hayırsever arıyorum:)

Aaa çok iyiymiş buu. Peki bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda da yardımcı olabiliyor mu bu rüyalar? :44:

evet ama bazen 7 gün üst üste yatmak gerekiyor garanti değil tabi gördüğün renkler önemli beyaz yeşil iyidir kırmızı siyah kötü yorumlanır genelde.
ayrıca rüyayı hatırlamasan bile sende bıraktığı etki önemli içinde bir huzur mu oluşacak yoksa tam tersi mi heyecanlı bir şey aslında :D

en önemlisi de çıkan sonuca ayak uydurmak yani kırmızı çıktı diyelim ısrarla o şeyin peşinden gidiceksen hiç uğraşma öyle yani:=)

evet ama bazen 7 gün üst üste yatmak gerekiyor garanti değil tabi gördüğün renkler önemli beyaz yeşil iyidir kırmızı siyah kötü yorumlanır genelde.
ayrıca rüyayı hatırlamasan bile sende bıraktığı etki önemli içinde bir huzur mu oluşacak yoksa tam tersi mi heyecanlı bir şey aslında :D

en önemlisi de çıkan sonuca ayak uydurmak yani kırmızı çıktı diyelim ısrarla o şeyin peşinden gidiceksen hiç uğraşma öyle yani:=)
Denemeye değer aslında yaa değişik bir şeymiş. :52:

Evet canım ben de öyle duydum. Hatta kendi adımıza yapınca işin içine duygular karisabilirmis o yüzden yabancı birinin yapması daha iyu olurmuş. Canım ben yapabilirim hatta karşılıklı yapalım mı? Ben senin için sen de benim için?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da lütfennn :43:

Bana da lütfennn :43:

Olur canım karşılıklı yapalım mı bugün?
Hiç olmazsa bi denemiş oluruz. Belki rüya görürüz kim bilir :-)

Son düzenleme:
Olur canım karşılıklı yapalım mı bugün?
Hiç olmazsa bi denemiş oluruz. Belki rüya görürüz kim bilir :-)

Evvveettt harikasınnn :16: Özelden bilgilerini atarsın bekliyorumm :52:

Tolin bu istiharenin bir de farkli versiyonu var onu dene bi bakalim.. Cok etkili, bu sefer görürsün belki.

neymıskı o versıyon?:26:

Cübbeli hocanin videosunda duymustum. Dua suan aklimda degil. Bi kagida yazmistim bi ara. Yarin bakarim olurmu. :6:

Yazmaya unutursam alinti yap hemen dönerim sana :31:

Cübbeli hocanin videosunda duymustum. Dua suan aklimda degil. Bi kagida yazmistim bi ara. Yarin bakarim olurmu. :6:

Yazmaya unutursam alinti yap hemen dönerim sana :31:

tamam yaz bana mutlaka :3::3:
tamdem bı gece benım yerıme yapsan ne olur bea:3:

Ben de bi'ara okuyup öğrenip yapayım dedim de geri tırstım. Ben faldan bile feci etkilenirim. Hala aylar önceki abuk bi'falın etkisindeyim mesela zaman zaman aklıma geliyo.

Duayla falı tabii bir tutamayız da rüyada olumsuz görürsem düzgün giden ilişkimi anında sarsma potansiyelim var:31:

Ama zamanında dikey geçiş sınavına hazırlanırken herkes 9 kişi alıyo istediğin okul, çok zor boşa ümitlenme deyip motivasyonumu bozduklarında annem benim için yapmıştı. Uyandığında sakın pes etme okula da gireceksin, her şey de çok güzel olacak demişti.

Sonra ben hedeflediğim okula tam 9. kişi olarak girdim ve sevgilimle tanıştım:9: Sanırım oyüzden tırsıyorum yaşayıp görmek daha iyi sanki ya.

Back