Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

senin bu yazının altına imzamı çakar bayram bayram alnının ortasından öper saygıylada eğilirim buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

şimdi sen tr bayragı dikerek yunanistandaki kazene mesaj mı yolluyosunkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar gördüğünüz gibi bu konuda yapılcak bişey kalmadı şuan, kabullenmekten başkakaydirigubbakcemile2

akannehir seni tanimasam kazenle arami acmak istiyon dicem ama:sinifsinif::mymeka:
bayram nedeniylen diktik sanli bayragimizi olm:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
kazen bey yunanlari teselliye gitti hem tamami en büyük cimbom:lepi:turkbayragi

akannehir seni tanimasam kazenle arami acmak istiyon dicem ama:sinifsinif::mymeka:
bayram nedeniylen diktik sanli bayragimizi olm:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
kazen bey yunanlari teselliye gitti hem tamami en büyük cimbom:lepi:turkbayragi

seni tanımasam alıngan mısın dicem ama...kaydirigubbakcemile3
en büyük fener bu arada:dilcikar:

dikkatimi çeken bi konu var şuan 2 rep almışım biri 3 puan biri 2 puan sayılmış ve benim verdiğim bir repte 1 puan olarak yazılmış, sanırım bu rep verenlerin üyelik tarihinden kaynaklanıyor yada mesaj sayısından mı:uhm:

Son düzenleme:
acaba rep gücünde arttıkça katmerlenme olcak mı eskisi gibi
yoksa üyelik tarihine mi bağlı olcak ya da rep veren üyenin mesaj sayısına mı?

Son düzenleme:

sil baştan ?:bbo:
neye sil baştan yapıyorsunuz.
Siz kk da rep için mi bulunuyorsunuz
daha doğrusu rep almak için mi yazıyorsunuz yorumlarda bulunuyorsunuz.
rep vermeyi sınırlandıralım ki artık iyice arkadaş arkadaşa versin değil mi:hulya:

senin bu yazının altına imzamı çakar bayram bayram alnının ortasından öper saygıylada eğilirim buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

susuz öp belinay emi hihoyyyt

acaba rep gücünde arttıkça katmerlenme olcak mı eskisi gibi
yoksa üyelik tarihine mi bağlı olcak?

evet rep arttıkça katmerlenme olacak ama eskisi gibi 1:1000 olayının olması için çççoook vakit gerekli çoook:hulya:

valla şuan rep gücünde bi eşitlik yok kiminden 3 kiminden 2 kiminden 1 puan geliyor

korkarım ki bundan sonra bazı kişiler hızlı bir rep toplama ve rep verme yarışı içine düşecek ve kısa zamanda eskiye dönecek herşey

sayın patron, şöyle bir öneride bulunsam;
herkesin rep gücü eşit olsa, puanımız 10 da olsa 1000 de olsa sabit, mesela 5 puan verebilsek
sanki o zaman biraz daha mı adil olur, ne dersiniz acaba?

ozaman üyeliik yarhiyle alakalı olabilir.
Ki buna daha çok sevinirim

ozaman üyeliik yarhiyle alakalı olabilir.
Ki buna daha çok sevinirim

mesaj sayısı yada, kırmızı mı siyah mı olduğuna görede değişebilir
şuan 3 repim var hepside kırmızılardan ben bir siyah olarak verdiğim rep 1 puan olarak yazıldı
kaydirigubbakcemile3

