Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

Bahsettiğiniz sistemi çok merak ettim bence öylesi daha güzel olacak.vereliniortakhihoyyyt

yaa budur işte yaaaa adil olan budur yaaaaaaaaa işte şimdi sitedeki adil paylaşım adil uygulama düzene yavaş yavaş giriyorr... BEN BUNA EN ÇOK SEVİNENLERDENİMMM..

Düşünün bir üye diğer üyeye ters bişi sölediğinde yada o üyeyi rencide edici sözler kullandığında hobaaa direk replere kuvvet denerek repler yağıyor o üyeye ve bunun adil olduğundan bahsedilip hakkıyla aldıklarını sanıyorlardı yada bir üye çok fazla sataşmada sürtüşmede bulunduğunda yine replere kuvvet olunuyorduu.. İŞTE ŞİMDİ KAZEN ABİNİNDE DEVREYE SOKUCAĞI SİSTEM TAM YERİNE OLUCAK...
Tekrar söylüyorum bu yeni giricek sisteme destek verip sevinenlerdenim a.s.

Tekrar söylüyorum rep fazla olunca ne boyuumuz uzuyor nede taç takıyorlar bize....:lepi:

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

ben arada kaldım ne yorum yapacağımı bilmiyorum bu uygulama hem iyi hem kötü olur bence teşekkür butonu varmış bundan önce o geri gelse sorun çözülmezmi daha çok uzar bence bu konu

Son düzenleme:

bence çok güzel fikirkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…