• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

bana değil be :D
bence arkadasların oy vermesi yasaklanmalı :52:

hee başkası için mi diyosun :27: deli kız bunu da dert etmeyiver canım :9: daha oy vermemiş arkadaşların da var ayrıca :34:

Ahaha:1:
Herkes calisacak diye bir şartta yok bende onu destekliyorum :19::9:

yani ben zengin koca bulma olayını da çok destekliyorum ama henuz koca adayı bile olmayan benm gibi insanlar çalışmak zorunda kalıyor işte :33:

hee başkası için mi diyosun :27: deli kız bunu da dert etmeyiver canım :9: daha oy vermemiş arkadaşların da var ayrıca :34:

yani ben zengin koca bulma olayını da çok destekliyorum ama henuz koca adayı bile olmayan benm gibi insanlar çalışmak zorunda kalıyor işte :33:

Onu desteklemeyen mi var cağğnıımm:27:

arkadaslarım vermesin iste oy, o zaman ne anlamı var ki :D
derdim birinci, olmak değil ya anlatamıyorum sıkıntımı, isterse 100 fark olsun ama arkadaşlar vermemiş olsun oyu :)

derdim birinci, olmak değil ya anlatamıyorum sıkıntımı, isterse 100 fark olsun ama arkadaşlar vermemiş olsun oyu :)

kuzum anladım da ona yapacak bişey yok ki :26:muhtarlık seçimlerinde bile tanıdık olana oy veriyoruz ülkecek, yemek yarışmasında zaten buna güveniliyor, mecbur, yapacak bişey yok :27:

Sen de dua etsene bize topiğimize gelmişken. :21:

Valla bilmiyorum:). Bilen varsa yardımcı olsun bize :5:
kurtarın beniiiiiiiii :84:

Kuzu ne takıntın var ki bi say merak ettim. Bakalım hangimiz manyaklık sınırına en yakınmışız. Yarıştıralım takıntılarımızı. :27:

Insallah hayirlara vesile olacak bu okumalar, dualar .. hissediyorum. Allahim insallah 'ben demistim' demeyi nasip eder... icimde tuhaf bi huzur hissediyorum dunden beri. Hayir olsun....

Amin... Öyle mutlu ediyor ki beni böyle yorumlar. :16:

kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim :49:

listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden :16:

Canım Sottile bu aralar inanılmaz yoğun, o yüzden topiğe giremiyor olabilir. Saat geç olmasaydı mesaj atardım ben ona. Ama aksatmaz sanmıyorum. Onu haber vereyim dedim. Capoeira da Türkiye'ye geldi ya, interneti her zaman bulamıyor falan iletişim kopukluğu var ama ben ona söyledim kaç tane okuması gerektiğini. O da aksatmaz. Maşallah otomatiğe bağlamış gibi okuyor hemen. :27:

allah kabul etsın kızlar :16:

Ben geçen gün kendi duamı gör diye seni de alıntılamıştım. Amin demişsindir inşallah. :17:

kızlar bugün rüyamda benim eskisini gördüm :2: benimkini ailesi evlendirmek istiyormuş o da istemiyormuş beni düşünüyormuş diye rüyamda hertarafta bembeyazdı .uyanınca kendimi de kötü hissetmedim acaba bilinçaltı rüyası mı arada aklıma geliyo hayırlısı

Güzel bir rüyaymış canım. Ama sana tavsiye rüyalarını güzel yorumlayacak insanlara anlat hep. Hadis bu. :34:

Kizlar ben kendim kendi kizlar ben kendim içinde ayriva okuyordum son 100 tane kaldi simdi 5 10 tane okumak isteyen olurmu tipinin niyetine diyerek:)

Canım eksiğin varsa alayım ben.

Yuh artik herife bak.
O da rahmetli oldu yani :1:
Rahmetli olma sirasi benimkinde sanirim .
Suyu kayniyor artik:19:

Ceylin aklıma şey geldi, biz senin okumanı bitirdik ya acaba bu yönden mi kabul oldu ki dualar. Yani hayırlısı böyle mi acaba kuzum. :26: Benim de ex'le işler bu raddede değilken bir sürü insandan dua istedim, millet okudukça işler iyice sarpa sarmıştı.

kuzum anladım da ona yapacak bişey yok ki :26:muhtarlık seçimlerinde bile tanıdık olana oy veriyoruz ülkecek, yemek yarışmasında zaten buna güveniliyor, mecbur, yapacak bişey yok :27:

bende katılmayacam bi daha hıh :63:
ya ben her yere böyle dalıp duruyorum konu ne ben ne konusuyorum pıf haydin görüsürük :3: hayırlı geceler :3:

Sana oy verenleri arkadaşlık listenden çıkar, arkadaşların oy vermemiş olur. Nasıl fikir? Beyin bedava. :27:

Sen de dua etsene bize topiğimize gelmişken. :21:

Kuzu ne takıntın var ki bi say merak ettim. Bakalım hangimiz manyaklık sınırına en yakınmışız. Yarıştıralım takıntılarımızı. :27:

Amin... Öyle mutlu ediyor ki beni böyle yorumlar. :16:

Canım Sottile bu aralar inanılmaz yoğun, o yüzden topiğe giremiyor olabilir. Saat geç olmasaydı mesaj atardım ben ona. Ama aksatmaz sanmıyorum. Onu haber vereyim dedim. Capoeira da Türkiye'ye geldi ya, interneti her zaman bulamıyor falan iletişim kopukluğu var ama ben ona söyledim kaç tane okuması gerektiğini. O da aksatmaz. Maşallah otomatiğe bağlamış gibi okuyor hemen. :27:

Ben geçen gün kendi duamı gör diye seni de alıntılamıştım. Amin demişsindir inşallah. :17:

Güzel bir rüyaymış canım. Ama sana tavsiye rüyalarını güzel yorumlayacak insanlara anlat hep. Hadis bu. :34:

Canım eksiğin varsa alayım ben.

Ceylin aklıma şey geldi, biz senin okumanı bitirdik ya acaba bu yönden mi kabul oldu ki dualar. Yani hayırlısı böyle mi acaba kuzum. :26: Benim de ex'le işler bu raddede değilken bir sürü insandan dua istedim, millet okudukça işler iyice sarpa sarmıştı.

AA olabilir aslında bilemedim ki:17:
Eğer öyleyse hayirlisi budur derim vallahi.:26:

Sana oy verenleri arkadaşlık listenden çıkar, arkadaşların oy vermemiş olur. Nasıl fikir? Beyin bedava. :27:

ahahaha :D hadi hepinizi siliyorum iki hafta sonra eklerim tekrar :52:

Back