• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Sen de dua etsene bize topiğimize gelmişken. :21:

Kuzu ne takıntın var ki bi say merak ettim. Bakalım hangimiz manyaklık sınırına en yakınmışız. Yarıştıralım takıntılarımızı. :27:

Amin... Öyle mutlu ediyor ki beni böyle yorumlar. :16:

Canım Sottile bu aralar inanılmaz yoğun, o yüzden topiğe giremiyor olabilir. Saat geç olmasaydı mesaj atardım ben ona. Ama aksatmaz sanmıyorum. Onu haber vereyim dedim. Capoeira da Türkiye'ye geldi ya, interneti her zaman bulamıyor falan iletişim kopukluğu var ama ben ona söyledim kaç tane okuması gerektiğini. O da aksatmaz. Maşallah otomatiğe bağlamış gibi okuyor hemen. :27:

Ben geçen gün kendi duamı gör diye seni de alıntılamıştım. Amin demişsindir inşallah. :17:

Güzel bir rüyaymış canım. Ama sana tavsiye rüyalarını güzel yorumlayacak insanlara anlat hep. Hadis bu. :34:

Canım eksiğin varsa alayım ben.

Ceylin aklıma şey geldi, biz senin okumanı bitirdik ya acaba bu yönden mi kabul oldu ki dualar. Yani hayırlısı böyle mi acaba kuzum. :26: Benim de ex'le işler bu raddede değilken bir sürü insandan dua istedim, millet okudukça işler iyice sarpa sarmıştı.

Her alintiyi goremiyorum :1: cok olunca toptan siliyorum. Allah kabul etsin insallah :)

Valla insan dua ettiğine de pişman oluyor bazen. :17: İnsanız işte aklımıza neler gelmiyor ki.

Doğru canim.
Ama ileride daha fazla uzulmektense simdi uzuleyim diyorum.
Birde şey var biraz garip ama .
Ben sürekli bizi rüyamda görüyorum evleniyorum hamile oluyorum beni istemeye geliyorlar falan.
İnan 2-3 senedir sürekli bunlari görüyorum..
Birde hep şey diye dua ederim Eğer hayirsizsa ayrilalim gorusmeyelim diye:17:.
E 7 sene oldu yani ne bileyim.:17:

Sen de dua etsene bize topiğimize gelmişken. :21:

Kuzu ne takıntın var ki bi say merak ettim. Bakalım hangimiz manyaklık sınırına en yakınmışız. Yarıştıralım takıntılarımızı. :27:

Amin... Öyle mutlu ediyor ki beni böyle yorumlar. :16:

Canım Sottile bu aralar inanılmaz yoğun, o yüzden topiğe giremiyor olabilir. Saat geç olmasaydı mesaj atardım ben ona. Ama aksatmaz sanmıyorum. Onu haber vereyim dedim. Capoeira da Türkiye'ye geldi ya, interneti her zaman bulamıyor falan iletişim kopukluğu var ama ben ona söyledim kaç tane okuması gerektiğini. O da aksatmaz. Maşallah otomatiğe bağlamış gibi okuyor hemen. :27:

Ben geçen gün kendi duamı gör diye seni de alıntılamıştım. Amin demişsindir inşallah. :17:

Güzel bir rüyaymış canım. Ama sana tavsiye rüyalarını güzel yorumlayacak insanlara anlat hep. Hadis bu. :34:

Canım eksiğin varsa alayım ben.

Ceylin aklıma şey geldi, biz senin okumanı bitirdik ya acaba bu yönden mi kabul oldu ki dualar. Yani hayırlısı böyle mi acaba kuzum. :26: Benim de ex'le işler bu raddede değilken bir sürü insandan dua istedim, millet okudukça işler iyice sarpa sarmıştı.
Tesekkur ederim canim benimki bitti ceylinde bitirdi sanirim kalmadi:16:

