• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Ay yeni okuyorum :)
Allah mesut etsin inşallah.
Hamileymissiniz bir de :))
kizlar sayenizde kendi yarimi bulup nisanlandim.INSALLAH 03.07.2015 de duyun. kac zamandir siyete giremiyordum bakiyorum ki ozzge81 ....icin okuma olmamis. onun icin okunmayacakmi?

Bende listenize katilabilir miyim Beni kabul ederseniz çok mutlu olurum Allah razi olsun

canım doğru tabiki 200 küsür 3 günde okumak zor...ama sonuçta hepimiz yetişkin insanlarız burda hepimiz eş için tefriciye çekiyoruz birbirimize....

şimdi kendisinin okunup biten çıkıp giderse o zaman geride kalanların suçu ne ki ona okunmuş oluyo hak geçer... Bütün liste tamamlansın ben kendimde çıkmak istiyorum... Ama ne kadar kalabalık olursak o kadar kolay ilerler ve kimse çıkmaz diye düşünüyorum atıyorum ağustosta bitmesinde bütün liste eylül de bitsin...ama 200 küsür okumaktansa 150 okumak daha sağlıklı 3 günde...

Bende dahil hepimiz empati yapalım herkes okunan kişinin yerine koysun kendini ve kendine okuyor gibi okusun o zaman her şey daha güzel olucak :KK45::KK45::KK45:
Merhaba duaniduaniz oldu mu olması için tek başına okumak olur mu

Back