selam canım nasılsın üzgünsün arkadaşım biliyorum ama sakın umudunu yitirme bak sana ne diyeceğim nette (mini tüp bebek ve israil aruh yaz ve o yazıyı oku senin dediğin gibi maliyeti çok düşük ve bizim gibi fsh ı yüksek olanlara yapıyorlarmış bu yöntemi sende bunu yaptır olur belki hiç zaman umudunu yitirme canım hadi senden güzel haberler alalım bal tarçın çörek otunu muhakkak ye incir ye yumurtan oluşur bide ısırgan otu ye kavurup odan yumurta oluşturuyormuş benim arkadaşım ilk bebğini tüp bebek yaptırdı 4 yaşında oğlu vardı 2.ciyi istiyordu onuda tüp bebek yaptracaklardı para biriktiriyordu ma doğal yolla hamile kaldı kızı oldu şimdi bol bol ısırgan otu yediğini söyledi onun sayesinde hamile kalmış dr bile şaşırmış nasıl olduda hamile kaldın sen demiş oda otlardan demiş sende ye ben yiyiyorum canım semoşcum sende yemelisin arkadaşım üzülmeyin nolur bigün bizde anne olacağız ben buna inanıyorum yeterki umudumuzu yitirmeyelim bak benim yazın fsh 70 idi çok ağlamıştım menepoza giriyorum diye ama kürkeri yaptım pes etmedim 111 e düştü çok şükür inşalah bi daha yükselmez bende doğal yolla hamile kalırım mucize olur çünkü ben tüp bebek yaptıramam buna gücümüz yok rabbim bebek hasretiyle yanan herkese evlat sevgisini göstersin tek duam bu hepimiz için canım cuma günü çok dua ettim inşallah kabul olmuştur canımk.i.b seni özlemiştik bidaha böyle özletme canım olurmu görüşürüz iyi haberlerini bekliyoruz canım....
Canım soya sütü ostrojene iyi geliyormuş.bende gdo en çok soya da var diye korkuyorum şimdi içmeye.bir arkadaş içiyormuş soya sütü o söyledi.çok iyi yumurtladım bu ay.bende bırakıcam içmicem korkuyorum çünkü gdo lu diye evet bende ısırgan alıp yiyim doğru diyon inşşş düşer fsh.bende hergün hayıt tohumu çiyorum.işe getiriyorum burda içiyorum.evdede aslanpençesi civanperçemi adaçayı ve hayıtı karıştırarak içiyorum.inşşş şifa olur
canım orada yanlış yazmışım 111 değil 11 e düştü fsh ım aman allah korusun öyle olmasın canım
haftaya gidicem canım doktora allah kısmet ederse bende belki fsh ölçtürürüm bu ay.inşşş düşmüştür.dua et sevicim benim için düşmüş olsun fsh.çok korkuyorum.
mrh arkadaşlar ,
daha öncede yazdım ama cevap alamadım
bende adet düzensizliği oluyor özellikle son 7 aydır yani korunmayı bırakalı sat 24 şubattı we hala regli olamadım dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı normalde bu ay yumurtam oluşmuş we çatlamıştı doktora gittiğimde bunları sölemişti bana adetiminde bi haftaya kalmaz geleceğini demişti ama hala yok size sorum hayıt içsem adetim düzene girer mi ????
kızlarrrr ben aranızda yeniyim we aradığım sorulara cewap bulamıyorum.sizler hayıt tohumu kullananlar bilir diye düşündüm.hayıt tohumunu kullanmayı öğrendim fakat adetin kaçıncı günü başlayıp ne zaman bırakmalıyım?yani bütün bir ay boyunca kullanırsam we o ay hamile kalırsam zararı olurmu.güçlü bir adet söktürücü olduğunu duydum.bebek için uğraşırken bebeğimden olmiyim
kizlarrrr artik buraya pek girmiyormusunuzz??
Neyse okuyan arkadaslara umut olsun diye yaziyorum,cünkü ben hep bunu aramisdim :)))
40 gündür hayit tohumunu demleyip sabah-aksam ac karnina ictim. Ve prolaktinim 35 di,gecen tekrar ölctürdüm hic ilac kullanmadan 23e düsmüs..doktor devam et dedi ve ilaca gerek görmedi..
Insallah dahada düserr hepimizinn
benim dheas hormonum hatta tüm erkeklik hormonlarım yüksek canım ama adetlerim yumurtlamam düzenli bi umut 15 gün hayıt tohumu içtim fakat adet düzenimi bozdu bıraktım.
felaket sancım var hayatta hiç adet sancısı çekmeyen ben 5 gündür ölü gibi yatıyorum dün adet günümdü halen olmadım kasıklarım vajinamın üstü öyle şişki patlıcam resmen.
adetleri düzenli olanlar iyice araştırsın uzmanına sorsun hatta.
inmiBebişçim nerelerdesin canım.seni merak ettik seviyle.nasıl gidiyor tedavin.gelişme varmı.fsh ölçtürdünmü canım.inşşş düşmüştür değerin.seni özledik bizi unutma gel artık