- 28 Mart 2013
- 12.829
- 17.330
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.521
ee sen düzeldi demiştin canım, doğum günü mevzusundan sonra daha iyi demiştin geçenlerde, hala mı aynısını yapıyor :26:
uzun süreli ilişkilerde mutlaka bir duraganlık olur tabi sen daha iyi bilirsin de içindeki alışkanlık mı sevgi mi onu çözmek lazım sanırım :44: yani sence bu adamla ömür geçer mi geçmez mi :26:
İste onu bilmiyorum.
Ne biliyim değişti tabi ama yetmiyor ki.
Biz beraberken mutluyuz hicbir sikinti yok ama eve dönünce basliyor sikintilar.
Ne bu bilmiyorum.
Bak dedim ki az önce bana zaman ayir fln diye aynen bunu yazmis
" Damla ne yapiyorum calisiyorum gorende seni aldatiyorum sanacak "
Bu yani.
Sürekli calisiyor sonra kuslariyla ilgileniyor uyuyor.
Olay bu
Tamam canikom bende bi taraftan okunmaya devam
Doğruolan ayrilmak biliyorum artik.ooff bu erkekler çok klasik yaaaişleriyle ilgileniyorlar diye herşey bitti zannediyorlar. ya arkadaş işin ayrı sen ayrı yani, neden bunu akıl edemiyorlar ki
ben emraha bigun delirmiştim artık, dedim sen resmen işten yorgun geldim diye elini kumandayı alıp, arkanı devirip yatan kocalardan olacaksın, valla ben istemem öylesini diye. he tabi sonunuz bize benzemesin inşallah o ayrı mesele deklasik erkek yani kuzum, takma, düzelir diye de bekleme malesef
Seni yormazsam al canim tesekkur ederim:)Balim 20 bitti.
20 daha alayim ?
Doğruolan ayrilmak biliyorum artik.
Ama bu salaklik varya bende ki ahh ahh
kuzum doğru olan senin kalbinden geçen canının istedigionu en iyi sen tanıyorsun, düzelir mi düzelmez mi sen biliyorsun :26: karar senin biz ancak sana destek oluruz her zaman
Allah razi olsun kuzum senden
İyi ki varsin
gel ben sana bi sarılayım şefkat göstereyim
ayy estagfurllah canım ne demekzaten sınava falan da çalışmıyorum hiç olmazsa işe yarayım biraz
:44::44::44:
Sikinti mi var ?
21 kişi oy vermiş 11'i arkadas..
Ahaha
Niye calismiyodun kizi ?
yarısma oylarına canm sıkıdıl
cok dert değil ama hakszlığa uğramıs hsediyorum
kuzum sen torpil geçtiler diye düşünüp üzülüyorsun da en çok seni begendikleri için de oy vermiş olabilirleryada seni sevdikleri için oy vermişlerdir, bunda kahırlanacak bişey yok Lunaa
çünkü canım hiç istemiyordüşündüm de herkes devlette çalışacak diye bi şart da yok yani, özel sektörü de canlı tutmak lazım
kuzum sen torpil geçtiler diye düşünüp üzülüyorsun da en çok seni begendikleri için de oy vermiş olabilirleryada seni sevdikleri için oy vermişlerdir, bunda kahırlanacak bişey yok Lunaa
çünkü canım hiç istemiyordüşündüm de herkes devlette çalışacak diye bi şart da yok yani, özel sektörü de canlı tutmak lazım
Yemek yarismasi mi ?
Geçmiş olsun canim boşver ya.
Seni yormazsam al canim tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?