Aaa çok iyiymiş buu. Peki bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda da yardımcı olabiliyor mu bu rüyalar? :44:
Denemeye değer aslında yaa değişik bir şeymiş.evet ama bazen 7 gün üst üste yatmak gerekiyor garanti değil tabi gördüğün renkler önemli beyaz yeşil iyidir kırmızı siyah kötü yorumlanır genelde.
ayrıca rüyayı hatırlamasan bile sende bıraktığı etki önemli içinde bir huzur mu oluşacak yoksa tam tersi mi heyecanlı bir şey aslında
en önemlisi de çıkan sonuca ayak uydurmak yani kırmızı çıktı diyelim ısrarla o şeyin peşinden gidiceksen hiç uğraşma öyle yani:=)
Bana da lütfennnEvet canım ben de öyle duydum. Hatta kendi adımıza yapınca işin içine duygular karisabilirmis o yüzden yabancı birinin yapması daha iyu olurmuş. Canım ben yapabilirim hatta karşılıklı yapalım mı? Ben senin için sen de benim için?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da lütfennn
Evvveettt harikasınnnOlur canım karşılıklı yapalım mı bugün?
Hiç olmazsa bi denemiş oluruz. Belki rüya görürüz kim bilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tolin bu istiharenin bir de farkli versiyonu var onu dene bi bakalim.. Cok etkili, bu sefer görürsün belki.
neymıskı o versıyon?:26:
Cübbeli hocanin videosunda duymustum. Dua suan aklimda degil. Bi kagida yazmistim bi ara. Yarin bakarim olurmu.
Yazmaya unutursam alinti yap hemen dönerim sana
tamam yaz bana mutlaka
tamdem bı gece benım yerıme yapsan ne olur bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?