Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım benim Allah razı olsun sağolasın rabbimde senin gönlünün muradını versin canım aynen bende seni gibi çok sinirliyim 1 hafta grüp oldum hep yattım ateşlendim dudaklarım uçukladı çok şükür artık iyiyim adetimde 7 gün gecikti hala gelmedi ne zamandır düzenli geliyordu ama bu sefer gelmdi ödüm patlıyor menepoza gircem diye Allahım inşllah gelir de bu sıkıntıdan kurtulurum canım inşallah fshın düşmüştür canım senin için dua edeiyorum semoşcum içinde ben inanıyorum bigün bizlerde anne olacağız belki ben olmazsamda sen ve semoşcum olacaksınız benim artık geçti sayılır ama siz daha gençsiniz canım sizin olursa benim olmuş kadar sevineceğim canım yaa bazen bakıyorum millet 2. ciyi istiyor biz 1 tane bile bulamışken 2 ciyi doğuruyor insanlar napalım ALLAH Büyüktür her yağmurun arkasından güneş doğarmış bizede doğacak güneş bigün off Allahım offff bizden uzak olma canım seni merak ediyoruz sonra k.i.b. öptüm canm....

Sevicim iyi akşamlar, öyle söyleme bence, allah sanada nasip eder anne olmayı, ne olacağımızı allah bilir sadece arkadaşım, verende allah ,alanda allah, kaderin ötesine geçemeyiz, ben anneme söyledim bir arkadaşım için yasin okunacak diye , annem her gün yasin okuyor , ben okurum arkadaşına dedi, allah dualarını kabul etsin arkadaşım , kalbim seninle, okadar çok çocuk istiyorum ki anlatamam, allah birgün inşallah bize evlat sevgisi yaşatacak k.i. b. görüşmek üzere

Sevicim iyi akşamlar, öyle söyleme bence, allah sanada nasip eder anne olmayı, ne olacağımızı allah bilir sadece arkadaşım, verende allah ,alanda allah, kaderin ötesine geçemeyiz, ben anneme söyledim bir arkadaşım için yasin okunacak diye , annem her gün yasin okuyor , ben okurum arkadaşına dedi, allah dualarını kabul etsin arkadaşım , kalbim seninle, okadar çok çocuk istiyorum ki anlatamam, allah birgün inşallah bize evlat sevgisi yaşatacak k.i. b. görüşmek üzere

sağol canım sendende annendende benim adıma annenin ellerinde öpersin selamımıda söylersin olurmu canım ALLAH razı olsun hepinizden rabbim seninde dualarını kabul etsin bugün dua edeceğim hepimiz için canım inşallah hayırlıysa olacak canım bizde anne olacağız rabbim isterse burada bebişlerimizin ne kadar yaramaz olduğunu konuşacağız canım bigün bunlar olur inşallah tek temennim bu rabbimden önce sağlık sonra hayırlıysa bir evlat nasip etsin bana ve benim gibi bebek hasreti çeken herkese versin amiinnnnnnnn sende k. i. b öpüyoru canım :KK16::KK16:

gamze-20 canım bana özel mesaj göndermişsin ama mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. canım ben günde üç kere aç karnına çay bardağının
1/4 ünü hayıt suyuyla doldurup üzerine de su koyup içiyorum

teşekkür ederim..ben de nasıl kullanıldığını merak etmiştim..
sağlıcakla kalın :)

Sevicim canım benim lütfen öyle düşünme.allahın işini kimse bilemez.nice çok erken yaşta evlenipte çocuğu olamayan çiftler var.hiçbir sorun olmadığı halde olamayanlar var.ben inanıyorum canım olacak senin. Bak gör.çok emek harcıyorsun dua ediyorsun.rabbim bunları görüyor.o kulunu üzmez.kuluna zülmetmez.sadece kulunun sabrını ölçer.ve zamanı gelincede mükafatını verir.seninde canım az kaldı.ne olur olumsuz düşünme.ben hatta senin doğal hamile kalacağına çok inanıyorum.nice 40 larında doğuran var.artık herkes 35 -36 yaşında evleniyor.herkes geç anne oluyr.yeterki bitkisel kürlerini ihmal etme ve allaha olan inancını yitirme canım.inancımız ve sabrımız sayesinde kazanıcaz bitanem.
Mevlam annelik için çabalayan sabreden bütün herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşşşş. Bu mübarek cuma gününde rabbim okunan bütün duaları kabul etsin inşşş

