selam canım nasılsın üzgünsün arkadaşım biliyorum ama sakın umudunu yitirme bak sana ne diyeceğim nette (mini
tüp bebek ve israil aruh yaz ve o yazıyı oku senin dediğin gibi maliyeti çok düşük ve bizim gibi fsh ı yüksek olanlara yapıyorlarmış bu yöntemi sende bunu yaptır olur belki hiç zaman umudunu yitirme canım hadi senden güzel haberler alalım bal tarçın çörek otunu muhakkak ye incir ye yumurtan oluşur bide ısırgan otu ye kavurup odan yumurta oluşturuyormuş benim arkadaşım ilk bebğini tüp bebek yaptırdı 4 yaşında oğlu vardı 2.ciyi istiyordu onuda tüp bebek yaptracaklardı para biriktiriyordu ma doğal yolla hamile kaldı kızı oldu şimdi bol bol ısırgan otu yediğini söyledi onun sayesinde hamile kalmış dr bile şaşırmış nasıl olduda hamile kaldın sen demiş oda otlardan demiş sende ye ben yiyiyorum canım semoşcum sende yemelisin arkadaşım üzülmeyin nolur bigün bizde anne olacağız ben buna inanıyorum yeterki umudumuzu yitirmeyelim bak benim yazın fsh 70 idi çok ağlamıştım menepoza giriyorum diye ama kürkeri yaptım pes etmedim 111 e düştü çok şükür inşalah bi daha yükselmez bende doğal yolla hamile kalırım mucize olur çünkü ben tüp bebek yaptıramam buna gücümüz yok rabbim bebek hasretiyle yanan herkese evlat sevgisini göstersin tek duam bu hepimiz için canım cuma günü çok dua ettim inşallah kabul olmuştur canımk.i.b seni özlemiştik bidaha böyle özletme canım olurmu görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz canım....