Ahaha :1:
Bankanin önüne süslenip gidelim elbet biri cikar sansimiza:27:

aman amcalarda para var hep yaa bankaya onlar gidiyor, gençler internet bankacılıgı kullanıyorlar :33:

bende katılmayacam bi daha hıh :63:
ya ben her yere böyle dalıp duruyorum konu ne ben ne konusuyorum pıf haydin görüsürük :3: hayırlı geceler :3:

madem girdin bu topiğe mecbur dua edeceksin kaçışın yok :33:

ahahaha :D hadi hepinizi siliyorum iki hafta sonra eklerim tekrar :52:

kabul etmem ki o zaman :63:

bu dünya da aklına gelen ne varsa hepsini her ihtimali takıyorum :52::27:

Ben sayayım mı benimkileri. :27:

Her alintiyi goremiyorum :1: cok olunca toptan siliyorum. Allah kabul etsin insallah :)

Amin canım. Bir de senin nickinin altındaki kk pro sembolü gibi olan şey neyin nesi?

Doğru canim.
Ama ileride daha fazla uzulmektense simdi uzuleyim diyorum.
Birde şey var biraz garip ama .
Ben sürekli bizi rüyamda görüyorum evleniyorum hamile oluyorum beni istemeye geliyorlar falan.
İnan 2-3 senedir sürekli bunlari görüyorum..
Birde hep şey diye dua ederim Eğer hayirsizsa ayrilalim gorusmeyelim diye:17:.
E 7 sene oldu yani ne bileyim.:17:

Allah Allah :26: Rüyalar ilginç cidden. Çok mu düşünüyorsun acaba canım :26:

aman amcalarda para var hep yaa bankaya onlar gidiyor, gençler internet bankacılıgı kullanıyorlar :33:

madem girdin bu topiğe mecbur dua edeceksin kaçışın yok :33:

kabul etmem ki o zaman :63:

istemiyom zaten be hakkımla sonuncu olurum daha mutlu olurum ;)

Son düzenleme:

Amin canım. Bir de senin nickinin altındaki kk pro sembolü gibi olan şey neyin nesi?

bilmem, ya seninkileri de takarsam diye tırsıyorum şu an :52:

Yok valla.
Mesela dun dugunumuz olacaktı benim sacimi kuzenim yapiyor falan:1:
Kuzenimde birkaç kere gördü beni hamileyken falan :26:
Aklimi bunlar da kurcaliyir Findik anlatabiliyor muyum ? .
Ben boyle şeylere işaretlere falan biraz takarim

:9: mesaj sayısı belırlı sevıyeye ulasınca o kalpler gıdıyor ve o kürk gelıyor

Son düzenleme:
istemiyom zaten be hakkımla sonuncu olurum daha mutlu olurum ;)

allahımm bu kızın her olayı trip yaa :27::27:

Ben olgun severim :51:
Hem onlar daha çok kiymet bilirler kizin napican genci:27:

çiftçi dede de istemem şimdi kuzum, o kadar da olgun olmasın :33:

Çeşminaz. :3: Seni hiç alıntılamamışım ben. Napıyosun :21:

bi yandan arkadaşıma whatsap ta atar yapıyorum bi yandan da size laf yetiştiriyorum :1: sen nasılsın napıyosun fındıkcım :16:

Yok valla.
Mesela dun dugunumuz olacaktı benim sacimi kuzenim yapiyor falan:1:
Kuzenimde birkaç kere gördü beni hamileyken falan :26:
Aklimi bunlar da kurcaliyir Findik anlatabiliyor muyum ? .
Ben boyle şeylere işaretlere falan biraz takarim

Ben de takarım açıkçası canım. E bariz bir sorununuz falan yoksa çok kurcalamasan mı acaba?

:9: mesaj sayısı belırlı sevıyeye ulasınca o kalpler gıdıyor ve o kürk gelıyor

Aaa ilginç. Düşünmemiştim. Teşekkür ederim aydınlattığın için. :1:

allahımm bu kızın her olayı trip yaa :27::27:

çiftçi dede de istemem şimdi kuzum, o kadar da olgun olmasın :33:

bi yandan arkadaşıma whatsap ta atar yapıyorum bi yandan da size laf yetiştiriyorum :1: sen nasılsın napıyosun fındıkcım :16:

Kendi kendime direniş başlattım ders çalışmamak için ben de canım. :27: Takılıyorum buralarda işte.

Back