Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

Samimi söylüyorum ben hic curlyden böyle bir öneri geldigni görmedim....bizim neden haberimiz yok?

Curly kendi kendine ortada birsey yokken repler silinsin diye bir öneridemi bulundu?

günde 20 rep vermek az diye konu açıldı
curly de 20 bile fazla alınan replerin hepsi gerçekten hakedilerek alınmış değil ben bile buna dahilim dedi
sonra konu uzadı
geyikçilerin repleri çok fazla havalarda uçuşuyo tarzında laflar edildi
curlyde o zman hepimizin repini sıfırlayalım dedikabul edende oldu itiraz edende
sonra hakaretler falan olmuş konuda zaten konuda yönetim tarafından incelemeye alınmış

bir şeyden emin değilseniz yazmayın lütfen ,,
karşınızdaki yalancı durumuna düşürüyorsunuz. ben eğer yalan söylesem, curly okuyup yazmayacakmı. ben demedim öyle bir şey diye. yaparmıyım bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun gecen gun rep tartışması var..
rep bıttı tartışmada bıter ınsanlah...

bugun repımız sıfır olsada cok sukru bayram sekerlerımız var...

evet curly den geldı ama başka bir topik içine yazdı........
tek başına açılmış bir konu degildi..........
zaten ne olduysada o topikte oldu.......
ya artık tartışmanın da bir anlamı yok..........yönetim böyle istemiş böyle oldu..........

yine söylüyorum bu rep tartışması bitmez........yine deniyo ya arkadaş olanlar yada bazı topiklerde öylesine verilen repler çogalacak yine repler şişecek......
yine sorunlar olucak..........
madem repler düşürülmüşken......haksız ve öylesine verilen replere cezada gelsin.........
kimse her dakka herşeye rep vermesin.......
yada hazır herkes şok yaşarken daha tazeyken repler tamamıyla kaldırılsın teşekkür putonu gibi.......
sorunda kalksın.......

zaten az bucuk repim vardı..gitsede gitmesede önemlidegil..ama repleri tavan yapmıs arkadaslara yazık oldu..bazıları gercekten bidünya emek harcayıp sahip oldular o replere..onların ne kadar favori oldugunu ve ne kadar tecrübeli oldugunu görebiliyorduk... neyse..var yada yok.. mühim olan seviye bozulmasın...

sıfırlama kelimesi bir üyeden gelmedi. curlyden geldi

Evet ben o sırada o topiği takip ediyordum Curly den geldi, arkasından bazı üyeler destekledi bazıları neden silinsinki diye karşı çıktı, KK daki tüm üyeler bu tartışmadan haberdar değildi, o yüzden anket yapılmalıydı ki tüm üyeler fikir beyan edebilsin
artık önemi yok gerçi, eski puanların kayıtlarının tutulduğunu sanmıyorum
olmuşla ölmüşe çare yok dicez artık
a.s

Bence de kalksın vereliniortak

burada puanlar için ciddi vakit harcayanlar vardı hakkaten yazık olmuşşş..

ama bence bu durum ortalıgı dahada kızıştıracakkk

KOLAY GELSıN..

oooo repler gitmiş... hayırlı uğurlu olsun...
kım vesıle olduysa çifte bayram kutladı..
bence burda tamamen kıskançlık ve fesatlık kokuları aldım..
benım repım düşüktü ama asla sorun etmedım..
ve bazıları gibi kim gunde ne kadar rep alıyor dıye takipte etmedım.peşinede düşmedim.
benım için problemde olmadı..
repi yuksek olupta rep gitsin diyen arkadaşlara ınanamıyorum..
aynı zamanda çok samımı dostlukların olduğu kkda geyık bolumunudekı arkadaşlarada geyıkcıler deyıp etıket yapıştırılmasına ve geyıkte boş laf edıpte rep almayı hak etmıyor dıyen arkadaşlarada ne demek istedıyse onuda anlamadım..
önyargılı olan arkadaşları bırgunde olsa geyıkte dolaşıp boş laf edılıp edılmedıgıne baksınlar...

herkese iyi bayramlar............

en iyisi olmuş.. repler yüksek olunca sanki bi hanım ağalık oluyordu aa bak benim repim senden çok diyee. birde sevmediği bir üye olunca repini yüksek görenler direk cozutup olur olmadık eksi rep verip yanlarınada açıklama olarak sadece 123 yada __ yazıyorlardı .. rep fazla olunca boylarınının uzicağını yada başlarına taç takıcaklarını zanediyorlardı.. ne repmiş yahuu insanlar bazen ya özellerden yada msn'llerden yazıp bana rep verirmisin yadas şu üyeye eksi rep verirmisin diyorlardı.. hadi bakalım artık eşitizzzz :)))
Kazen abi hepimize bayram hediyesi vermiş çokta iyi yapmış elbet bi bildiği vardır..
hiç kimse ötekinden üstün değildir.. HERKSE ıYı BAYRAMLARR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…