Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

tabi canım bugün biraz gelse dün başlamış sayılır

canım bugün de biraz geldi daha çoğalmış o zaman hamile değilim demi..zaten olsa dünkü kan testinde çıkardı.doktorum adetin 5. günü klomen başla demişti de o zaman başlayabilirim iki gün sonra.hem ben kendiliğimden olamazdım 31 günde az da olsa adet oldum belki ilk ay kullanımı olduu için azgelmiştir

kızlar birşey soracağım adetken de adaçayı ve hayıt suyu içmeye devam edecek miyim yoksa adet bitince mi içmeye başlayayım

canım bu konuda farklı görüşler var ama hamile kalana kadar hiç bırakmadan içen ve hamile olduunu öğrendii gün bırakan arkadaşlarım var. bence hayıtı bırakmamalısın.adaçayı da 15.gün gibi bırakılmalı diorlar bebek olursa düşürürmüş. ben hayıt ve bal+çörekotu+tarçın kullandım bu ay.ballı karışım 3. ile 12.günü arası kullanılacak ben fazla kullandım yumurtam kist oldu sanırım neyse hayıtı bırakma bence bende adetin ilk günü başlamıştım

canım bende adet olduum günden beri üç ay olamadıımı bilirim..21 yaşındayım klomen kullanarak bir gebelik geçirdim boş gebelikmiş düştü.bu ay ilk defa hayıt suyu içtim ve 31.günde kendiliğimden hastalandım.hayıt suyu aldım ama ben aktardan ve bir çay bardağının 1/4 üne onu koydum üstünü su ile tamamladım sabah akşam içtim öyle işte bir de adetin 3 ve 12 günü arası bal çörekotu tarçın karışımı yedim o da iyi geldi sen de bir dene

arkadaşlar ben hayıtın kapsülünü kullanıyorum yaklaşık 4 ay oldu içmeye başlayalı
benim hormonlarım hayıt sayesinde düzene girdi
şuan 35 günde bir adet oluyorumm evvelden 60-70 günde bir olurdumm
ben çok faydasını gördüm herkese tavsiye ediyorum hayıtı

kanama çoğalmışsa hamile olduğunu zannetmiyorum.ayrıca kendiliğinden adet göremiyorsan kanamanın az olması da bence normal

canım bir de istersen doktorunu ara konuş durumunu iyice bir anlat için rahat etsin sonuçta biz sana bir yere kadar yardımcı olabiliriz

canım bir de istersen doktorunu ara konuş durumunu iyice bir anlat için rahat etsin sonuçta biz sana bir yere kadar yardımcı olabiliriz

canım işte ben sınır köyündeyim van da ve buralarda yollar kapalı en son on gün önce gitmiştim işte adet olunca 5.gün başla demişti daha önce de klomenle hamile kalmıştım.hamile değilimdir ya olsam çıkardı sancılarım da var zaten herşeyin hayırlısı yollar açılınca gideceğim doktora zaten klomen etki etmiş mi diye 20.gün kontrole gel dedi inşalah yine hamile kalırım da haber veririm buradan

kan testi negatifse yoktur canım kanda hamileysen çıkıyor ama yinede sen bilirsin bir kaç gün daha bekle gelmezse farlutal alırsın canım kanda geldi diyorsun keşke bu kan nişan olsa hamile olsan canım ama şunu unutma hayat mucizelerle dolu umudunu yitirme bigün gelir olur her yağmurun arkasından güneş doğarmış canım en kısa zamanda rabbim sana ve bebek hasreti çeken bizlere annelik duygusunu tattırır canım bende bugü dr a gittim 15 gün gecikti adetim dr vajınadan ultrasona baktı yok bişey dedi ben kan testi yaparmısınız dedim yok dedi bana farlutal verdi menepoza giriyorsunuz dedi çok canım sıkıldı aslında erken ama işte bi tane bebeğim olsaydı hayırlıysa ondan sonra girseydim menepoza ama rabbim bilir herşeyi herşeyin hayırlsıı herkes için hepimiz için ne dsiyelim bugün bir hasta vardı yanımda kordonlarını bağlatmış 4 tane çocuğu varmış kordonlarını açtırmak istiyormuş 5.ci çocuğu istiyormuş dr bir kzıdı olmaz dedi nasıl bakacasın o çocuğu dedi açmadı kordonları git başka dr a dedi ey güzel allahım dedim biz 1 tane bile bulamazken millet 5 ciyi istiyor off off ne diyeyim asi olmak istemiyorum ama bazen deliriyorum ALLAHIM sabır versin bizlere neyse gelişmelerden haber verirsin bize canım

canım nerelerdesin seni merak ettim çok beni msn den sildinmi sana özel ms j attım ama gitmedi almıyormuşun özel msj hayırdır bilmeden seni kırdımmı ? lütfen bana bişeyler yaz seni özledim seninle konuşmak dertleşmek istiyorum ben ne zamandır msn yi açamıyordum açılmıyordu msn sorun vardı ama bugün açtım baktım senin mail adresin yok beni niye sildin çok merak ediyorum seni eğer müsait olursan bugün öğlen arası görüşelim olurmu canım?

