Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

hormon bozukluğundan göğüslerim büyümedi , hayıt otunun hormonları dengelediğini ve kadınlık hormonu östrojeni arttırdığını duydum , göğüsleride bu sayede dolgunlaştırdığını.. Denemeyi düşünüyorum inşallah faydasını görürüm.

cnm ne güzel yaa baya bi düşmüşş..soğan kürüm yarın bitiyo..pazar günü hayıta başlayım bakalım inşallah senin gibi düşürür.. seevi ben 27 yaşındayım ve 1 ay önce erken menopoz teşhisi koydular. adetlerim düzenliyken bi anda kesildi ve 1 yıl hiç adet görmedim
fsh ım en son 164 lerdeydi tavan yaptı resmen..östrojen de vermiyolar bana çünkü damar tıkanıklığı yaşamıştım önceden..o yüzden artık işim bitkilere kaldı...olur ya diye içiyorum işte bakalım..umarım benim de düşer.. sen nasıl bi süreç geçirdin sevi?

arkadaşlar merhaba benimde erkeklik hormonlarım yüksek gebe kalamıyorum bu hayıt tohumu hormon düzenleyici olarak işe yararmı?
bir yerde okumuştum benim durumumda olanların 6 ay kullanması gerekiyormuş fakat ben şunu merak ediyorum ne zaman başlamalıyım adetliykenmi adet bittikten sonramı siz ne zaman başladınız?

e2 yüksek kizlar 215 üc aydir düzenli kürler yaptim olmuyor iste anlamiyorum ya simdi birakiyorum bu kürleri bakalim maisda nasil olcak ya gücüm kalmadi artik

canım benim yaa sen daha çok gençsin ben 42 yaşındayım benim menepoza girmem doğal o zaman ama ben anne olmak istiyorum sonra menepoza girmek istiyorum rabbim verirse tabikiide bu kürleri muhakkak uygula yalnız ben hayıt tohumunu sadece yalnız içmiştim 6 ay düzenli olarak 1 ay bırakmıştım tekrar içtim bu süre 2 yıldır devam ediyor aslan pençesi civan preçemini 2 aydır içiyorum ama faydaısnı gördüm 0cak ayında fsh ım 17 idi bu ay baktırdım hatta adet görmemiştim 11 çıktı bana dr um menepoza giriyorsun bu fsh la tüp bebekle anca anne olursun dedi hata belki ilk seferde olmaz 2. yada 3. cüde olur dedi yaşdan dolayı ben geç evlendim 3 yıl oluyor mayısta kısmet böylemiş sen bu kürleri muhakkak yap canım istersen nette araştır bikere ne kadar süre içilecek bu kürler benim kafamı çok karıştırdı umarım sende en kısa zamanda faydasını görürsün canım çocuğun varmı? evlimisin?sakın stres yapma üzülme başaracaksın canım....

e2 yüksek kizlar 215 üc aydir düzenli kürler yaptim olmuyor iste anlamiyorum ya simdi birakiyorum bu kürleri bakalim maisda nasil olcak ya gücüm kalmadi artik

sakın pes etme canım ben 2 yıldır devamlı içiyorum artık bitki görcek gözüm kalmadı midem bulanıyor içince ama pes etmedim devam dedim sende etme devam et 6 ay düzenli içeceksinki faydasını göreceksin yalnız e2 ye ne içildiğini bilmiyorum sen ne içiyorsun?

estrogon hormonu yüksek ben hayit ari sütü bal polen yaptim,artik ne kürü yapcam bilemiyorum.sasidim yani,senin nasil hormonlarin

estrogon hormonu yüksek ben hayit ari sütü bal polen yaptim,artik ne kürü yapcam bilemiyorum.sasidim yani,senin nasil hormonlarin

benim fsh 70 idi şimdi 11 e düştü bakalım daha düşecekmi ben hayıt aslan pençesi civan perçemi adaçayı içiyorum canım.

bana hiç kimse yardımcı olmayacakmı?

ayyy bu cayyy gercektennn süperrr 3 hafta ictim su an regl oldum normalde 3 4 ay olmazdım pko var maalesef bendede

kızlar sizce hayıtın suyu mu daha etkilidir yoksa çayı mı ama sallama çaydan bahsediyorum

bir sorum daha var hayıtın çayını günde kaç fincan içiyorsunuz

ben 1 fincan içiyorum..aktar öyle dedi bana çünkü..en son 6 mart'ta hasta oldum,bakalım bu sefer ne zaman olcam

kızlar sizce hayıtın suyu mu daha etkilidir yoksa çayı mı ama sallama çaydan bahsediyorum

hayıt suyu nasıl oluyor..ben sadece çayını biliyorum,yani bitki çayları için olan kaşıklar var ya,onların içine tohumları koyup sıcak suya batırıp 5-10 dakka bekleyip çıkartıyorum ve içiyorum..

bende aktardan dün aldım. bana tohumu ezip durek yutarsam daha etkili olacağını söyledi. suyla yutuyorum ve hiç tadı olmadığı için midem de bulanmıyor. bakalım etkisi olacakmı

teşekkürler. hayıt otundan su elde ediliyor ve bir litrelik şişelerde satılıyor günde üç kere çeyrek çay bardağı bu sudan koyup üstüne su ekleyip içiyorum

bana hiç kimse yardımcı olmayacakmı?

selam canım hayıtın hormonlara iyi geldiği doğru ama bide adaçayı da iyi geliyor istersen sende içmeye başlayabilirs ama düzenli alarak 6 ay içeceksin cnım umarım faydasını görürsün ben gördüm ama bide nette araştır başka bitkilerde varmı bu hormonlar için?

Bebişçim nerelerdesin canım.seni merak ettik seviyle.nasıl gidiyor tedavin.gelişme varmı.fsh ölçtürdünmü canım.inşşş düşmüştür değerin.seni özledik bizi unutma gel artık

ay canım çok teşekkür ederim adaçayı ile hayıtı aynı anda içsem birşey olurmu acaba onuda araştırcam birde birşey sorcam bende düzensizlik yok dediğim gibi erkeklik hormonlarım yüksek şimdi ben adet olduğum zaman 5 gün oluyorum bu 5 gün hayıtı içmemelimiyim?
yani adet olunduğunda bırakıp adet bittikten sonramı başlamalıyım siz nasıl yapıyorsunuz?
yoksa 6 ay boyunca hiç ara vermemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…