hayırsever arıyorum:)

ben yatarım, bugün gusül alacaktım. onu da çıkarabilirim aradan ama direk birisini görebilir miyim bilmiyorum birisi olsa hayırlı mı değil mi anlaşılır belki de :)

sey daha once yattınmı hıc mıyora?:26:

Insallah canim Allah herseyin hayirlisini versin ben normal istihareye yattim ruya icin orada gornustum bide baskasina yatirdim tam emin olmak icin ama bunuda yapacagim.
Sende insallah atlacaksin ve hersey duzelecektir.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Evt cnm yaptir her sekil sonucta ibadet ediyoruz allahtan dilioruz bundan guzel ne olabilirki. Saol cnm insllah hersey duzelcek. Seninkide insllah hayirli cikar.. sonuclari yazarsan sevinirim guzel cikarsa beraber sevinelim insllah :)

sey daha once yattınmı hıc mıyora?:26:

yattım bi' arkadaşım için. bi çocuk vardı olur olmaz diye yattım. sarı renk gördüm rüyamda çok belirgin bir şekilde :) sarı hastalıktır ya arkadaş 2 hafta çıktı çocukla sonra da ayrıldı :26:

yattım bi' arkadaşım için. bi çocuk vardı olur olmaz diye yattım. sarı renk gördüm rüyamda çok belirgin bir şekilde :) sarı hastalıktır ya arkadaş 2 hafta çıktı çocukla sonra da ayrıldı :26:
Amaninnn tamam o zaman yarardan CoK sevinirim canim ozelden bilgilerimi atayimmi?

bende dün öyle dua edip istihareye yattım Allah a şükür bende daha iyiyim

Saol cnm bitmesi gerekiyor. Sorunlar duzelmiorki insan soguyor yani karsisindakinden. Ben bunun icn dua ediorum hayrli deilse birbirimizden soguyalim diye ve oyle oluyo suan hepmiz icn hayrlisi olsun insllah

Evt cnm yaptir her sekil sonucta ibadet ediyoruz allahtan dilioruz bundan guzel ne olabilirki. Saol cnm insllah hersey duzelcek. Seninkide insllah hayirli cikar.. sonuclari yazarsan sevinirim guzel cikarsa beraber sevinelim insllah :)

Insallah canim ya :))

Sende iyi haberlerini paylas bende dua ederim senin icin allah karsina hayirlisini cikarsin diye

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

ahh tolin ne güzel bir konu açmışsın. bende bir zamanlar yapmıştım. o zamanlar 6 senelik bir ilişkim vardı ayrılmıştık tabi ben salya sümük ağlamalardayım felan. o zamana kadar duymamıştım hiç istihareyi ama ayrıldıgım erkek arkadsmın annesi anlattı kadın ne için yatıyorsa onun gecesinde rüya görür gördüğü rüyalarda çıkardı. ayrılınca aklıma geldi hemen arastırdım nasıl yapılıyor diye ilk akşamında mı gördm yoksa birkaç akşam sonra mı hatırlamıyorum o çocugun üzernde kırmızı bir tişörtle bana geldiğini görmüştüm arastırdım kırmızı görmek kötü diye yazılıyordu ki sonrasında da neyin ne oldugunu anlamıştım zaten. 1-2 hafta önce de yine başka birşey için yattım ama bir türlü rüya göremedim. aslında daha önce bu şekilde istihareye yatıp rüya gören bir kimse benim için de yatarsa çok mutlu olurum

Canım bnce kendin yatmalısın ben eşim için bir başkasına demiştim o kötü görmüştü. Sonra kendim yattım iyi çıktı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önce kendim için deneyeyim olursa senin için yaparım
Çünkü bir şey düşünmeden uyuman falan gerekiyor sıkıntılı biraz ama denemek lazım :))

Son düzenleme:
Kızlar meraktan çatlıcam biriniz cevap verin ne işe yarıyor bu şey?? :53:

Hakkında neyin hayırlı olup olmadığı veya kısmetindeki kişiyi görmek için özel duası var 2 rekat namaz kılıyosun bazı kuralları var
Tam bilmiyorum bende araştırsan çok daha fazlasını bulursun
Ama bunu yapıp görebilen insanları duyunca insan neden olmasın diyor.

Hakkında neyin hayırlı olup olmadığı veya kısmetindeki kişiyi görmek için özel duası var 2 rekat namaz kılıyosun bazı kuralları var
Tam bilmiyorum bende araştırsan çok daha fazlasını bulursun
Ama bunu yapıp görebilen insanları duyunca insan neden olmasın diyor.
Aaa çok iyiymiş buu. Peki bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda da yardımcı olabiliyor mu bu rüyalar? :44:

Back