Son düzenleme:

Su an yurtdisindayim Paris'te burda bulunurmu bilmiyrm tekrar Deniycem ama 3 ay sonra tr ye gidicem ordan getiricm bulamazsam ins bizde düzenli adet görürüz

kızlar bugün adetimin ikinci günü ve kanamam hayıt suyu ve adaçayına rağmen her zamankinden daha az.kullandıklarımdan hemen fayda beklemiyordum tabi ama kanamanın iyice azalması da moralimi bozdu acaba bunlar bana mı fayda etmedi ya da hem adaçayı hem hayıt suyu kullandığım için mi böyle oldu bilmiyorum ben artık sadece hayıt suyu içeceğim bir kaç ay daha eğer fayda görmezsem o zaman adaçayı içerim yada civanperçemi ama bir daha aynı anda iki şeyi birden kullanmak istemiyorum. nedense ikisini birden kullanmanın bende böyle bir etki yaptığını düşünüyorum

merhaba arkadaşlar

Hayıt tohumunun adını 2 ay öncesinde ilk bu siteden duydum. Daha sonra araştırıp kullanmaya karar verdim. Bende PKO muzdariplerindenim, adet düzensizliği sorunu yaşıyordum ve tabiki bunun için doğum kontrol hapı kullananlardandım, bıraktığım anda söktürücü olmadan adet görmem mümkün olmuyordu. İsmini öğrendikten 2 gün sonra aktardan hayıt tohumu almaya gittim, aktar dna ile çok çabuk etkileşime giren bir bitki olduğunu söyledi inşallah şifa bulursunuz diyerek uğurladı beni..Ne diyim ben bu kadar çabuk etkisini göstereceğine hiç inanmamıştım çünkü pko lu olanlar bilirler doktorlar öyle bir anlatıyorlar ki ömür boyu doğum kontrol hapına mahkum kalacağımıza getiriyorlardı olayı.

İlk bir ay sabah akşam düzenli olarak içtim adetimin bittiği gün başlamıştım. Ve Hayıt sanki doğum kontrol hapı kullanmışım gibi yine aynı tarihte adet görmemi sağladı. 2. ayda aynı şekilde adetim şaşmadı ve kan rengimde de değişim söz konusu..PKO luların genellikle kan rengi koyu olur( kahverengine yakın) şimdi bildiğimiz kan kırmızısı. Bu da iyileştirdiğinin göstergelerinden biri bence..Ayrıca ben bu süre zarfında zayıfladım, ödem attırıcı özelliği olduğundan dolayı olabilir bu tam olarak emin değilim. Bir de sitede göğüs büyüttüğünü okumuştum bende öyle bir etki yapmadı aksine küçüldü gibi kilo verdiğim içindir belkide yada doğum kontrol hapının verdiği şişkinlik inmiştir onu bilemedim

Unutmadan yeni kullanacak olanlar varsa onlar için önemli olabilecek bir bilgi vereyim. Kullanmaya başladıktan 3 gün sonra böbreklerimde aşırı bir ağrı oldu, ve vajinal akıntım arttı. Burda bir arkdşta daha bel ağrısı olmuştu sanırım. Ben korkup bırakmadım. Böbrekte küçük taşlar varsa onları temizledi diye düşündüm, vajinal akıntıyı da temizlik olarak değerlendirdim. Çünkü şu anda 3. ayımdayım akıntım yok denecek kadar az..

Kadın hastalıkları konusunda şikayeti olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum

canım bir de çayını nasıl hazırladın bende pkoluyum ve kullanmayı düşünüyorum

kızlar hayıt bende de işe yaradı pko luyum ve eskiden ilaçsız adet olamazdım bu aralar da adetin 15.gününden itibaren lekelenmeler başlıyordu.neyse cyclo progynova ile adet oldum ve ilk gününden itibaren hayıt suyu içtim 31 gün hiç leke olmadı ve 32.gün adet oldum önce siyah-kahve idi ve çok azdı ama üçüncü gün miktarı fazlalaştı bugün 5.gün ve çok geliyor ayrıca içinde siyah siyah şeyler var.pko nun özelliği çatlamayan yumurtalar kistler yani atılıyor bence tüm pkolular ve adeti düzensiz olanlar kullanmalı.bugün de klomene başladım günde iki tane ve yine günde iki kaşık bal-çörekotu-tarçın yiyorum hamile kalırsam buradan paylaşırımmm...öpüyorum hepiniziiii

canım bir de çayını nasıl hazırladın bende pkoluyum ve kullanmayı düşünüyorum

Aktarın önerdiği şekilde hazırladım. 1 bardak kaynamış suya 1 çay kaşığı hayıt tohumu ekleyip 5 dk. beklettikten sonra süzmeden içtim. Tohumlar dibe çöküyor zaten, ağzına gelmiyor yani rahat rahat içebiliyorsun. Aktar süzmeden iç dediği için bu şekilde yaptım bende..Bir an önce kullanmaya başla şifa bulacağına inanıyorum

İnşallah bulurum cnm çok saol

canım bendede pko vardı ve bende hayıtı kullanmaya başladıktan iki ay sonra
adet kanamamın renginde değişiklikl farkettim benim normalde kahverengi çamur gibi olurdu kanamam ancak hayıttan sonra normal kan kırmızısına döndü
ve sonrasında hormonlarıma baktırdım normale dönmüştü
ayrıca yumurta takibi yaptırdım doğal olarak yumurtlamaya başladım
ben şuan 4.aydayım hala içiyorum benim mucizem oldu hayıt
herkes içmeli bence

bu haytı içipte mide bulantısı yaşayan var mı acaba yan etkisi olabilir mi ??

Bende hiç mide bulantısı olmamıştı. Karıncalanma haricinde bir etkisi olduğu yazmıyordu nette, yazıyorsa da ben karşılaşmadım. Yan etki yapmışta olabilir, her bünye farklı sonuçta.. hayıtla birlikte mi başladı mide bulantın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…