• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

kızlar benim için şöyle dua edebilirsiniz

Allah ım rapisa evlenmek istiyor biliyorsun onu gerçekten seven ona destek olan ona yanında olduğunu belli eden sevgisini gösteren rapisaya aşık onu aldatmayacak ve rapisanında sevdiği aşık olduğu ruh eşini gönder hayırlısıyla mutlu bir yuva kurmalarını sağla Allah ım rapisanın öyle bir kocası olsunki ona baktıkça mutlu olsun onunla evlendiği için Allah a şükretsin ve onda seni bulsun yarabbim.Allah ım rapisa da kocasını mutlu etsin mutlu bir yuvası ve insanlara faydalı hayırlı evlatları olsun inşallah amin.

Ohh sayfamız coşmuş yine ne güzel...Kızlar inşallah hayırlısıyla evlenene kadar bu başlığımız böyle canlı heyecanlı devam etsin... :16::16::16:

rapisa cım duanı okuyacağım...Senin 185 , Lilrubanın 260 tefriciye var ikinizinki de perşembe akşamı biticek inşallah hayırlısıyla yetiştirebilirim :45::45::45:

okudum ben bir duası var mı... rapisanın istediği... Allah gönlünden gecenin hayırlısını versin

kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim :49:

listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden :16:

Canım merhaba ben fnka da okumamaıştım adetliyken içime sinmiyor diye sana da okumayacağım ama çok güvendiğim kesin okuyacağını bildiğim bir arkadaşıma verdim yarın akşama kadar bitirecek inşallah :) yarın akşam bildiririm tekrar.

kızlar bugün rüyamda benim eskisini gördüm :2: benimkini ailesi evlendirmek istiyormuş o da istemiyormuş beni düşünüyormuş diye rüyamda hertarafta bembeyazdı .uyanınca kendimi de kötü hissetmedim acaba bilinçaltı rüyası mı arada aklıma geliyo hayırlısı

tamam canım haber verdiğin için teş.ederim :16: okuyamazsan haber verirsen bölüşürüz aramızda

Canım merhaba ben fnka da okumamaıştım adetliyken içime sinmiyor diye sana da okumayacağım ama çok güvendiğim kesin okuyacağını bildiğim bir arkadaşıma verdim yarın akşama kadar bitirecek inşallah :) yarın akşam bildiririm tekrar.

canım sen gelip haver veriyorsun o yüzden aklım senin gibi haber verenlerde kalmıyorda dün alıntı yaptım okumayanların hepsini herkes haber vermiyor ki okuyamayacak durumda olanlar haber verseler ona göre paylaşırız bişeyler yaparız.bende bitiremedim 155 teyim bugün yarın biter inşallah benimkide okuyorum bir taraftan Allah kabul etsin sağol canım :16:

Canim ben okuyorum yarin sabaha bitmiş olur akliniz kalmasin...

sağol canım eğer okuyamadığını haber veren olursa paylaşırız benimde ezberimde korkuyorum unutup haber verenler olmaz diye benden önceki arkadaşlarda oldu çünkü :17: sayı da tam tutması gerekiyor ya okuyup okumadığını bilmeyince karışıyor

Eğer bitirememiş diyen olursa haber et bana canim.
Ezberimde kolay okuyorum.

Back