Sevicim canım benim lütfen öyle düşünme.allahın işini kimse bilemez.nice çok erken yaşta evlenipte çocuğu olamayan çiftler var.hiçbir sorun olmadığı halde olamayanlar var.ben inanıyorum canım olacak senin. Bak gör.çok emek harcıyorsun dua ediyorsun.rabbim bunları görüyor.o kulunu üzmez.kuluna zülmetmez.sadece kulunun sabrını ölçer.ve zamanı gelincede mükafatını verir.seninde canım az kaldı.ne olur olumsuz düşünme.ben hatta senin doğal hamile kalacağına çok inanıyorum.nice 40 larında doğuran var.artık herkes 35 -36 yaşında evleniyor.herkes geç anne oluyr.yeterki bitkisel kürlerini ihmal etme ve allaha olan inancını yitirme canım.inancımız ve sabrımız sayesinde kazanıcaz bitanem.
Mevlam annelik için çabalayan sabreden bütün herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşşşş. Bu mübarek cuma gününde rabbim okunan bütün duaları kabul etsin inşşş

sağol canım benim yaa güzel dileklerin için rabbim seninde gönlünün muradını versin cümlemizin duaları kabul olsun arkadaşım bugün çok dua ettim inşallah kabul olmuştur hepimiz için ettimm sen bana bunları söylüyorsun yaa ben çok seviniyorum çok umutlanıyorum olacak diye inşallahda olur canım ne bileyim bazen çok üzülüyorum 10 gün gecikti adetim ödüm kopuyor yaa bebeğim olsun ondan sonra menepoza gireyim ama hyırlıysa rabbim 1 tane evlat nasip etsin sağlıkla inşalah hepimiz için doğru söylüyorsun evlendiğimden beri 3 yıl olacak hep ota içiyorum artık bıktım desem ama yılmıyorum devam edeceğim olasıya kadar canım pes etmek yok devam Allaha inancıma asla yitirmem sadece bazen kendimi umutsuz vaka görüyorum ne bileyim oluyor bazen işte morali bozuluyor insanın neyse kafanı şişirdm canım rabbim senin bebişcimin benim ve bebek hasreti çeken bütün herkesin gönlünün muradını versin herkese annelik duygusunu tattırsın canım öpüyorum seni çok....:KK16:

selam kızlar ben de bu ay ilaçla olduğum adetimin 1.gününden itibaren hayıt suyu içtim bugün 30.gün hala olmadım eninde sonunda bu hayıt adetimi söker demi içmeye devam ediyorum çünkü

[/B]
gamze-20 canım bana özel mesaj göndermişsin ama mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. canım ben günde üç kere aç karnına çay bardağının
1/4 ünü hayıt suyuyla doldurup üzerine de su koyup içiyorum

tesekkur ederim canım canım4 ayın sonunda adet oldum kızlar cok mutlu oldum inanın damla damla geliyor ama yınede geliyor beni tek endişelendiren cok koyu renk ve surekli pıhtı seklınde geliyor normaldır sanırım 4 ayın uzerine

merhaba arkadaşlar dün aktardan adaçayı ve hayıt tohumu aldım bende hamile kalamayanlardanım geçen sene kalmıştım (ozamanda 1 yılı geçmişti kalamamıştım)adaçayı içmiştim o ay kalmıştım kalbi durdu aldılar malesef sonra tekrar içtim 2 ay adaçayı olmadı bıraktım bende şimdi aradan 12 ay geçti bişeyler yapmanın zamanı geldi dedim ben tam 35 günde bir adet oluyorum adaçayı 30 güne çekmişti adetimi bende kısalsın istiyorum 35 gün çok uzun geliyor birde bende yumurtlama belirtisi hiç olmuyor ne göğüste ağrı ne akıntı ne kasık ağrısı neyse şimdi kafamm karıştı adaçayıyla beraber içilmiyormu hayıt tohumu dengemimi bozarım hangisini içsem sizce birde yanında bal tarçın çörekotu yiycem kaliteli yumurta olsun diye de içiceğim çaya karar veremiyorum :26:

[/B]

tesekkur ederim canım canım4 ayın sonunda adet oldum kızlar cok mutlu oldum inanın damla damla geliyor ama yınede geliyor beni tek endişelendiren cok koyu renk ve surekli pıhtı seklınde geliyor normaldır sanırım 4 ayın uzerine

gözün aydın cnm :) bende 4 gün önce adet oldum 40 günün üzerine,inan rahatladım ya..adetim bitsin hemen içmeye başlıcam yine :))

merhaba arkadaşlar dün aktardan adaçayı ve hayıt tohumu aldım bende hamile kalamayanlardanım geçen sene kalmıştım (ozamanda 1 yılı geçmişti kalamamıştım)adaçayı içmiştim o ay kalmıştım kalbi durdu aldılar malesef sonra tekrar içtim 2 ay adaçayı olmadı bıraktım bende şimdi aradan 12 ay geçti bişeyler yapmanın zamanı geldi dedim ben tam 35 günde bir adet oluyorum adaçayı 30 güne çekmişti adetimi bende kısalsın istiyorum 35 gün çok uzun geliyor birde bende yumurtlama belirtisi hiç olmuyor ne göğüste ağrı ne akıntı ne kasık ağrısı neyse şimdi kafamm karıştı adaçayıyla beraber içilmiyormu hayıt tohumu dengemimi bozarım hangisini içsem sizce birde yanında bal tarçın çörekotu yiycem kaliteli yumurta olsun diye de içiceğim çaya karar veremiyorum :26:

