ay yine tık yok 10 gün gecikti biraz daha beklicem olmazsa yine ilaç alcam hep ilaçlamı gelcek acaba artık dr un söylediği geliyor aklıma yazın bana bundan sonra 3 defa falan adet görürsün dedi menepoza giriyorsun dedi semoş nolur dua edelim birbirimize ben hergün ediorum hepimiz için 1 tane olsun bebeğimiz ondan sonra girelim menepoza nolur sanki ben inanıyourm canım sen anne olacaksın bu yıl hıdırellezde bebek yapacağım senin için bebişcim için ve kendim için inşalah olur cnım arkadaşım dualarımız kabul olacak yeterki biz isyan etmeyelim canım sabır edelim bizde anelik dygusunu tadacağız canım öpüyorum seni ....

Canım allah razı olsun bende yaparım hıdralezde hepimize bebek
benim teyzeminde 7 sene bebeği olmadı prolaktin, yüksekti galiba bazen kalıyordu hamile ama düşüyordu.hıdralezde bebek yaptı biliyorum gelirdi bizim bahçeye gül ağacının altına yapılıyor oraya yapardı sonra 2 kızı oldu şu an liseyi bitiriyor biri.inşşş bizimde allah dileklerimizi kabul eder.bende ediyorum canım dua sana bebişçime.bilmiyorum bende moralim sıfır.acaba fsh benimde düşecekmi bir gün 10 lara.ama senin 11 eeee neden adet olmuyon olman lazım ne anlama geliyor öyleyse fsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…