Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Ben de uzun zamandır hamile kalamıyorum.ama Çok şükür bir kızım var tabii.Bu arad hipotroid çıktı.İlaçalmaya başladım.Soğan suyu yaptım ve azda olsa geçen gün kanamam oldu.Hayıt tohumu hapı içiyorum 3 aydır.Buradaki doktorda doğal bir ilaç vermişti.Onuda içiyorum.Bilmiyorum ne olacak?Türkiye2den birilaç daha getirtttim.Onuda içiorum.ama hepsi daha çok yeni.inşallah faydaları olur yarabbim.Çok dua ediyorum.

Canım allah razı olsun bende yaparım hıdralezde hepimize bebek
benim teyzeminde 7 sene bebeği olmadı prolaktin, yüksekti galiba bazen kalıyordu hamile ama düşüyordu.hıdralezde bebek yaptı biliyorum gelirdi bizim bahçeye gül ağacının altına yapılıyor oraya yapardı sonra 2 kızı oldu şu an liseyi bitiriyor biri.inşşş bizimde allah dileklerimizi kabul eder.bende ediyorum canım dua sana bebişçime.bilmiyorum bende moralim sıfır.acaba fsh benimde düşecekmi bir gün 10 lara.ama senin 11 eeee neden adet olmuyon olman lazım ne anlama geliyor öyleyse fsh
ne güzel canım yaa herkes yapıyormuş hıdırellezde kiminin oluyormuş inşalah bizimde olur canım evet fsh düştü ama adetim düzensiz canım bende anlamadım hala adet olmadım hiç belirtisi bile yok göğüslerim ağrırdı ağrımıyor yalnız ara ara kasıklarımda ağrı var acaba test yaptırsammı onuda yaptırmak istemiyorum semoşcum olsa hissetmezmiyim yine negatifi görcem moralim bozulacak off yyaa canım sana bişey sorcam ben adetimi 1 hafta daha beklicem eğer gelmezse farlutal alsammı dr a sormadan zararı olurmu acaba geçen sefer onunla adetim gelmişti yine içsem zarrı olurmu sence artık dr a gitmek istemiyorum hepsi moralimi dah çok bozuyorlar ondan bizim halimiz nolcak semoşcum sence ?şükür ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR isyan etmemek lazım ama bazen ediyor insan :KK5:

Sevicim canım benim bence bir test yap.değilsen al tabii farlutal zararı yok canım.inşşş. Olacak canım ben inanıyorum senin bebeğin olcak.sakın üzülme.önce test yap.sonra farlutala başla canım bir an önce.çok dua edelim canım benim.inşşş ben sen bebişçim hayırlısıyla anne olacağız canım

Sevicim canım benim bence bir test yap.değilsen al tabii farlutal zararı yok canım.inşşş. Olacak canım ben inanıyorum senin bebeğin olcak.sakın üzülme.önce test yap.sonra farlutala başla canım bir an önce.çok dua edelim canım benim.inşşş ben sen bebişçim hayırlısıyla anne olacağız canım

Semoşcum merhaba , 1 hafta önce özel mesaj atmıştım sana almışmıydın arkadaşım, eğer almadıysan tekrar atacam.

ben memnun kaldım şiddetle tavsiye edrim adetim tık diye gelmeye başladı 28 güne düştü siklus doğumumdan sonra tekrar bozulunca kilo aldım ve pcos var düzelmesi için alıcaktım 2. bebiş süpriz yaptı doğumdan sonra gene aynısı olursa içicem hayıt

Bana doktorum gecen % 5 sansim var dedi.Yumurta transferi ile % 30-40 dedi,insaallah o dereceye gelmeden kanimdan canimdan nasip Eder Yuce Allahim salih saglikli bir evlat .

Suan aslanpencesi cayi ve hayit hapi iciyorum günde bir tane.
Baba hayit hapini eczaneden agnus castus diye verdiler dogru mu acaba.

