• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

ee sen düzeldi demiştin canım, doğum günü mevzusundan sonra daha iyi demiştin geçenlerde, hala mı aynısını yapıyor :26:

uzun süreli ilişkilerde mutlaka bir duraganlık olur tabi sen daha iyi bilirsin de içindeki alışkanlık mı sevgi mi onu çözmek lazım sanırım :44: yani sence bu adamla ömür geçer mi geçmez mi :26:

İste onu bilmiyorum.
Ne biliyim değişti tabi ama yetmiyor ki.
Biz beraberken mutluyuz hicbir sikinti yok ama eve dönünce basliyor sikintilar.
Ne bu bilmiyorum.
Bak dedim ki az önce bana zaman ayir fln diye aynen bunu yazmis
" Damla ne yapiyorum calisiyorum gorende seni aldatiyorum sanacak "
Bu yani.
Sürekli calisiyor sonra kuslariyla ilgileniyor uyuyor.
Olay bu :31:

İste onu bilmiyorum.
Ne biliyim değişti tabi ama yetmiyor ki.
Biz beraberken mutluyuz hicbir sikinti yok ama eve dönünce basliyor sikintilar.
Ne bu bilmiyorum.
Bak dedim ki az önce bana zaman ayir fln diye aynen bunu yazmis
" Damla ne yapiyorum calisiyorum gorende seni aldatiyorum sanacak "
Bu yani.
Sürekli calisiyor sonra kuslariyla ilgileniyor uyuyor.
Olay bu :31:

ooff bu erkekler çok klasik yaaa :47: işleriyle ilgileniyorlar diye herşey bitti zannediyorlar. ya arkadaş işin ayrı sen ayrı yani, neden bunu akıl edemiyorlar ki :47:
ben emraha bigun delirmiştim artık, dedim sen resmen işten yorgun geldim diye elini kumandayı alıp, arkanı devirip yatan kocalardan olacaksın, valla ben istemem öylesini diye. he tabi sonunuz bize benzemesin inşallah o ayrı mesele de :27: klasik erkek yani kuzum, takma, düzelir diye de bekleme malesef :ssz:

ooff bu erkekler çok klasik yaaa :47: işleriyle ilgileniyorlar diye herşey bitti zannediyorlar. ya arkadaş işin ayrı sen ayrı yani, neden bunu akıl edemiyorlar ki :47:
ben emraha bigun delirmiştim artık, dedim sen resmen işten yorgun geldim diye elini kumandayı alıp, arkanı devirip yatan kocalardan olacaksın, valla ben istemem öylesini diye. he tabi sonunuz bize benzemesin inşallah o ayrı mesele de :27: klasik erkek yani kuzum, takma, düzelir diye de bekleme malesef :ssz:
Doğruolan ayrilmak biliyorum artik.
Ama bu salaklik varya bende ki ahh ahh:50:

21 kişi oy vermiş 11'i arkadas..:47:

kuzum sen torpil geçtiler diye düşünüp üzülüyorsun da en çok seni begendikleri için de oy vermiş olabilirler :34: yada seni sevdikleri için oy vermişlerdir, bunda kahırlanacak bişey yok Lunaa :47::47:

Ahaha :1:
Niye calismiyodun kizi ? :21:

çünkü canım hiç istemiyor :27: düşündüm de herkes devlette çalışacak diye bi şart da yok yani, özel sektörü de canlı tutmak lazım :27:

kuzum sen torpil geçtiler diye düşünüp üzülüyorsun da en çok seni begendikleri için de oy vermiş olabilirler :34: yada seni sevdikleri için oy vermişlerdir, bunda kahırlanacak bişey yok Lunaa :47::47:

çünkü canım hiç istemiyor :27: düşündüm de herkes devlette çalışacak diye bi şart da yok yani, özel sektörü de canlı tutmak lazım :27:

bana değil be :D
bence arkadasların oy vermesi yasaklanmalı :52:

Ahaha:1:
Herkes calisacak diye bir şartta yok bende onu destekliyorum :19::9:

Back