- 28 Mart 2013
- 12.829
- 17.330
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.541
her haltı takıyom ben böyle
bana da takıntıdan kurtaran dua bulun yahu
bana değil be
bence arkadasların oy vermesi yasaklanmalı
Ahaha
Herkes calisacak diye bir şartta yok bende onu destekliyorum
Öyle bir dua varsa bende okuyayim
Takma konusunda manyaklik derecesinde tskintiliyim
hee başkası için mi diyosundeli kız bunu da dert etmeyiver canım daha oy vermemiş arkadaşların da var ayrıca
yani ben zengin koca bulma olayını da çok destekliyorum ama henuz koca adayı bile olmayan benm gibi insanlar çalışmak zorunda kalıyor işte
45 kaldi 20 sen 25 ben uyarmi?Bitti cinim
Kaç tane kaldi paylasalim ?
hee başkası için mi diyosundeli kız bunu da dert etmeyiver canım daha oy vermemiş arkadaşların da var ayrıca
yani ben zengin koca bulma olayını da çok destekliyorum ama henuz koca adayı bile olmayan benm gibi insanlar çalışmak zorunda kalıyor işte
Valla bilmiyorum:). Bilen varsa yardımcı olsun bize
kurtarın beniiiiiiiii :84:
Onu desteklemeyen mi var cağğnıımm
arkadaslarım vermesin iste oy, o zaman ne anlamı var ki
derdim birinci, olmak değil ya anlatamıyorum sıkıntımı, isterse 100 fark olsun ama arkadaşlar vermemiş olsun oyu :)
yaa destekliyorsan bana birini bul bence, ben kendi kendime beceremiyorum
Ahaha
Tak kulakligi tüm dertlere deva
Valla bilmiyorum:). Bilen varsa yardımcı olsun bize
kurtarın beniiiiiiiii :84:
Insallah hayirlara vesile olacak bu okumalar, dualar .. hissediyorum. Allahim insallah 'ben demistim' demeyi nasip eder... icimde tuhaf bi huzur hissediyorum dunden beri. Hayir olsun....
kızlar herkesi alıntılamaya çalıştım Tefriciyeler ne durumda Perşembe son gün biliyorsunuz ama unutan arkadaşlar olabilir iş güç derken hatırlatmak istedim
listenin son halini düzenledim. hepinizin yüreğine sağlık Allah razı olsun hepimizden
allah kabul etsın kızlar
kızlar bugün rüyamda benim eskisini gördüm :2: benimkini ailesi evlendirmek istiyormuş o da istemiyormuş beni düşünüyormuş diye rüyamda hertarafta bembeyazdı .uyanınca kendimi de kötü hissetmedim acaba bilinçaltı rüyası mı arada aklıma geliyo hayırlısı
Kizlar ben kendim kendi kizlar ben kendim içinde ayriva okuyordum son 100 tane kaldi simdi 5 10 tane okumak isteyen olurmu tipinin niyetine diyerek:)
Yuh artik herife bak.
O da rahmetli oldu yani
Rahmetli olma sirasi benimkinde sanirim .
Suyu kayniyor artik
benim önce kafamı sökup, sonra takmam lazım o kulaklığı
kuzum anladım da ona yapacak bişey yok ki :26:muhtarlık seçimlerinde bile tanıdık olana oy veriyoruz ülkecek, yemek yarışmasında zaten buna güveniliyor, mecbur, yapacak bişey yok
arkadaslarım vermesin iste oy, o zaman ne anlamı var ki
derdim birinci, olmak değil ya anlatamıyorum sıkıntımı, isterse 100 fark olsun ama arkadaşlar vermemiş olsun oyu :)
Sen de dua etsene bize topiğimize gelmişken.
Kuzu ne takıntın var ki bi say merak ettim. Bakalım hangimiz manyaklık sınırına en yakınmışız. Yarıştıralım takıntılarımızı.
Amin... Öyle mutlu ediyor ki beni böyle yorumlar.
Canım Sottile bu aralar inanılmaz yoğun, o yüzden topiğe giremiyor olabilir. Saat geç olmasaydı mesaj atardım ben ona. Ama aksatmaz sanmıyorum. Onu haber vereyim dedim. Capoeira da Türkiye'ye geldi ya, interneti her zaman bulamıyor falan iletişim kopukluğu var ama ben ona söyledim kaç tane okuması gerektiğini. O da aksatmaz. Maşallah otomatiğe bağlamış gibi okuyor hemen.
Ben geçen gün kendi duamı gör diye seni de alıntılamıştım. Amin demişsindir inşallah.
Güzel bir rüyaymış canım. Ama sana tavsiye rüyalarını güzel yorumlayacak insanlara anlat hep. Hadis bu.
Canım eksiğin varsa alayım ben.
Ceylin aklıma şey geldi, biz senin okumanı bitirdik ya acaba bu yönden mi kabul oldu ki dualar. Yani hayırlısı böyle mi acaba kuzum. :26: Benim de ex'le işler bu raddede değilken bir sürü insandan dua istedim, millet okudukça işler iyice sarpa sarmıştı.
kuzum anladım da ona yapacak bişey yok ki :26:muhtarlık seçimlerinde bile tanıdık olana oy veriyoruz ülkecek, yemek yarışmasında zaten buna güveniliyor, mecbur, yapacak bişey yok
Sana oy verenleri arkadaşlık listenden çıkar, arkadaşların oy vermemiş olur. Nasıl fikir? Beyin bedava.
AA olabilir aslında bilemedim ki
Eğer öyleyse hayirlisi budur derim vallahi.:26:
ahahahahadi hepinizi siliyorum iki hafta sonra eklerim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?