selam adaçayı ve hayıtı birlikte içebilirsin canım ben içiyorum zararı olmaz yalnız ben adetin 1.ci günü başladım adaçayını 15 gün içtim sonra ara verdim hep adet olduğum gün başlıyorum 15 gün içiyorum hamile kaırsam bebeği düşürüyormuş diye korktuğum için içmiyorum yumurtlama günlerinde yumurtluyormuyum onuda bilmiyorum bendede hiç bir belirti yok kısmet artık rabbim bizlere bebk hasreti ile yanan herkese annelik duygusunu tattırsın canım tek duam bu hepimiz için

selam kızlar ben de bu ay ilaçla olduğum adetimin 1.gününden itibaren hayıt suyu içtim bugün 30.gün hala olmadım eninde sonunda bu hayıt adetimi söker demi içmeye devam ediyorum çünkü

hayıtı içeye devam et canım 6 ay düzenli içeceksin faydasını görmen için aslan pençeside iç oda adeti düzene sokuyor ben öyle içiyorum aslan pençesi hayıt ve adaçayı civanperçemi hepsini bir arada içiyorum benimde 13 gün oldu gecikeli hala gelmedi neden böyle oldu bilmiyorum ...

kızlar acil yardım yaa cyclo progynova ile olduğum adetimin bugün 33.gün yani 33 gündür sabah akşam hayıt suyu içtim. sadece dün biraz kana benzer bişiler geldi şimdi tık yok dün kan testi yaptırdım negatif.çıldıracağım farlutal mi içsem nooolurr cevap yazın arkadaşalr doktora gitme imkanım sıfır. pko ve bir boş gebeliğim var bu arada

hayıtı içeye devam et canım 6 ay düzenli içeceksin faydasını görmen için aslan pençeside iç oda adeti düzene sokuyor ben öyle içiyorum aslan pençesi hayıt ve adaçayı civanperçemi hepsini bir arada içiyorum benimde 13 gün oldu gecikeli hala gelmedi neden böyle oldu bilmiyorum ...

sevicim ya nolur bana bir akıl ver.doğuda öğretmenlik yapıorum eşim de polis doktora gidemiorum şehre inmem lazım o da zor..burda ruuhi diye biri varmış o da adeti 3 gün geçince idrar testi yapmış negatifmiş sonra hamile olduunu öğrenmiş ben ne edeyim 32.gün negatifti kan testi hem de ve biraz kan geldi ama bugün yani 33.gün hiç bişi yok hamile olabilir miyim ben nie çıkmıyor o zaman öff farlutal içip söktürsem mi acaba bekliom cevabını canım

kızlar ben bir aydır hayıt suyu va adaçayı içiyordum ya bugün birkaç gün gecikmeyle adet oldum normalde gecikmezdi ama niyeyse bu sefer gecikti dün oldum gerçi ben zaten adet görüyordum ama kanamam çok kısa sürüyordu bakalım bu sefer nasıl olacak birkaç gün sonra yine yazacağım

sevicim ya nolur bana bir akıl ver.doğuda öğretmenlik yapıorum eşim de polis doktora gidemiorum şehre inmem lazım o da zor..burda ruuhi diye biri varmış o da adeti 3 gün geçince idrar testi yapmış negatifmiş sonra hamile olduunu öğrenmiş ben ne edeyim 32.gün negatifti kan testi hem de ve biraz kan geldi ama bugün yani 33.gün hiç bişi yok hamile olabilir miyim ben nie çıkmıyor o zaman öff farlutal içip söktürsem mi acaba bekliom cevabını canım

canım bence sabret bekle farlutal içme sakın ya hamileysen bebeğini kaybedersin allah korusun zor da olsa sabretmeye ve stres yapmamaya çalış

canım bence sabret bekle farlutal içme sakın ya hamileysen bebeğini kaybedersin allah korusun zor da olsa sabretmeye ve stres yapmamaya çalış

sağol canım ya artık beklicem ne yapayım mesela bugün biraz gelse yine adetim dün başlamış sayılır demi..ovulasyon günü için sayacağım da

kızlar birşey soracağım adetken de adaçayı ve hayıt suyu içmeye devam edecek miyim yoksa adet bitince mi içmeye başlayayım

Selam arkadaslar banada hayit tohumu suyunu onermislerdi ben 3 ay ictim ama sabah ac karnima 1 su bardagi ve gunde bir kez ama bir etkisini gormedim ben.. bu suyla hamile kaldim demisti bi abla bana ben 13 yasimdan beri duzensiz adet goruyrm su an evliyim 7 aylik hayit tohumu suyunu acaba daha fazlami icmem gerekiyor benim gibi boyle olan varmi acaba bide baska onerileriniz varmi :KK43:

X