canım bendede pko vardı ve bende hayıtı kullanmaya başladıktan iki ay sonra
adet kanamamın renginde değişiklikl farkettim benim normalde kahverengi çamur gibi olurdu kanamam ancak hayıttan sonra normal kan kırmızısına döndü
ve sonrasında hormonlarıma baktırdım normale dönmüştü
ayrıca yumurta takibi yaptırdım doğal olarak yumurtlamaya başladım
ben şuan 4.aydayım hala içiyorum benim mucizem oldu hayıt
herkes içmeli bence
bu hayıt tohumu kürünü ilaç kullanırken de uygulayabiliyor muyuz?bir bilginiz var mı?
Mucize gerçekten
merak ettim hayıttan sonra kilonda değişiklik oldu mu?
hayıtın herhangibir ilaçla yada kimyasal bi ürünle reaksiyon gösterdigi görülmemiştir. rahatlıkla ilacınızıda hayıtıda kullanabilirsiniz...
hayır canım aynı kilodayım pek bir değişiklik yok
ayyy burayı bulana kadar göbeğim çatladıbende bebek için baya aşamalardan geçtim
ilaç iğne ne varsa pkoluyum bende,2 senedir doktora gitmekten beyaz önlük görmekten öööğğ geldi ve artık bu kürleri yapmaya başlıyorum ben burda okudum bu hayıt tohumu almaya aktara gittim ama bana çayını değilde suyunu verdi çay bardağının yarısına kadar bunu kalnına su koy dedi ee bende sormadım tabi sabah akşammı die:26::26::26:şimdi burda bunun suyunu kullanan varmı bide bu nasıl kullanılacak sabah akşammı:26::26::26:
canım yemeklerden önce yani günde üç kere içeceksin
ronya ne kadar daha kullanmayı düşünüyosun? Ben 6. ayda bırakırım diye düşünüyorum ama acaba ne kadar kullanmak gerekiyo hiç sormadım aktara..
herkese mrb,
arkadaşlar bişe sorucam bu hayıt çayıyla erken menopozdan çıkan var mı biliyo musunuz? ben soğan kürü uyguluyorum. 3.ayın 10 günlük kısmı bitmek üzere ama bana soğan kürü çok bir şey farkettirmedi..hayıtla erken menopozdan çıkıp adet görebilen var mı? ayrıca bu civan perçemiyle aynı anda uygulana biliyor mu? bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirm..
herkese bol şifalı günler...
evet erken menepozdan çıkarıyor canım ben faydasını gördüm ama hayıt adaçayı aslan pençesi ve civan perçemi hepsini bir arada yapıp içiyorum sabah ve akşamları sende yapmalısın umarım faydasını görürsün canım
ay keşke bende de işe yaraasao zaman bi sakıncası yok hepsini bi arada içmenin..ne kadar sürede işe yaradı sizdee? bu arada bu otların hepsini aynı anda mı kaynatıp içiyosun sevi?