Önce diger hastaliklarim sifa bulsun,sonrada Rabbim hayirli evlat nasip etsin.
Rabbim sizlerinde yüzünüze gülsün ,bebekli ailelere Imrendirmesin insaallah,

Suan FSh 27 bakalim düsecekmi,gecen ay 24 unde hasta oldum 3 Gun sürdü,ilac yardimiyla,iki-3 gündür kasiklarimda acayip Agri baski var hayirdir insaallah.

Son düzenleme:
semoşcum ne haber canım görüşemedik ben nete gündüz giremiyorum misafirler geliyor geçmiş olsuna ondan giremiyorum canım bende bu hafta adet olcam 17 disinde gelmesi lazım bakalım gelecekmi?inşallah bu sefer gecikmez canım seninde benimde adetimiz gelir bana gelimlelerden haber ver olurmu canım

Sevicim iyi akşamlar, nasılsın iyimisin, ben artık ilaç içmiyorum cünkü en son doktora gittiğimde fsh değerim 21.99 çıktı ayrıca yumurtam da yok dedi, yani kısacası bu durumda tüp bebekde yapılamaz dedi doktor, eğer bebek istiyorsanız tek yöntem yumurta donasyonu dedi oda türkiyede yapılamıyor biliyorsun arkadaşım,işte böyle

Sevicim iyi akşamlar, nasılsın iyimisin, ben artık ilaç içmiyorum cünkü en son doktora gittiğimde fsh değerim 21.99 çıktı ayrıca yumurtam da yok dedi, yani kısacası bu durumda tüp bebekde yapılamaz dedi doktor, eğer bebek istiyorsanız tek yöntem yumurta donasyonu dedi oda türkiyede yapılamıyor biliyorsun arkadaşım,işte böyle

canım benim üzülme nolur dr larada inanma hiç belli olmaz onlar Allahmı rabbim isterse olur sen moralini bozma ben bugün tv de dr timur gürkan ı seyrettim moralinizi sakın bozmayın kısır kadın yoktur herşeyin çaresi var siz moralinizi bozmayın stres yapmayın en önmeli şey stres dedi onu yaparsanız hiç bebğiniz olmaz ama pozitif dşünürseniz herşey güzel olur dedi bende çok sevindim canım sende üzülme herşey güzel olur rabimden iste herşeyi benim bu ay adetim 22 gün gecikmeli geldi dr bana menepoza giriyorsun dedi çok ağladım hatta stresten 6 kilo verdim aslında kimseye değil kendimize yapıyoruz bebişcim peki biz hasta olursak nolcak üzülmeyelim bizde sıkmayalım kendimizi pes etmeyelim dua edelim bol bol rabbim isterse olur istemezse vardır bir bildiği deyeceğiz başka çaremiz yok canım arkadaşım pes etme sana dediğini dr un biri bana da söylemişti siz ancak kıbrısa gitmelisiniz öyle bebeğiniz olur dedi hangi parayla gideceksek neyse boşver canım ben hep dua ediyorum sana semoşa inanıyorum bigün bizde anne olacağız canım k.i.b. üzülme güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun hayatında olurmu canım arkadaşım kürlere devam et fsh ın düşer pes etme ?

arkadaşlar bende hayıt tohumu kullanmaya başladım içmek için ezmek gerekiyor ya ezerken çok sıçrıyor etrafa bende değirmende çekiyorum karabiber değirmenini tavsiye ediyorum hem daha güzel eziliyor hemde etrafa sıçramıyor

arkadaşlar 3 aydan fazladır hayıt tohumu demleyip içiyorum hersabah fhs degerlerimde fazla degişiklik olmamıştı . bu arada fhs 45 ile 38 arası çıkıyordu hep . geçen ay dr. tavsiyesiyle anginmax women kullandım içinde 90 kapsul var sabah akşam 1 tane içeçeceksin demişti aman vitamin bu fazlası vucuttan atılır diye günde 1 tane sabahları içtim. bu ay fsh 14 e düşmüş hayret ettim sanırım bu vitaminden . hayıtın bana faydası artık enfeksiyon olmuyorum . :nazar::emir_bebek:

