Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Mucize gerçekten
merak ettim hayıttan sonra kilonda değişiklik oldu mu?

kızlar bu hayıtı kullandığım ikinci ay ve bugün adetimin 8.günü ya normalde dün bitmesi gerekirdi çok azalmıştı sabah da bişi yoktu rengi de kahveye dönmüştü ama bu öğlen kırmızı kırmızı yine gelmeye başladı var mı aranızda böle adeti uzayan

bu hayıt tohumu kürünü ilaç kullanırken de uygulayabiliyor muyuz?bir bilginiz var mı?

bu hayıt tohumu kürünü ilaç kullanırken de uygulayabiliyor muyuz?bir bilginiz var mı?

hayıtın herhangibir ilaçla yada kimyasal bi ürünle reaksiyon gösterdigi görülmemiştir. rahatlıkla ilacınızıda hayıtıda kullanabilirsiniz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar iki gündür içiyorum ben hayıt tohumunu kaynamış suyun içine atıyorum ama sanki olmadı gibi geldi bana burda bazı arkadaşlar acı oluyor dedi ama bana hiç acı gelmedi. Yanlış mı yapıyorum acaba yaa kafam karıştı :S

Merhaba kızlar.Ben ilk defa giriyorum bu topiğe. Geçen hafta doktorum PKO olduğumu söyledi.2,5 Yaşında oğlum var.Doktorumun deyimiyle A sınıfı bir rahme ve yumurtalıklara sahipken PKO ya yakalandım, çok üzgünüm.Hayıt çayı içmeye başlıcam yarın.İki arkadaşım kullandı daha önce.Biri 3 ay içinde hamile kaldı.Diğeri travmadan sonra PKO ya yakalanmıştı, hormonları alt üstü olmuştu. İlaçlar kullandı, fayda olmadığı gibi kist yaptı göğsüne.Az önce konuştuk, hormonlar ve adet düzeni tamamıyle düzelmiş.6 Senedir uğraşıyodu, 6 Ayda düzeldi.Bu arada 2.gebeliğe hazırlanıyorum, hormonlar düzelir diye, yumurtam büyümüş bi tane, doktor USG ile baktı..Bakalım neler olacak

mrh arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.bende 7aydır korunmuyorum hala hamile kalamadım muayene oldum doktor folikül kisti dedi adet söktürücü werdi hormon testi için kullandıktan 13 gün sonra regl oldum we reglinin 3. günü haftasonuna denk geldi yaptıramadım testi anlıyacagınız bi türlü sonuçlandıramadım.araştırdım ve bende sogan kürü uyguluyorum birde bu hayıt tohumunu denemek istiyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum nasıl yapıcam ve siklusun belli günlerinde baslanması etkili mi ?
hepinize ALLAHIM acil şifalar wersin dilediğinizi kabul etsin inş. umarım ayrıntılı bilgi alabilirim

hayıt tohumunu alıosunuz kaynamıs bir bardak suyun icine atıosunuz 10 dk demlenmesini bekliosunuz sonra süzüp iciosunuz sabah ve aksam bende 10 gündür iciorum daha düzelme yok ama inanıyorum düzelicem

çok saolun cwbnz için
peki regl döneminde yada sonra baslanmasıyla ilgili bişi war mı yoksa herhangi bi dönemde rastgele mi başlanıyor ?

ayyy burayı bulana kadar göbeğim çatladıbende bebek için baya aşamalardan geçtim
ilaç iğne ne varsa pkoluyum bende,2 senedir doktora gitmekten beyaz önlük görmekten öööğğ geldi ve artık bu kürleri yapmaya başlıyorum ben burda okudum bu hayıt tohumu almaya aktara gittim ama bana çayını değilde suyunu verdi çay bardağının yarısına kadar bunu kalnına su koy dedi ee bende sormadım tabi sabah akşammı die:26::26::26:şimdi burda bunun suyunu kullanan varmı bide bu nasıl kullanılacak sabah akşammı:26::26::26:

canım yemeklerden önce yani günde üç kere içeceksin

ronya ne kadar daha kullanmayı düşünüyosun? Ben 6. ayda bırakırım diye düşünüyorum ama acaba ne kadar kullanmak gerekiyo hiç sormadım aktara..

canım ben 9 ay kadar içerim
normalde 18 aya kadar içilebilirmiş
en az 6 ay içilmesi gerekirmiş etkisini gösterebilmesi için

herkese mrb,

arkadaşlar bişe sorucam bu hayıt çayıyla erken menopozdan çıkan var mı biliyo musunuz? ben soğan kürü uyguluyorum. 3.ayın 10 günlük kısmı bitmek üzere ama bana soğan kürü çok bir şey farkettirmedi..hayıtla erken menopozdan çıkıp adet görebilen var mı? ayrıca bu civan perçemiyle aynı anda uygulana biliyor mu? bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirm..

herkese bol şifalı günler...

evet erken menepozdan çıkarıyor canım ben faydasını gördüm ama hayıt adaçayı aslan pençesi ve civan perçemi hepsini bir arada yapıp içiyorum sabah ve akşamları sende yapmalısın umarım faydasını görürsün canım

ay keşke bende de işe yaraasa o zaman bi sakıncası yok hepsini bi arada içmenin..ne kadar sürede işe yaradı sizdee? bu arada bu otların hepsini aynı anda mı kaynatıp içiyosun sevi?

ay keşke bende de işe yaraasa o zaman bi sakıncası yok hepsini bi arada içmenin..ne kadar sürede işe yaradı sizdee? bu arada bu otların hepsini aynı anda mı kaynatıp içiyosun sevi?

evet hepsini aynı anda içiyorum yalnız ben kaynatmıyordum bir arkadaşım kaynatma kaynamış suyunn içine at 5 dk demlensin sonra süzüp içersin demişti bende öyle yapıyorum fsh um 70 idi 11 e düştü ama 6 ay içtim 1 ay bıraktım yine içiyorum işe yarar canım ama düzenli içmelisin günde 2 defa aç karnına içeceksin canım rabbim şifasını veriri inşallah senin sorunun ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…