ben yatarım, bugün gusül alacaktım. onu da çıkarabilirim aradan ama direk birisini görebilir miyim bilmiyorum birisi olsa hayırlı mı değil mi anlaşılır belki de :)
Insallah canim Allah herseyin hayirlisini versin ben normal istihareye yattim ruya icin orada gornustum bide baskasina yatirdim tam emin olmak icin ama bunuda yapacagim.
Sende insallah atlacaksin ve hersey duzelecektir.
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
sey daha once yattınmı hıc mıyora?:26:
Amaninnn tamam o zaman yarardan CoK sevinirim canim ozelden bilgilerimi atayimmi?yattım bi' arkadaşım için. bi çocuk vardı olur olmaz diye yattım. sarı renk gördüm rüyamda çok belirgin bir şekilde :) sarı hastalıktır ya arkadaş 2 hafta çıktı çocukla sonra da ayrıldı :26:
Saol cnm bitmesi gerekiyor. Sorunlar duzelmiorki insan soguyor yani karsisindakinden. Ben bunun icn dua ediorum hayrli deilse birbirimizden soguyalim diye ve oyle oluyo suan hepmiz icn hayrlisi olsun insllah
Amaninnn tamam o zaman yarardan CoK sevinirim canim ozelden bilgilerimi atayimmi?
bende dün öyle dua edip istihareye yattım Allah a şükür bende daha iyiyim
Evt cnm yaptir her sekil sonucta ibadet ediyoruz allahtan dilioruz bundan guzel ne olabilirki. Saol cnm insllah hersey duzelcek. Seninkide insllah hayirli cikar.. sonuclari yazarsan sevinirim guzel cikarsa beraber sevinelim insllah :)
Insallah canim ya :))
Sende iyi haberlerini paylas bende dua ederim senin icin allah karsina hayirlisini cikarsin diye
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
oluyor yanı ben yapan duydum ama:26:
Kızlar meraktan çatlıcam biriniz cevap verin ne işe yarıyor bu şey??
Kızlar meraktan çatlıcam biriniz cevap verin ne işe yarıyor bu şey??
Aaa çok iyiymiş buu. Peki bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda da yardımcı olabiliyor mu bu rüyalar? :44:Hakkında neyin hayırlı olup olmadığı veya kısmetindeki kişiyi görmek için özel duası var 2 rekat namaz kılıyosun bazı kuralları var
Tam bilmiyorum bende araştırsan çok daha fazlasını bulursun
Ama bunu yapıp görebilen insanları duyunca insan neden olmasın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?