Anginmax Women i eczaneden mi aldin,doktorun mu yazdi.
Almanyada bu isimle bulabilirmiyim Benim fsh de 27 diydi en son.

arkadaşlar 3 aydan fazladır hayıt tohumu demleyip içiyorum hersabah fhs degerlerimde fazla degişiklik olmamıştı . bu arada fhs 45 ile 38 arası çıkıyordu hep . geçen ay dr. tavsiyesiyle anginmax women kullandım içinde 90 kapsul var sabah akşam 1 tane içeçeceksin demişti aman vitamin bu fazlası vucuttan atılır diye günde 1 tane sabahları içtim. bu ay fsh 14 e düşmüş hayret ettim sanırım bu vitaminden . hayıtın bana faydası artık enfeksiyon olmuyorum . :nazar::emir_bebek:

canım bende içmiştim argınmax ben gnc de diye ilaç satan aktar tazrzı yerden aldım canım ben günde 3 defa içmiştim benimde düştü hayıt tohumunu g
nde 2 defa içeceksin canım düzenli olarak 3 veya 6 ayda düşürüyor fsh değerini..

Mide rahatsızlığı olanlar aman dikkat mideye dokunuyor. 4 gün içtim 5. gün acildeydim. Bayağı acı olduğu için ve midemde hassas olunca :KK43:((

arkadaşlar 3 aydan fazladır hayıt tohumu demleyip içiyorum hersabah fhs degerlerimde fazla degişiklik olmamıştı . bu arada fhs 45 ile 38 arası çıkıyordu hep . geçen ay dr. tavsiyesiyle anginmax women kullandım içinde 90 kapsul var sabah akşam 1 tane içeçeceksin demişti aman vitamin bu fazlası vucuttan atılır diye günde 1 tane sabahları içtim. bu ay fsh 14 e düşmüş hayret ettim sanırım bu vitaminden . hayıtın bana faydası artık enfeksiyon olmuyorum . :nazar::emir_bebek:[/QUOT

Merhabalar ben bu vitamini 3 ay boyunca sabah öğle akşam birer tane içtim ve benim fsh ım 50 lerden 21 düştü 3 ay boyunca her gün içtim hiç bir zararı yok ,eger yumurtan varsada bu vitamin yumurtanı daha kaliteli yapıyor , bana doktor vermişti , tabi benim yumurtam olmadığından dolayı sadece fsh ım düştü , daha da içersen fsh değerini düşürürsen 8 e ve yumurtan da iyi ise hamile kalabilirsin , eğer kendiliğinden olmazsada tüp bebek yapabilirsin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda hamile kalarsın :nazar:

Anginmax Women i eczaneden mi aldin,doktorun mu yazdi.
Almanyada bu isimle bulabilirmiyim Benim fsh de 27 diydi en son.

Merhabalar, evet almanyada da bulabilirsiniz bu vitamini, bu vitamin GNC'nin ürünü , internetten de bulabilirsiniz ,gnc diye yazın çıkar zaten, ben bu vitamini 3 ay boyuncu sabah akşam ve öğlen olmak üzere bir günde 3 tane içtim , fsh değerim 50'lerdeyken bu vitaminle fsh değerim 3 ay sonuncu 21 e düştü, yumurtam olmadığından dolayı hamile kalamadım, ama sizin yumurtamız varsa bu vitaminle yumurtanızın kalitesi artacak ve dahi iyi yumurtanız olacak, fsh değerini de 8 lere düşürürseniz hamile kalabilirsiniz, eğer doğal olarak kalamazsanız , tüp bebekle kalabilirsiniz, benim hem fshım yüksek, hemde yumurtam hiç yok, doktor bu vitaminlerle yumurta oluşturmaya çalıştı fakat olmadı çünkü bu vitamin sadece yumurtası olanların yumurta kalitesini yükseltiyormuş ,inşallh siz faydasını görürsünüz ve annelik duygusunu yaşarsınız, en kısa zamanda inşallah hamile kalırsınız,

X