ay canım çok teşekkür ederim adaçayı ile hayıtı aynı anda içsem birşey olurmu acaba onuda araştırcam birde birşey sorcam bende düzensizlik yok dediğim gibi erkeklik hormonlarım yüksek şimdi ben adet olduğum zaman 5 gün oluyorum bu 5 gün hayıtı içmemelimiyim?
yani adet olunduğunda bırakıp adet bittikten sonramı başlamalıyım siz nasıl yapıyorsunuz?
yoksa 6 ay boyunca hiç ara vermemeliyim?
bişey değil canım her zaman soru sorabilirsin yardımcı olursam ne mutlu bana .. hayıt ve adaçayını birlikte içebilirsin hiç bişey olmaz 6 ay düzenli hiç bırakmadan içersen faydasını görürsün yalnız ben adaçayını adet olduğumda içiyorum yumurtlama gününden sonra 15 gün içmiyorum tekrar adet oluncaya kadar içmiyorum eğer gebelik oluşursa düşüğe sebep oluyormuş o yüzden korkuyorum canım istersen sende öyle içebilirsin ama hayıtı bırakma onun yan etkisi yok canım
Bebişçim nerelerdesin canım.seni merak ettik seviyle.nasıl gidiyor tedavin.gelişme varmı.fsh ölçtürdünmü canım.inşşş düşmüştür değerin.seni özledik bizi unutma gel artık
Bebişçim nerelerdesin canım.seni merak ettik seviyle.nasıl gidiyor tedavin.gelişme varmı.fsh ölçtürdünmü canım.inşşş düşmüştür değerin.seni özledik bizi unutma gel artık
merhaba birçok yeri okudum ama bi cvp bulamadım.bana yardımcı olursanız çok sevineceğim.benimde fshım yüksek şu an diane 35 kullanıyorum..aktardan hayıt tohumu ve aslanpençesi aldım fakat bu diane 35i kullanırken bu kürleri uygulayabiliyor muyuz??? herhangi bir yan etki yapar mı diye korkuyorum da..
canım senin kullandığın ilacla hayıt suyunu içende var içmeyende kimisi ilaçla yan etkisi olur kimiside birşey olmaz diyor bence doktora bi sorsan en iyisi hayıtın hormon düzenleyici fsh düşürücü olduğunu söyle ikisini bi alsam sorun olurmu de eğer sorun olmaz iç derse başlarsın tatlım.
ben genelde 2 kürü bile birbirine karıştırmıyorum 3 ay hayıt içmeyi sonrada testere dişli aslanpençesi kullanmayı düşünüyorum.
bu arada benim sorunum testesteron fazlalığı.
peki bu hayit tohumunu nasıl hazırlıyoruz ne kdr ölçüde su kullanmamız gerekıyor bilen bi arkadaş cvb verırse sevınırım..
benimki de yazdığım üzere fsh yüksekliği(yumurta rezervinin azalması..evet doktora sormak lazım ben belki burada bir cvp bulurum diye sorayım dedim..canım testestreon fazlalığında tüylenme sivilce gibi problemlerin de var mı?
aynı zamanda günde ne kdr içmek gerekiyor??
Canım arkadaşlarım semoşçum ve sevicim bende sizi özledim, adet oldum fsh ölçtürdüm ve fsh 21.99 çıktı, dokoru aradım cumartesi için gel dedi,gittim doktora ultrosanla baktı 1 tane yumurtam olduğunu başka olmadığını söyledi , tüp bebek için şansımın % 5 olduğunu söyledi o da tutarsa dedi, 17 gün boyunca tedaviye başlarız iğneleri olursun , yumurtana bakarız eğer o an oluşursa ayıklamaya çallışırız dedi, yani arkadaşım ümit vermedi deneriz dedi, düşünelim dedik geldik, bu arada içtiğim ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi.Bu arada iki gün önce sabah işe gitmeden saat 7 de sowh tv de doktor konuşma yaptı ,doğal yöntemle tüp bebek yapılıyor,iğneye gerek yok 1 hafta ilaç içiliyor olan yumurta varsa onu ilaçla yumurtayı geliştiriyoruz, eğer oluşursa istediğimiz gibi hemen tüp ,yapıyoruz.Hem fitatı daha uygun, 2.800.00 TL herşey dahil tüp + ilaçlar , doktoru aradım görüştüm ,şu anki durumumu anlattım, benim kendi doktorumun bana söylediklerini anlattım ve bana şansımın iğneli tüp bebeklede doğal yöntemli tüp bebeklede aynı olduğunu söyledi % 5 belki ,yumurta yoksa biz olmayan yumurtayı yaratamayız, sadece yumurtanız 1 tane bile varsa ve iyi yumurtaysa ordan ayıklarız ilçla oluşacak yumurtayı destekleriz ama senin şansın % olarak az kesin olur diyemeyiz bir deneriz dedi. buay adet olduğunuzda gelin,bakalım yumurta durumuna ona göre doğal yöntemle tüp veya iğneli yöntemle ypılp yapılmayacağını söyleriz dedi,işte böyle arkadaşlar durum,morali bozuk nasıl oluşturacaz bu yumurtayı bilmiyorum ,
bebişçim bende bazen oluyor bazen olmuyor.olunca büyümüyor bazen.ya bence stres yapma bak ne güzel düşmüş fsh.çocuk istiyorum.com da fsh 180 olan kadın hamile kalmış doğal yolla.herşey olabilir.ilaçlarına devam et.oluşur yumurtan canım sakın pes etme.doktorun dediklerine devam et.az kaldı. canım.zaten fsh düştükçe yumurtalarda ortaya çıkar canım.sen onu düşünme.bütün yumurtaların bitmiş olamaz.fsh yüksek diye şu anda ortalarda yoklar gizleniyorlar.ama ortaya çıkacaklar canım üzülme sakın.bende cyclo içiyorum hayt adaçayı içiyorum.bakalım inşşş işe yarar.soya sütü içiyorum oda çok iyiymiş ostrojen için bir arkadaş söyledi.migrostan alıyorum içiyorum normal süt gibi.migroslarda var.günde 1 bardak üzülme canım olurmu.olacak illaki stres yapma sakın canım