Evet canım ben de öyle duydum. Hatta kendi adımıza yapınca işin içine duygular karisabilirmis o yüzden yabancı birinin yapması daha iyu olurmuş. Canım ben yapabilirim hatta karşılıklı yapalım mı? Ben senin için sen de benim için?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendınde yapabılırsın, başkası da yapabılır. , annemın bır hoca arkadasına yaptırmıstım ben
zaten herkes hemen göremıyormus..off bende ıste namazında nıyazında daha once gormus gene gorebılecek bırını arıyorum hayrınaaa
sen daha once yaptınmı?:26:
akrabalardan yapacak bırı yok mu?kımse yokmuuuu
5 vakit namazimi kiliyorum tabi ama istihareyi geçenlerde bi kez kendim için yapmıştım. Rüyayı uyaninca unuttum ama ardından hissettiklerim bambaşka oldu. Dua ma cevap oldu resmen. Ama bide başkasının benim için kalmasını isterdim. Yine de seçim senin tabiki
akrabalardan yapacak bırı yok mu?
güvendıgın bırıyse sorun olmaz. hmm, kımınle evlenıcem olur mu kı? hayatında bırı olur hayırlı mı hayırsız mı dıye yatar ve birinin yatmasını ıstersın. öyle olur mu bılmıyorum çünkü; senın bıle tanımadıgın bırını başkası nasıl anlatacak ki sana :) yuzunu falan göremez heralde :)ya var aslındada sımdı nasıl dıyım ben kımınle evlenıcem bı ıstıhareye yatarmısın dıye dıyememkı:26:
Kaç gün yaptınız peki,1 gün mü sadece 7 gün yapabilirsiniz diye biliyorum bende.merhaba bdv people
ben gunlerdır ıstıhareye yatıyorum malesefkı bısey goremedım benım yerıme ıstıhareye yatmak ısteyen bı hayırsever cıkarmı acaba?:26:
Kaç gün yaptınız peki,1 gün mü sadece 7 gün yapabilirsiniz diye biliyorum bende.
bir de şu var; illa bir şeyler görmek gerekmıyor7 gunu tamamladım aslında devam edıcektım ama hem regl oldum hemde bı arkadasım ara vermelısın dedı:26:
ya ben senın ıcın yatarım ama ben daha kendım ıcın goremedım malesef o yuzden sen benım ıcın yatar gorursen ben senın ıcın goremezsem sözumu tutamamıs gıbı olurum
bir de şu var; illa bir şeyler görmek gerekmıyor
renkler de gorulebılır. ona göre renk yorumları var.
onu bılmıyorum. genelde hayırlı mı, hayırsız mı dıye yapılır.ya ben bunları zaten bılıyorum ama evlenmeden once evlenecegı kısıyı gorende bı suru kısı var:26::26:
güvendıgın bırıyse sorun olmaz. hmm, kımınle evlenıcem olur mu kı? hayatında bırı olur hayırlı mı hayırsız mı dıye yatar ve birinin yatmasını ıstersın. öyle olur mu bılmıyorum çünkü; senın bıle tanımadıgın bırını başkası nasıl anlatacak ki sana :) yuzunu falan göremez heralde :)
O konuda katılıyorum. Eğer mesele kısmetse birinin olması lazım
Cnm yapman gerekeni yazdim gordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?