ne demişler yaşın yanında kuruda yanar diye.
Boşa değil sevgili atalarımız sözleri.
Curly demiş çoğu emek ürünü değil diye.
A diyene rep devri bitmesede rep için yalakalık özellikle de repi yükseklere yalakalık decri kapandı.
Artık herkes kk huzurunda eşit:hulya:
repi yüksek olup rep dilenenlerle uğraşanlar biraz dinlenirler
şimdi sen tr bayragı dikerek yunanistandaki kazene mesaj mı yolluyosunkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar gördüğünüz gibi bu konuda yapılcak bişey kalmadı şuan, kabullenmekten başkakaydirigubbakcemile2
akannehir seni tanimasam kazenle arami acmak istiyon dicem ama:sinifsinif::mymeka:
bayram nedeniylen diktik sanli bayragimizi olm:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
kazen bey yunanlari teselliye gitti hem tamami en büyük cimbom:lepi:turkbayragi
Ne yani bazi üyeler rep konusunu istismar ediyor diye bunu tüm üyelere baglamak dogru mu sizce?
Hakkiyla rep alanlar nolucak peki ? Hem öyle olsa nolur olmasa nolur, rep verme hakki var ise isteyen
istedigi gibi verir.. Günlük sINIrI aza indirebilirsiniz, simdi sil bastan ne gerek varki ?
senin bu yazının altına imzamı çakar bayram bayram alnının ortasından öper saygıylada eğilirim buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
acaba rep gücünde arttıkça katmerlenme olcak mı eskisi gibi
yoksa üyelik tarihine mi bağlı olcak?
ozaman üyeliik yarhiyle alakalı olabilir.
Ki buna daha çok sevinirim
korkarım ki bundan sonra bazı kişiler hızlı bir rep toplama ve rep verme yarışı içine düşecek ve kısa zamanda eskiye dönecek herşey
bence pek fazla bişey değişmiyecek burda birbirleri tanıyanlar ve arkadaş olanlar gene birbirlerine rep puanını verecekler şimdi herkes birbiriyle rep olarak aynı durumda ama bu kısa sürede değişecek gene ama gerçekten repler hak edenlerede üzüldüm demokratik bi uygulama olmamış ben 6 aylık üyeyim 3 sene üye olanlar var puanlarımız aynı onlara haksızlık olmuş bence
Benim itibar puanımda gitti... teh teh teh
Şimdi bana olan nefretiniz azaldı mı ? (sevmeyenim sevenden çok bunu biliyorum, yok yok jeyyar filan demeyin)
Bu arada yakında devreye yeni bir uygulama girecek. İtibarı sizler değil sistem verecek, kullanıcı adı altında çiçekler, böcekler, arabalar, kalpler olacak. Neye göre mi ? Yaptığı paylaşıma göre konulara eklediği anahtar kelimelere göre... Yani sistem verecek gerekeni, bayram mesajından dolayı al sana rep diyemeyecek, kaşının üzerinde göz var diye de veremeyecek. Bakacak paylaşım güzel anahtar kelimeler güzel kullanılmış diyecek ki işte budur...
Bu arada herkesin rep puanı şu anda eşit değil... Belirli kriterler var ona göre katsayılar yeniden hesaplandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?