Valla ıyımı oldu kotumu bılmem ama sahsı fıkrım olarak ben yorumumu yaparım o kadar.Bı yorumu da begenmıssem repımı verırım.Haaa tutun kı rep dıye bı olay hıc olmadı zaten begenmıssem bunu profılıne mesaj bırakarak farkettırırdım zaten.Ya da begenmedım mı gıder fıkırlerınızın surası garıp geldı dıye de yazardım.Rep sadece bu tıp forum sıtelerınde paylasımdan cok puana onem verenler ıcın hırsa sebep olan bırsey o kadar.
Repler sıfırlandı da aaa o kadar puanıma ne olduuuuu dıyemıyecegım cunku puanım neydı bılmıyorum.OFT den bu baslıgı gorene kadar da fark etmemısdım dogrusu.Emınım puanından bıhaber olan da tek ben degılım bır cok uye vardır.
KK da repın ha varlıgı ha yoklugu amaaaa en onemlısı ahanda mumkun oldugunca su sarı kafalı cılgınlar Onlar var ya yeterrrrrkaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 :hulya: :hulya: :hulya: :hulyaBu favorım de):sm_cool: :1hug: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

bence pek fazla bişey değişmiyecek burda birbirleri tanıyanlar ve arkadaş olanlar gene birbirlerine rep puanını verecekler şimdi herkes birbiriyle rep olarak aynı durumda ama bu kısa sürede değişecek gene ama gerçekten repler hak edenlerede üzüldüm demokratik bi uygulama olmamış ben 6 aylık üyeyim 3 sene üye olanlar var puanlarımız aynı onlara haksızlık olmuş bence

aynı değil, herkes 20 puandan başladı ama rep güçleri yinede değişik gibi:uhm:

şuan bir siyahtan rep aldım 3 puan yazıldı, demekki kırmızı siyah olmakla alakası yokmuşkaydirigubbakcemile3
üyelik tarihiyle alakalı bence rep gücü

Ben de KK yı şimdi açtım, ilk başta şok oldum, yeşil kutucuğum 1 taneydi:1shok: Kendi başıma gelen bir durum sandım, ama şimdi rahatladım gamyoncuiremsu
Böyle beklemediğimiz bir anda pat diye olması belki nahoş bir sürpriz oldu ama bence bundan sonra rep olmasın ... Ciddi söylüyorum , burada bazı kimseler sanki sırf puan toplama amacıyla yazıyor (ki burada yazılanlardan bariz bunu yazan da var :umursamaz: )
, bu da gereksiz hırsa sebep oluyor.. Önemli olan orada yazan rakamlar mı, yoksa özgürce ama saygı çerçevesinde yorum yapabilmek mi ? Burası yarış sahasına , rekabet ortamına dönüşebiliyor puan hırsıyla ve hiç hoş olmuyor... Katılıyorsun olmuyor, katılmıyorsun olmuyor :1no2: Bence katılan ya da katılmayanlar yine olsun, belirtebilsinler nedenini ; ancak puan olmasın artık... Bu platform puandan çok çok öte şeyler katıyor bize, egolarımızı tatmin etme aracı olmasın artık ...sevgilerimle... a.s.

Benim itibar puanımda gitti... teh teh teh

Şimdi bana olan nefretiniz azaldı mı ? (sevmeyenim sevenden çok bunu biliyorum, yok yok jeyyar filan demeyin)

Bu arada yakında devreye yeni bir uygulama girecek. ıtibarı sizler değil sistem verecek, kullanıcı adı altında çiçekler, böcekler, arabalar, kalpler olacak. Neye göre mi ? Yaptığı paylaşıma göre konulara eklediği anahtar kelimelere göre... Yani sistem verecek gerekeni, bayram mesajından dolayı al sana rep diyemeyecek, kaşının üzerinde göz var diye de veremeyecek. Bakacak paylaşım güzel anahtar kelimeler güzel kullanılmış diyecek ki işte budur...

Bu arada herkesin rep puanı şu anda eşit değil... Belirli kriterler var ona göre katsayılar yeniden hesaplandı.

çok güzel bir uygulama olmuş bence,teşekkür ederim kendi adıma....a.s

vay be ne kaa güzel olmuş
tebrik ediyorum. hoşuma gitti şahsen. iki kelimeyi bir araya getiremeyen tek paylaşımı akşama ne pişereceği olan kimselerin çok mühim paylaşımlarda bulunmuş gibi kendini ağa sananlara yazık oldu. geçmiş olsun :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…