canım benim Allah razı olsun sağolasın rabbimde senin gönlünün muradını versin canım aynen bende seni gibi çok sinirliyim 1 hafta grüp oldum hep yattım ateşlendim dudaklarım uçukladı çok şükür artık iyiyim adetimde 7 gün gecikti hala gelmedi ne zamandır düzenli geliyordu ama bu sefer gelmdi ödüm patlıyor menepoza gircem diye Allahım inşllah gelir de bu sıkıntıdan kurtulurum canım inşallah fshın düşmüştür canım senin için dua edeiyorum semoşcum içinde ben inanıyorum bigün bizlerde anne olacağız belki ben olmazsamda sen ve semoşcum olacaksınız benim artık geçti sayılır ama siz daha gençsiniz canım sizin olursa benim olmuş kadar sevineceğim canım yaa bazen bakıyorum millet 2. ciyi istiyor biz 1 tane bile bulamışken 2 ciyi doğuruyor insanlar napalım ALLAH Büyüktür her yağmurun arkasından güneş doğarmış bizede doğacak güneş bigün off Allahım offff bizden uzak olma canım seni merak ediyoruz sonra k.i.b. öptüm canm....
Sevicim iyi akşamlar, öyle söyleme bence, allah sanada nasip eder anne olmayı, ne olacağımızı allah bilir sadece arkadaşım, verende allah ,alanda allah, kaderin ötesine geçemeyiz, ben anneme söyledim bir arkadaşım için yasin okunacak diye , annem her gün yasin okuyor , ben okurum arkadaşına dedi, allah dualarını kabul etsin arkadaşım , kalbim seninle, okadar çok çocuk istiyorum ki anlatamam, allah birgün inşallah bize evlat sevgisi yaşatacak k.i. b. görüşmek üzere