- Konu Sahibi mavigece07
- #2.481
185 tane okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh sayfamız coşmuş yine ne güzel...Kızlar inşallah hayırlısıyla evlenene kadar bu başlığımız böyle canlı heyecanlı devam etsin...
rapisa cım duanı okuyacağım...Senin 185 , Lilrubanın 260 tefriciye var ikinizinki de perşembe akşamı biticek inşallah hayırlısıyla yetiştirebilirim
okudum ben bir duası var mı... rapisanın istediği... Allah gönlünden gecenin hayırlısını versin
185 tane okudum allah kabul etsin
kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim
listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden
Canım merhaba ben fnka da okumamaıştım adetliyken içime sinmiyor diye sana da okumayacağım ama çok güvendiğim kesin okuyacağını bildiğim bir arkadaşıma verdim yarın akşama kadar bitirecek inşallah :) yarın akşam bildiririm tekrar.
rramazan bitene kadar hepimizinki biter mi acaba :26: eger biterse tam süper olur valla
Kizlar
Nasilsiniz ?
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
Kizlar
Nasilsiniz ?
Çok şükür iyiyim
Buralara nolmus kimse yok ?
Senin duada bitmemisyarin son demi ? :44:
ewt canım 14 kişi var bitirmemiş yarın son
iebegimm çilek yiyorum sen nasılsın
ewt canım 14 kişi var bitirmemiş yarın son
Canim ben okuyorum yarin sabaha bitmiş olur akliniz kalmasin...
Bende oturuyorum bos bos .
Banada virsene
evlere servis yok valla, gelip yemek isteyene bahçe çilegimiz var kapımız açık
Eğer bitirememiş diyen olursa haber et bana canim.
Ezberimde kolay okuyorum.