Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Ay ciddi mi ?
Naptiniz peki ya?
Kotu durum.cidden

canım konusahibi mavigece arkadaş istikrarlı okumayamayacak haber veremeyecek kişileri listeden çıkarmayı önerdi çıkan oldu sanırım 1-2 kişi bazı arkadaşlarda daha dikkatli oluyorlar ama sonradan listeye katılanların haberi olmayabilir yada bu konunun ciddiyetini kavrayamayanlar oluyor tabi.
ben mesela çalışıyorum işten geliyorum saat 10da eve okuyorum zaten sayı azaldı epey 300 küsürlerdeykende okuyordum . bazı arkadaşlar heralde bi heves katılıyor sonra ne yaptığını unutuyor

Ay ciddi mi ?
Naptiniz peki ya?
Kotu durum.cidden

Kizlar ben kendim kendi kizlar ben kendim içinde ayriva okuyordum son 100 tane kaldi simdi 5 10 tane okumak isteyen olurmu tipinin niyetine diyerek:)

Anaaa
Noldu kine ? :26::26:

bizim beraber takıldıgımız arkadaşlar var onları aramış beni aramamış, bende beni neden aramadın deyince " evdesin ya musait olmayabilirsin diye düşündüm " diyerek dünyanın en saçma bahanesini sundu bana bende faturasını kesip onu ceylinin enişteliğinden sıradan bir vatandaşa dönüştürdüm, artık mutlu olabilir

durum kötü mü bilmiyorum canım yarın ak koyun kara koyun belli olacak bakalım

Ayy ayip ama vallahi.
1 tane bile okuyup söylemeseler sayi tutmuyor
Kul hakki ya bu.
Bencede cikaralim.
Bende sikinti olmadi şükür ondan kimseyi söylemem ama sen cikar haber vermeyenleri

Yuh artik herife bak.
O da rahmetli oldu yani
Rahmetli olma sirasi benimkinde sanirim .
Suyu kayniyor artik

Yuh artik herife bak.
O da rahmetli oldu yani
Rahmetli olma sirasi benimkinde sanirim .
Suyu kayniyor artik

kuzum benm zaten erkeklere güvenim yok, hatta herhangi bir erkek için uğraşasım da yok o sevsin o inandırsın beni istiyorum, ama böyle yapıyorsa kapı orda yani kendisi gidebilir, benm için hiç sorun olmaz

seninki neden kaynamaya başladı rahmetli yapalım mı onu hemen yoksa bi şans daha verelim mi

canım ben tamamladım 189 taneyi

Bilmiyorum ki valla
Sogudum artik.
Hani içimde eskisi gibi heyecan olmuyor artik onu düşününce.
Bir ilginç ya.
Biri yazmisti benim konuma çocuklukta asiktiniz siz artik çocukluğun duyguları kalmaz icinizde çünkü çocukluk bitti diye.
Galiba öyle oldu.
Konusmuyoruz hic mesela .
Aramiyor, mesaj atmiyor.
Bulusmuyoruz.
Off.
Bizim ilişkiyi biliyosunya

ee sen düzeldi demiştin canım, doğum günü mevzusundan sonra daha iyi demiştin geçenlerde, hala mı aynısını yapıyor :26:

uzun süreli ilişkilerde mutlaka bir duraganlık olur tabi sen daha iyi bilirsin de içindeki alışkanlık mı sevgi mi onu çözmek lazım sanırım :44: yani sence bu adamla ömür geçer mi geçmez mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…